Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי פיג'ו 205 שנת 97 1400 סמ"ק עם הזרקה. בשלושה הימים האחרונים אני נתקל בתופעה שהמנוע מתחיל לקרטע ונשמע מוזר כאילו הוא הולך להיכבות בעת עצירת רכב, הדבר קורא כאשר אני עומד במקום עם הרכב וגם אפילו אם אני בהילוך ניוטרל. לא נתקלתי בתופעה כזאתעד כו ואין לי מושג מה הבעיה, האם מישהו יכול בבקשה לעזור?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תנסה לנקות בצורה יסודית את בית מצערת.

אולי גם מנוע צעדים עייף.

K44

אינפוזיה +בטנק

אם לא עוזר חיישן מצב מצערת.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

מה זה אינפוזיה+ בטנק?

לפני חודש עשיתי דיאגנוזה לרכב ושם הופיע שכול החיישנים תקינים יכול להיות עדיין שהוא לא תקין?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הבעיות-התקלות ברכבים אלה, אינן נובעות ברוב רובן של המקרים , מפיח בבית מצערת. זוהי מערכת מונוג'ט של בוש.

יש להבדיל ולאבחן, האם הבעיה במערכת ההצתה או ההזרקה, או בכלל כשל מכני.

באם הבעיה נובעת ממע' ההזרקה, יש לבדוק את תפקודו של חיישן החמצן, שמשפיע באופן קיצוני על פעולת מערכת ההזרקה בסוג רכב זה, ובכל מקרה, לחבר למכשיר 4 גזים, דרכו ניתן לנסות לבצע כיוונון מאוד עדין למתג מצב מצערת (ויש שהדבר ייעשה עי מומחה לסוג זה של הזרקה, בכלל, הייצרן מאשר ביצוע כיוונון רק על ידי ערכה ייעודית לכך).

יתכנו תקלות אחרות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

:-D:-D:-Dדני הקליבר חזר

או שאני לא חופר בפורם מספיק.

הרווח כולו שלנו.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...