Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ב- 500 למק אודיו 4200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיקר C12 מסוגל לספוג 150 RMS, והמגבר מוציא בגישור כ- 280 RMS, ככה שהוא יגביר אותו בלי בעיה.

הפולק אודיו עולה 590 ש"ח באתר של פומפה.

לדעתי התיבה "המקורית" היא תיבה פשוטה של Explosion שמוכרים במחירים האלה, או שאיפה שהציעו לך יבנו תיבה שמתאימה לנפח שהסאב דורש.

תבדוק לפני שאתה קונה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שוב תודה,

עדיין, מישהו יכול להתייחס להשוואה בין שני הסאבים האלו ?

איזה מהם מדוייק יותר ? איכותי יותר ? האם ההבדל כל כך מורגש ?

איכשהו מכל השרשור לא מצליח להגיע למסקנות.

הבנתי שהפולק אודיו יעשה עבורי עבודה טובה אך עדיין לא קראתי בכל החיפושים שחברי הפורום ממליצים עליו בטווח המחירים המדובר (500 - 800 כולל תיבה)

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אם אתה לא מקבל תשובה אולי זה כי אף אחד לא שמע באמת את הפולק האודיו הזה וידע להגיד לך טוב מה באמת עדיף,אז ההחלטה נישארת ע"י האוזניים שלך בלבד-גש לחנות לשמוע את שניהם על אותו מגבר ונסה גם על אותו HU ומה שתתחבר אליו יותר-תתחדש!

פורסם
אם אתה לא מקבל תשובה אולי זה כי אף אחד לא שמע באמת את הפולק האודיו הזה וידע להגיד לך טוב מה באמת עדיף,אז ההחלטה נישארת ע"י האוזניים שלך בלבד-גש לחנות לשמוע את שניהם על אותו מגבר ונסה גם על אותו HU ומה שתתחבר אליו יותר-תתחדש!

אידיאלי.

לא יודע איפה אתה גר אבל אין לי שום אפשרות (שפויה) לעשות זאת. לכן אני אסתמך על כאלו שכבר מכירים ובעלי נסיון ואאלץ גם לסמוך על הטעם שלהם. במקרה הגרוע שאני ממש לא יאהב את התוצאה ... נראה מה עושים אז.

כרגע אני מחפש מישהו שאולי כן מכיר את הסאב של פולק ויודע להסביר לי למה עדיין C12 הוא חביב הפורום לטווח המחירים הזה ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

לא ניראה לי שיש פה בעלי נסיון כמעט עם סאבים של פולק האודיו,וגם אם כן,מעט מאוד על בטוח.

מה עושים אחר כך אם לא תאהב? פשוט מאוד-מוכרים כניראה בחציר את מה שקניתה וקונים אחר ומפסידים כסף,נסיעה לחנות בהזדמנות כלשהי אפילו עם חבר שעובר במרכז שיש שם הרבה חנויות תיהיה זולה יותר מאשר להיתחרט ותיצא מרוצה על בטוח.

למה C12 הוא מומלץ?-למרות הנתון שהוא סופג "רק" 150 RMS (שדרך אגב להרבה אנשים זה מספיק) הוא סאב שיודע לעשות את העבודה-למה הכוונה? הוא לא מורח באסים בצורה גורפת,יודע לדפוק כמו שצריך ומשתליו טוב מאוד בשירים עם באסים נקיים (ביחס למחירו כמובן) ועדיף בהרבה מסאבים של פיוניר למשל שהורסים את המוזיקה לגמריי ונותנים בומים שבולעים לתוכם את המוזיקה,זה ההסבר שאני יכול לתת בערך,תחליט מה אתה אוהב ולא מה אחרים,כי על סגנון חשיבה כזה יש שיעשו על הגב שלך הרבה כסף.בהצלחה!

פורסם

נסיעה למרכז ?

השתגעת ? הדרכון שלי לא בתוקף (-:

לא פוסל את האפשרות שיכולים לעשות כסף על הגב שלי, אבל הודות לפורום הזה ופורומים אחרים, אני קצת יודע יותר טוב מה אני עושה.

אני די בטוח שללא הידע שקיים כאן בפורום והיכולת להתייעץ אז בחנויות שמסביבי הייתי כבר יוצא עם זבל שגם היה עולה לי הרבה יותר.

סה"כ אני חושב שהצרכים שלי די ממוצעים ובסיסיים (וגם התקציב) ולכן סביר להניח שדעת הרוב תמצא חן בעיניי. במקרה הגרוע אני אפסיד כמה לירות על השדרוג. סיכון די מחושב.

באמת תודה על הדאגה.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אוקי,אם אתה רוצה "ללכת על בטוח" קח את ה C12 לפחות אותו שמעתי ואני יכול להגיד לך בלב שקט שהוא בסדר ביחס למחיר,אם אני יגיד לך שהפולק טוב אני יצא שקרן כי לא יצא לי לשמוע אותו,ואולי הוא לא נותן בכלל תמורה טובה למחיר ותיצא מאוכזב ממנו,500 שקל זה לא סיכון של אלפיי שקלים ל C12 של קיקר+תיבה,אז לדעתי לך על זה,ניראה לי שיש אחד ביד שנייה במצב חדש סביב ה-300 שקל אני ממש לא בטוח,בדוק את האופציה הזאת.

• תוכן חדש...