Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה או אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חסכוני אמין (כמה שאפשר) וקטן, רוב הנסיעות בתוך העיר.

חשבתי על סוזוקי אלטו חדשה או פיאט פנדה ( אולי אני ארד בשנתון בשביל להגיע לאותו מחיר +-)

מה אומרים ?

פורסם

הפנדה הרבה יותר אוטו והרבה יותר נעימה.

לדעתי שווה לרדת בשנה וללכת על פנדה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הפנדה הרבה יותר אוטו והרבה יותר נעימה.

לדעתי שווה לרדת בשנה וללכת על פנדה.

תעשה נסיעת מבחן על שניהם ותיווכח שהאלטו יחסית למחירה הרבה יותר משתלמת.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נסעתי על שתיהן כשחשבתי להצמיד רכב קטן לאחד העובדים שלי.

לפנדה מרחב פנימי עדיף, נוחות עדיפה, אבזור עדיף, יציבות עדיפה, מנוע יותר חזק והחיסרון היחיד הוא כנראה סחירות גרועה יותר (אבל האלטו חדשה יחסית וימים יגידו).

פורסם

קח בחשבון שאם תזמין היום אלטו ידנית חדשה תקבל אותה רק ביוני (משיחה שנערכה שלשום עם נציג מכירות של סוזוקי - סניף ת"א).

עסק מוזר.

פורסם

מנוע יותר חזק זה 60 כ"ס בפיאט לעומת 68 באלטו כן?

אולי המומנט טיפה יותר גבוה אבל הפנדה בפירוש לא יותר חזקה מהאלטו.

תשווה את האלטו ליונדאי 10 או פג'ו 107.

פורסם

לגבי המסירה של הרכב... אכן זה נכון.

אני הזמנתי לפי 3 שבועות וזה מגיע רק ביוני.

אבל זה שווה את זה.

בינתיים קניתי גרוטאה (פזו 405) שנת 90 ב 4000 שח עם רק 150 אלף ק"מ. וביוני אמכור אותה למדינה ב 3000 שח. ככה לא מפסידים כלום כמעט במשך 5 חודשי המתנה - חומר למחשבה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם
מנוע יותר חזק זה 60 כ"ס בפיאט לעומת 68 באלטו כן?

אולי המומנט טיפה יותר גבוה אבל הפנדה בפירוש לא יותר חזקה מהאלטו.

תשווה את האלטו ליונדאי 10 או פג'ו 107.

המונט הוא הנתון החשוב יותר בחיי היום יום. לא מדובר ברכב בעל כוונות ספורטיביות.

פורסם

" לפנדה מרחב פנימי עדיף, נוחות עדיפה, אבזור עדיף, יציבות עדיפה, מנוע יותר חזק והחיסרון היחיד הוא כנראה סחירות גרועה יותר (אבל האלטו חדשה יחסית וימים יגידו) "

כנראה שלאלטו תהיה סחירות יותר טובה, זה עדיין מותג של סוזוקי ( אפילו אם הרכב הודי ), וסוזוקי שומרת על ערכה, לעומת פיאט שכל רכב שלה יורד פלאים וכנראה שזה לא סתם....

פורסם

אל תהיה בטוח. האלטו הוא לא בדיוק אוטו שעונה לרצונות של הישראלי הממוצע פרט לצריכת הדלק.

פורסם

בדקתי במחירון של לוי יצחק והאלטו הידנית מתומכרת ב- 54000 שזה אומר 6000 ירידה לעומת שנה שעברה, שזה לא רע בכלל

פורסם

שי גוט כתב: כנראה שלאלטו תהיה סחירות יותר טובה, זה עדיין מותג של סוזוקי ( אפילו אם הרכב הודי ), וסוזוקי שומרת על ערכה, לעומת פיאט שכל רכב שלה יורד פלאים וכנראה שזה לא סתם....

1. נראה אותך מוצא פנדה או פונטו (בעיקר אוט'),למכירה במצב טוב ושאינה מהשכרה. אם יש כזו כדי שתעלה אותה בפורום יש הרבה שישמחו על כך.

2. ממתי סוזוקי זה "מותג"?

3. שאלתי האחרונה היא מה כוונתך ב"יורדת פלאים ולא סתם" יש לך מידע מבוסס לספר לנו שאיננו יודעים? או שמה ידיעותייך אינן ידיעות, כי אם שוב קובץ סטיגמות נטולות ביסוס ופרופורצייה (אלה אם דוד של חבר שלך אמר לך):roll:.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
בדקתי במחירון של לוי יצחק והאלטו הידנית מתומכרת ב- 54000 שזה אומר 6000 ירידה לעומת שנה שעברה, שזה לא רע בכלל

אלטו ידנית החלו לשווק בארץ רק בנובמבר שזה לפני חודשיים , מה ירידת הערך רלוונטית פה?

פורסם
שי גוט כתב: כנראה שלאלטו תהיה סחירות יותר טובה, זה עדיין מותג של סוזוקי ( אפילו אם הרכב הודי ), וסוזוקי שומרת על ערכה, לעומת פיאט שכל רכב שלה יורד פלאים וכנראה שזה לא סתם....

1. נראה אותך מוצא פנדה או פונטו (בעיקר אוט'),למכירה במצב טוב ושאינה מהשכרה. אם יש כזו כדי שתעלה אותה בפורום יש הרבה שישמחו על כך.

2. ממתי סוזוקי זה "מותג"?

3. שאלתי האחרונה היא מה כוונתך ב"יורדת פלאים ולא סתם" יש לך מידע מבוסס לספר לנו שאיננו יודעים? או שמה ידיעותייך אינן ידיעות, כי אם שוב קובץ סטיגמות נטולות ביסוס ופרופורצייה (אלה אם דוד של חבר שלך אמר לך):roll:.

אז ככה :

1. כנראה שאתה לא מוצא אותה בלוחות - פיאט פונטו לדוגמא, מכיוון שלא הרבה קנו אותה פרטית, וזאת עובדה !!!, ולמה לא קנו אותה הרבה בשוק הפרטי ? כי כל עם ישראל מאמינים בסטיגמות ? ואל תגיד לי שהרבה קנו אותה אבל אף אחד לא מוכר ולכן אין אותה בלוחות ???? ואני כרגע בחיפוש רכב ואני בודק כל שעה ואין .... אגב מאזדה 3 פרטית יש והרבה יחסית,

2. מותג = סמל מסחרי, וסוזוקי זה סמל מסחרי, ואם אני לא טועה סוזוקי סוויפט וסוזוקי גרנד ויטרה מאוד מוצלחות, יש כאלה שחושבים שרק הונדה רובר האודי ועוד חברות שמייצרות רכבי יוקרה או סתם רכבים עם 200 כוחות סוס הם מותגים, וחבל.

3. ראה תשובה 1, ונכון אין לי מידע ספציפית על טיב הרכב אבל כאשר אני רואה את המחירון של הפנדה שיורד 20% ממוצע לשנה אז המחיר "יורד פלאים" - ואם זה כזה סתם אז פיאט היו צריכים מזמן לתבוע את לוי יצחק על הירידה המשמעותית לרכב כה אמין וטוב, ואל תגיד לי שמשהוא יקנה את הפנדה הרבה מעל המחירון כי אז הוא יצטרך למצוא פרייר שיקנה אותה ממנו מעל המחירון,

3.

פורסם

לגבי ירידת ערך - בתור אחד שחיפש רכב לא מזמן פיאט פונטו elx עם גיר רציף שנות 2005-2006 רכב מאוד מבוקש.

נמכר תוך יום יומיים במחיר מחירון ואך גם יותר.

כבר מזמן לא קובעים מחיר לפי לוי יצחק אלה לפי מחירון של יד2.

לגבי רכב חדש - לא יודע פרטים יותר מדי אבל בסוף שנה שעברה היה לפיאט מבצע של החזר 15000 ש''ח על דלק.

אז אם אפילו המחירון צונח הרי חסכת 15000 ש''ח על הוצאות של הרכב.

• תוכן חדש...