Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש תוכנת CRM לעסק קטן שיש לו הרבה לקוחות קטנים.

אני רוצה מערכת שבה אוכל לשלוט במה קורה אצל כל לקוח קטן.

בנוסף, אני מעוניין להוציא חשבוניות והצעות מחיר מהמערכת.

אז אם משהו מכיר מערכת כזו טובה ואמינה של גוף שנותן שרות כמו שצריך, אשמח אם תוכלו להמליץ פה בפורום או בהודעה פרטית.

תודה מראש

פורסם

קשה לי להאמין שמוצר חינמי מהסוג המתואר (אני מניח open source ושות'...) יענה להגדרה של מוצר אמין עם גוף שנותן שרות טוב.

אני חושב שתוכנת SAP לעסקים קטנים (מה שנקרא פעם "מנהל") תיתן כל מה שצריך לענייני ניהול לקוחות, חשבוניות הזמנות וכו'. לחילופין אפשר לבדוק את Priority (נדמה לי שגם שם יש מודול הזמנות / חשבוניות וכו' אבל לא בטוח). גם למיקרוסופט CRM יש מודל תמחור שיכול להתאים לעסקים קטנים אבל למיטב ידיעתי, ואני מקווה שאינני מטעה, אין שם מודול חשבונאי וצריך מוצר משלים לצורך כך (ולא חסרים מוצרים משלימים שאפשר להשיג אצל שותפי מיקרוסופט).

אם זה עסק שגם מנהל שרות ממש (כמו מוקד טלפוני, פניות לתמיכה וכו') שצריך לנהל בתוכנת ה-CRM יכול להיות שהאמורות לעיל פחות יתאימו וצריך לחפש משהו שיותר מתאים (חפש מודול customer support).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

פריוריטי זה לא כל כך קטן וזול להבנתי. אבל יש גב חזק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

http://www.comax.co.il

החברה שלי עובדת איתם.

היתרון שלהם, אין צורך ברכישת תוכנה, הכל דרך WEB עם דפדפן.

ככה שאתה יכול להכנס מכל מקום בכל זמן.

הכל מתנהל אצלם-כולל גיבויים ואחסון.

אתה משלם רשיון חודשי.

פורסם

אני מציע לך שלפני שתחפש מה לקנות, תמצא איש IT/יישום שיעזור לך להגדיר מה הצרכים והתהליכים אצלך בעסק. גם אם העסק קטן והכל פשוט, יהיו תוכנות שמתאימות יותר ויהיו שפחות. אני לא יודע במה אתה עוסק, כך שקשה לי לתת דוגמאות, אבל הגדרת צרכים והבנה מה התוכנה עושה ומה צריך/אפשר לשנות בעבודה כדי שתתאים לתוכנה, ומה צריך/אפשר לשנות בתוכנה כדי שתתאים לעבודה, זה א' ב'.

זה נכון ליישומים מורכבים כשם שזה נכון לפשוטים. יישום שגוי יוכל להטריף אותך ואת העובדים (אם יש). הגדרה כזו גם תמנע ממך לקנות משהו לא מתאים, יקר ומורכב מדי או פשוט ולא יעיל.

קח למשל את הדרישה להוציא חשבוניות מהמערכת. יכול להיות ששווה יהיה לך לרכוש מערכת שיש לה מודול מתאים, אבל ייתכן שממשק בין מערכת ה-CRM למערכת החשבוניות הינו פשוט, ולא יהיה לך שווה להתרכז בתכונה זו (סתם דוגמא, אני לא יודע מה הולך בתחום).

כלומר, תגדיר צרכים, אח"כ תחפש תוכנה. רצוי גם לבדוק במה משתמשים עסקים אחרים, דומים.

מעבר להתאמת הכלי, תסתכל על סוגיות כמו:

1. תמיכה וזמינות התמיכה (תכונה עם "אבא", זמינות של תמיכה מהירה מרחוק).

2. דרישות ממערכת המחשב.

3. עלויות שוטפות (תמיכה/שדרוגים).

4. אפשרות להכניס שינויים לפי דרישה.

ועוד...

אם תיתן יותר פרטים אולי אוכל לייעץ יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...