Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשק לאחזקת רכב אספנות עבר מזמן ,העו"ד שלי אומר שמבחינה משפטית הזמן והדחיות פועלים לטובת התביעה.

אני ממתין מ9 לפברואר .

עוד שבועיים לא ישברו אותי ,אבל זה חושף את התנהלות מכס מדינת העולם השלישי.

מירוצי מכוניות

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב זכרוני הצטרפת למועדון, והמועדון טען באמצעות דוברו שהוא נוקט צעדים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חלמתי על טראנס אם 79

לאור הסיפורים די התיאשתי

אז קניתי פיירבירד 91 . אמנם לא אספנות . אבל רכב ישראלי ללא כאבי ראש.

אולי כשנהיה שפויים אגשים את החלום.

דרך אגב, אחרי שבמשך שלושה ימים אני מנסה לתפוס מישהו במס הכנסה נתניה .

אם כבר ענו לי - אז מעברים אותי לשלוחה הנכונה , ושם כמובן שאף אחד לא עונה.

אני שמח יותר על הפשרה שעשיתי.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

להשיג את מס הכנסה נתניה בטלפון? הצחקת אותי!

הדרך "לדבר" עם מס הכנסה נתניה היא שוב ושוב (ושוב ושוב) להגיע לסניף ולמסור לשומר בקבלה את דבריך בכתב, ולקבל חותמת "נתקבל" על ההעתק שלך. ואז, אחרי שבועיים לקבל בדואר התייחסות חלקית לטענותיך ולמסמכים שצרפת, וחוזר חלילה.

לח&%ות במס הכנסה - לא תנצחו אותי!

:turn-l:
פורסם
החשק לאחזקת רכב אספנות עבר מזמן ,העו"ד שלי אומר שמבחינה משפטית הזמן והדחיות פועלים לטובת התביעה.

אני ממתין מ9 לפברואר .

עוד שבועיים לא ישברו אותי ,אבל זה חושף את התנהלות מכס מדינת העולם השלישי.

דני ראשית , אני ממש המום מהדחיות , זה פשוט לא נתפס , לדעתי אתה בשלב שחייב כבר לפנות לתוכניות השונות בטלביזיה אשר מטפלות בעוולות צרכניות או משהו כזה אולי זה יזרז אותם.

ומה עם הנזקים שהרכב סופג בעומדו כבר 3 חודשים בנמל (ליד הים, החלודה חוגגת כידוע ) הרכב שלי עמד רק חודש וקיבל לא מעט חלודה.

אולי CADILAC אשר פרסם כתבה בגלובס לפני מספר חודשים יוכל לעשות follow up לכתבה זה פשוט שערוריה בכל רמה

שוב , אני לא יודע מה להגיד חוץ מלאחל לך שהנושא יסתיים מהר

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
על מה יש לי להתייעץ עם מועדון ה5? סימפטייה לא פותרת בעייה.

לאותם המלעיזים שכתבו כאן בשרשור שאין פתחון פה לנפגעים שאינם חברי מועדון החמש.דני לוי שהינו חבר מועדון החמש , ועוד חברי מועדון מנפגעי המכס פועלים מזה 4 חדשים בכוחות עצמם. מתי מועדון החמש יפרוס כנפיו וחסותו על חבריו הנפגעים ? ואם אין ביכלתו להשיג השגים מול קלגסי המכס שיודה בכך. גוף חזק צריך להביא השגים .

פורסם

ועד מועדון החמש פועל ללא לאות ליצירת אוירה טובה ומשתפת פעולה בין כלל אספני הרכב הקלאסי ובין רשויות המס.

פעילי המועדון משקיעים זמן רב ומאמצים על מנת להבהיר לרשויות שמספר חובבים, חלקם הגדול לא חברי המועדון, אינם מעידים על הכלל.

אנו בטוחים ששילוב כוחות ולא התלהמות הדדית יביא בסופו של דבר לתוצאה הראויה.

כמו בשאר הנושאים שתוצאתם נראית על הכביש (כולל האפשרות לייבא כלי רכב עתיקים) פועל המועדון בדרכו שלו. לא קל להתנהל בימים אלה מול רשויות המס בגלל האוירה שנוצרה עקב פעילות קלוקלת לכאורה של אספנים.

ועדת הערר התכנסה בשבוע שעבר והתוצאה היא שמספר חברים (ואלה שאינם חברים) קיבלו שומות מופחתות וההפרש הכספי הוחזר להם.

.

בסופו של דבר הישגי המועדון, גם במקרה זה, יהיו לטובת כלל החובבים,, גם אלה שאינם חבריו

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני

אני לא יודע על כינוס ועדת ערר משבוע שעבר וזאת בעקבות פנייתי לממונה על תלונות הציבור במכס

שמו צבי .....! מאידך הוא נתן לי את התאריך 9 למאי, והנה זה שוב נדחה.

הרכב שלי עומד בבונדד מ9 לפברואר, אין לי אפשרות לטפל בו,למלא אפילו אויר בגלגליו,לבדוק ולהניע אותו לפחות

גם פנייתי למכס לאפשר לי לבדוק את הרכב נעניתי בשלילה.

הסיפור הנוסף הוא שביקשו ממני 16900$ שילמתי להם כבר למפרע 25500 +62000 דרישה ובשקלים 87500 ש"ח,מה שער הדולר? ספר לי!!

מירוצי מכוניות

פורסם
בני

.

הסיפור הנוסף הוא שביקשו ממני 16900$ שילמתי להם כבר למפרע 25500 +62000 דרישה ובשקלים 87500 ש"ח,מה שער הדולר? ספר לי!!

אכן שער הדולר של המכס הוא מוזר ביותר ,

ממני בקשו תוספת של 176$ (פחות מ 2% משווי הרכב כאשר במקרה כזה לא אמורים לבקש תוספת אבל ניחא)

וכאשר מייבאים רכב אמריקאי מארה"ב המס הוא 101.3% (לפי מה שרשום ברשומון)

איכשהוא הם הגיעו ל 746 ש"ח ??

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בני

אני לא יודע על כינוס ועדת ערר משבוע שעבר וזאת בעקבות פנייתי לממונה על תלונות הציבור במכס

שמו צבי .....! מאידך הוא נתן לי את התאריך 9 למאי, והנה זה שוב נדחה.

דבר עם הממונה על פניות הציבור במשרד מבקר המדינה (אומבודסמן), שם מזיזים דברים בצורה נחרצת יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ועד מועדון החמש פועל ללא לאות ליצירת אוירה טובה ומשתפת פעולה בין כלל אספני הרכב הקלאסי ובין רשויות המס.

פעילי המועדון משקיעים זמן רב ומאמצים על מנת להבהיר לרשויות שמספר חובבים, חלקם הגדול לא חברי המועדון, אינם מעידים על הכלל.

אנו בטוחים ששילוב כוחות ולא התלהמות הדדית יביא בסופו של דבר לתוצאה הראויה.

כמו בשאר הנושאים שתוצאתם נראית על הכביש (כולל האפשרות לייבא כלי רכב עתיקים) פועל המועדון בדרכו שלו. לא קל להתנהל בימים אלה מול רשויות המס בגלל האוירה שנוצרה עקב פעילות קלוקלת לכאורה של אספנים.

ועדת הערר התכנסה בשבוע שעבר והתוצאה היא שמספר חברים (ואלה שאינם חברים) קיבלו שומות מופחתות וההפרש הכספי הוחזר להם.

.

בסופו של דבר הישגי המועדון, גם במקרה זה, יהיו לטובת כלל החובבים,, גם אלה שאינם חבריו

בני הס

דובר מועדון ה-5

בני שלום

"להצלחה אבות רבים והכישלון יתום"

ישנם אבות רבים להצלחות שמנית ולאחרות וחלקן בזכות מועדון ואדם שפחות מיוחצן .

גם ההקלות המצחיקות בועדות הערר הינן בזכות גורמים אחרים (בלי לפרט)

אפילו במכס אומרים "מדוע מועדון החמש לא מורגש במאבק"

חומר למחשבה ....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאור הלחצים של הערעורים המתקבצים מיום ליום

התבשרתי שוועדת הערעורים תתכנס ב23 לחודש מאי

נראה איו המצאה חדשה תצא מבית היוצר של אלופי הדחיות

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...