Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה בכותרת. אנחנו רוצים לבנות מפסק לביטול כרית אוויר נוסע באלמרה 99. כמו שידע אין אפשרות באלמרה לנתק את הכרית.

תודה.

פורסם

מי זה אנחנו ?

דרך אגב אסור לבצע בדיקת התנגדות לכריות אוויר ונתון כזה הייצרן לא מפרסם.

הדרך הנכונה היא לבצע Reengineering לפלאג של הייצרן במידה וקיים כזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, מה הסיבה שאסור לבצע בדיקת התנגדות ? הריי מחשב הרכב דוגם את ההתנגדות שלה בכל התנעה על מנת לוודא תקינות

פורסם

אם תבדוק התנגדות בכרית אוויר הכרית תפתח לך ישר לפנים.

מכשיר המדידת התנגדות "משדר" מתח ומבצע חישוב של ההתנגדות לפי המתח החוזר, ואם כרית האוויר תקבל מתח היא תפתח.

לכן חל איסור מוחלט למדוד התנגדות לכרית האוויר!.

פורסם

רב מודד איכותי מזרים זרם מאוד נמוך לבדיקות התנגדות אך אני ממליץ בחום שלא לבצע בדיקת התנגדות לפירוטכניקה של כריות אויר, עם שום רב-מודד כלשהו או כל כלי מדידה אחר. לא לשכוח שיש כמובן את אלמנט החשמל סטטי.

לידיעה, רוב נפצי כריות האויר התנגדותם היא בין 2-7 אוהם, זה משתנה בין יצרני המערכות ויש גם יוצאים מהכלל.

פורסם

תודה לכולם. אני זוכר כאשר למדתי על המערכת במכללה, אמרו לנו שצריך למדוד התנגדות לבדיקת תקינות.

הבנתי שכאשר המחשב רואה מעל 12 אוהם, מבחינתו זה נתק. כריות אוויר נוסע של פורדים בסביבות ה2.5 אוהם.

אני אקבל את ההמלצה שלכם ולא אמדוד את ההתנגדות, למרות שלא צריכה להיות בעיה עם זה לדעתי.

הרכב של חבר והוא רוצה להחליף רכב שהוא אוהב כי אין אפשרות לנתק כרית אוויר נוסע בשביל התינוק.

הוא קיבל הצעה מופרזת מאחד ה"גאונים" לדיאגנוסטיקה ובמורשים לא רוצים לעשות את העבודה. רצה להוציא פיוז ולנסוע ככה.

הצעתי לו לעשות מתג עם נורית ונגד כדי לא לבטל את המערכת. כנראה שאקנה כמה נגדים ואבדוק מה המחשב מקבל בלי לבטל את המערכת. מה אתם חושבים?

פורסם

סתם שאלה, על המושב האחורי הוא שמע?

למה לא לשים שם את כיסא התינוק? הרבה יותר בטיחותי מלכתחילה.

פורסם
תודה לכולם. אני זוכר כאשר למדתי על המערכת במכללה, אמרו לנו שצריך למדוד התנגדות לבדיקת תקינות.

הבנתי שכאשר המחשב רואה מעל 12 אוהם, מבחינתו זה נתק. כריות אוויר נוסע של פורדים בסביבות ה2.5 אוהם.

אני אקבל את ההמלצה שלכם ולא אמדוד את ההתנגדות, למרות שלא צריכה להיות בעיה עם זה לדעתי.

הרכב של חבר והוא רוצה להחליף רכב שהוא אוהב כי אין אפשרות לנתק כרית אוויר נוסע בשביל התינוק.

הוא קיבל הצעה מופרזת מאחד ה"גאונים" לדיאגנוסטיקה ובמורשים לא רוצים לעשות את העבודה. רצה להוציא פיוז ולנסוע ככה.

הצעתי לו לעשות מתג עם נורית ונגד כדי לא לבטל את המערכת. כנראה שאקנה כמה נגדים ואבדוק מה המחשב מקבל בלי לבטל את המערכת. מה אתם חושבים?

אני לא מתכוון להוציא לך את הרוח מהמפרשים אבל אני ממליץ לך לא לעזור לחבר במקרה הזה בשביל לשמור על חברות טובה.

מה יקרה אם...ואם חלילה תקרה תאונה כאשר יושב אדם מבוגר במושב הנוסע והכרית לא נפתחה בגלל הביטול שביצעת או במקרה שטעית בזמן ההתקנה ותינוק היה חגור במושב.

לדוגמא, אנוכי מבצע בדירה שלי את כול תיקוני החשמל, אבל בחיים אני לא מתקין מפסק או מתקן מוצר חשמלי או נוגע במערכת החשמל של חבריי מכיוון שאינני חשמלאי מוסמך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...