Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כולם מדברים על מפגשים מוזרים עם שוטרים אז גם לי יש אחד,

אני נוסע בקסריה יש בדרך לקיסריה כביש 65 תמרור עצור, ואני התייחסתי עליו כאל משולש.

ברגע שעברתי את הצומת קפצו עליי שוטרים עם פנסים עצרתי בצד.

שוטר :"למה לא עצרת בעצור????"

אני :"לומר לך בשיא הכנות ? לדעתי לא צריך להיות כאן עצור, אלא משולש, כי זו צומת שיש שדה ראייה מצויין"

שוטר :"..אממ... סע לשלום שבת שלום"

אמרתי את המשפט שאמרתי במחשבה שכך או כך הוא יביא לי דו"ח.

ובסופו של דבר הוא לא הביא לי.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה פה? נסע לידך חשש שאתה בלי חגורה וסימן לך עם החגורה, מה אתה מתחיל להגיד שלא יגרום לך להוריד יד אחת מההגה כאילו שאתה אף פעם לא מוריד יד מההגה או לחילופין להסיר את העיניים מהדרך, אני מוכן להתערב שאתה עושה את הפעולות האלו יותר מידי פעמיים בזמן נסיעה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אז לעזאזל, איזה מן בדיקה זאת :shock: ?

הוא רוצה לבדוק אותי, בבקשה תפעיל סירנה ותכרוז לי לעצור בצד. ואל תסמן לי עם הידים סימנים מוזרים. אל תכריח אותי בעקבות סימונך המוזרים להסיר את עיניי מהכביש כדי להביט בך, להסיר יד אחד מההגה כדי למתוח את חגורת הבטיחות כדי שתוכל להיווכח שאני חגור.

או שלחילופין, שירכיב משקפיים, כנראה שהוא זקוק להם.

אחרי זה אתם באים לפורום לבכות שעצר אותכם שוטר ונתן דו"ח בלי שום סיבה על סתם שטויות.

אז תפסיק להיות קטנוני ותגיד תודה שזה נגמר כך ולא יותר גרוע.

שבוע טוב

פורסם

וסיפור אחר על זוג שוטרים.

לאחרונה, באחת השבתות היפות ראיתי בחוף הים זוג שוטרים בודקים את מקומות החנייה של הנכים באם חנייתם על פי חוק.

אזרחים (מעטים יש לאמר) שראו את האכיפה הזו לא חסכו הערות כגון: "תפסתם כבר את כל הגנבים? אין לכם משהו אחר לעשות"? וכו'.

כך שבכל מצב השוטר יוצא לא טוב.

פורסם

אישית לו אני במקומך - ברגע שקולט את השוטר "מתעניין" אני מפעיל איתות ימינה ומאט לקראת עצירה. רוצה לדבר איתי - בבקשה, פנים אל פנים. סביר שהוא היה מאיץ ועוזב אותך לנפשך.

ואז הוא היה מחפש מה גרם לך ישר לחשוב שצריך לבדוק אותך .

אם המשטרה עוצרת אותנו לבדיקות אנחנו מתלוננים , אם הם חוסכים מאיתנו את העצירה אנחנו מתלוננים, וואלה אפילו אני שרואה שוטר ומקבל חררה מתחיל לרחם עליהם .

קרה לי לא פעם ולא פעמיים שעברו לידי ניידות בכביש מהיר וביצעו את הבדיקה הזו, ברוב המיקרים הם פשוט מסתכלים, אם אתה עם חולצה שחורה, ואז קשה לראות את החגורה הם מסמנים משהו,אני כבר אוטומית מראה להם את החגורה שיסעו כבר ויצאו לי מהעין כי הריצוד של האורות שלהם עושה כאב ראש.

וכל המצטדקים, אם להסיט שניה את המבט לנתיב ליד עד כדי כך מסכן אתכם אולי עדיף שלא תנהגו, הרי אם הייתה עוברת שם פורש GT3 או סתם כוסית, 90% ממכם היו מסתכלים ואולי גם מצלמים, ואני בטוח שרובכם גם מוריד יד לכיוון המערכת לפתיחת החלון או סתם לגרבץ רגע אז למתוח שניה את החגורה עם האגודל זה לא תמרון כזה מסובך .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גם לי היה אתמול מפגש הזוי בכביש 2

שעת צהריים קצת אחרי אולגה. ניידת תנועה ארצית לפניה אוטובוס.

בחור צעיר מאד עם כאפייה,חיוך מאוזן לאוזן ולבוש אזרחי מסמן לי עם היד בתנועה גדולה מלמעלה למטה.

לא עצרתי.

כל המשפחה היתה חגורה. האורות היו דלוקים. המהירות היתה חוקית לחלוטין.

נראה לי חשוד. מעבר ללבוש בסגנון חופשי,מהנסיון שלי השוטר תמיד מסמן עם שתי הידיים-השמאלית בתנועת "עצור" והימנית בסימן "בוא הנה" (כמו שמסמנים לכלב:-) ). במראה ראיתי שהוא ממשיך לסמן כך לכל המכוניות שאחרי. כולם ,כמוני, התעלמו והמשיכו.

אם היו שם שוטרים (שהעמידו שם את הניידת) למה הם לא העיפו את האדיוט מצד הכביש?

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אם המשטרה עוצרת אותנו לבדיקות אנחנו מתלוננים , אם הם חוסכים מאיתנו את העצירה אנחנו מתלוננים, וואלה אפילו אני שרואה שוטר ומקבל חררה מתחיל לרחם עליהם .

קרה לי לא פעם ולא פעמיים שעברו לידי ניידות בכביש מהיר וביצעו את הבדיקה הזו, ברוב המיקרים הם פשוט מסתכלים, אם אתה עם חולצה שחורה, ואז קשה לראות את החגורה הם מסמנים משהו,אני כבר אוטומית מראה להם את החגורה שיסעו כבר ויצאו לי מהעין כי הריצוד של האורות שלהם עושה כאב ראש.

וכל המצטדקים, אם להסיט שניה את המבט לנתיב ליד עד כדי כך מסכן אתכם אולי עדיף שלא תנהגו, הרי אם הייתה עוברת שם פורש GT3 או סתם כוסית, 90% ממכם היו מסתכלים ואולי גם מצלמים, ואני בטוח שרובכם גם מוריד יד לכיוון המערכת לפתיחת החלון או סתם לגרבץ רגע אז למתוח שניה את החגורה עם האגודל זה לא תמרון כזה מסובך .

+1. התגובה הכי עיניינית שהייתה פה עד עכשיו.

אם השוטר היה מורה לך לעצור בצד לבדיקה אז היינו רואים כותרת: "איזה שוטר מעפן, עצר אותי בצד לבדוק שאנחנו חגורים. מה, הוא לא יכל לעשות את זה תוך כדי נסיעה?!" תלונטיות נטו!

הצטדקויות כמו "גרם לי להסיט את מבטי מהכביש" או "להוריד יד מההגה" פשוט נשמעות פתטיות.

כמה פעמים עקפתם מישהו שנוסע ממש לאט ונעצתם בו את המבט המפחיד, לא הסטתם את המבט מהכביש במצב הזה?

כמה פעמים הורדתם את היד לרדיודיסק, GPS, להדליק סיגריה באמצע נסיעה?

בקיצור, תפסיקו להצטדק כי זה באמת לא במקום.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

ואני חשבתי שהתגובה שלי הכי עניינית, אוף לא כיף איתכם.. :lol:

אנשים ימצאו איך להתלונן על כל דבר, זה לא חדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מתעלק על השרשור...

האם שוטר יכול לתפוס על מהירות בכביש שבו יש נתיב אחד בלבד לכל כיוון?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

כן, אין סיבה שלא.

כל מקום שבו מציבים ממל"ז עם שוטר חייב להיות מאושר ע"י קצין.

אאל"ט התנאים שצריכים להיות הם כביש ישר של 300 מטר.

miklush / "תפסתם כבר את כל הגנבים? אין לכם משהו אחר לעשות"?

הזכרת לי מקרה לפני מספר שנים שנעצרנו לביקורת כאשר אחד האנשים שנעצר לפננו היה חשוד בשכרות, המשפט שלו היה זהה לזה שכתבת.

השוטרים דברו בינהם על כך שיש גלגל שחוזר על עצמו:

השיכורים אומרים:

"תפסתם כבר את כל הגנבים? אין לכם משהו אחר לעשות"?

הגנבים אומרים:

"תפסתם את כל המתפרעים בכביש? אין לכם משהו אחר לעשות?"

הפושעים אומרים:

"תפסתם את כל השיכורים? אין לכם משהו אחר לעשות?"

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה לא? האם חוק הגבלת המהירות מתבטל בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון?

בקיצור, התשובה היא כן, שוטר יכול לעצור אותך על מהירות מופרזת גם בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

אבל חשבתי על זה ככה, כאשר שוטר תופס אותך על מהירות הוא קופץ לכביש ועוצר אותך

בכביש עם נתיב אחד, כשאתה שם לב שהשוטר קופץ לעצור אותך, אתה תרצה לבלום ככה שאתה לא משאיר למי שמאחורייך

הרבה מרווח תמרון!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

.

אם אין לי ממה לחשוש (ואין לי) - שיבדוק, מה'כפת לי?

מי שיש לו סיבה לחשוש מבדיקה לא ייזום עצירה.

גם השוטר מודע לזה, וההגיון הבסיסי שלי גורס שמרבית הסיכויים שהשוטר היה מאיץ חזרה כי הוא ממש לא התכוון לעצור.

ומעולם לא התלוננתי כשעצרו אותי לבדיקה שגרתית או עקב עבירה כזו או אחרת. להיפך, אני מלין על כך שאין מספיק נוכחות משטרתית במקומות מועדים לפורענות.

הדבר היחידי שאני מתלונן עליו זה כשמבקשים ממני מס' טלפון בעת ביקורת שגרתית (או בפי המשטרה "מפגש שוטר/קהילה") - ברוב המקרים סירוב לבקשה אינו מהווה בעיה, אבל כבר יצא לי להתווכח עם אדון שוטר אחד עד שדרשתי שמפקדו יגיע לשטח וידרוש את המספר, או לחלופין אני רוצה לשמוע את המפקד אומר בקשר שחובתי למסור את המידע. מיותר לציין שהוא לא דיבר עם המפקד...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...