Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה מעניין לראות איזה מוצרים (מכל קטגוריה) אהובים וטובים יש לכם בבית, כאלה שמלווים אתכם לאורך שנים וממשיכים לתפקד בצורה טובה.

למשל: יש לנו בבית את תנור החימום בתמונות (תוצרת חברת THOMAS שכנראה כבר לא קיימת) לפחות 15 שנה, אני זוכר אותו מחמם את החדר שלי כשהייתי ילד קטן. היום, כשאני ילד קטן גדול יותר, הוא מחמם בדירה שלי במעונות, עדיין פועל בהמהום שקט בדיוק כפי שהיה לפני שנים, ללא רעידות מיותרות או רעשים מוזרים, ומסוגל לחמם חדרים גדולים בהרבה ממידתו הקטנה.

שימו לב לתווית - יוצר במערב גרמניה ! :-P

IMG_0225.JPG

IMG_0226.JPG

IMG_0230.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי מאוורר שנקנה בתחילת שנות ה-90, החזיק עד שנה שעברה, יהי זיכרו ברוך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
טלוויזית JVC משנת 1991,שעדיין עובדת בלי תקלות ומעולם לא התקלקלה. :shock:

הטלוויזיה הזו צעירה.

יש לנו בבית טלויזיה סניו ללא שלט (אבל צבעונית) משנת 1982, הטלוויזה הזו עדיין נמצאת ופועלת באחד מחדרי הבית בעיקר בשל הערך הסנטימטלי שיש כלפיה.

אגב, לפני יותר מ- 10 שנים החלפתי בה את קבל היישור האלקטרוליטי שבספק, הוא גרם לריצודים בתמונה, חוץ מזה - הטלויזיה אריה... :shock:

פורסם

עד לפני שלוש שנים אצל סבתי הייתה טלוויזה עתיקה מאוד, אני לא בקיא ממש בהיסטורית הטלוויזיות בארץ אבל אני משער שהיא הייתה בין הראשונות ששידרו בצבע:-D.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אלון - מפזר החום שלך היה מאד פופולרי בצבא, למעשה אחד הבודדים שהיו תקניים בבסיסי חיל האוויר.

לענייננו, בדירה הישנה שלנו בנתניה חונה לו מקרר "תדיראן גראנד סילבר", מהדגם שקנו כל העולים החדשים בתחילת שנות ה-90. לפני משהו כמו 5 שנים החלפנו לו את המדחס, אבל מעבר לזה הוא עובד יופי. אצל קרובי המשפחה שלנו שקנו דגם זהה שנתיים מוקדם יותר, הוא עדיין עובד ללא תקלות, עם המדחס המקורי. פעם ידעו לייצר דברים איכותיים בארץ.

מכשיר נוסף שעובד אצלנו כבר קרוב ל-10 שנים הוא הקומקום של פיליפס. הגענו אליו אחרי סאגה ממושכת עם לא פחות מ-5 קומקומים שנדפקו בתוך פחות משנה. הוא עלה בערך פי 3 יותר מאותם מוצרים של "אלקטרו חנן", "גודל-ליין" וכו', אבל מאז החזיר בגדול את ההשקעה. הדבר שאני הכי אוהב בו זה הפעמון המובנה בכפתור ההפעלה, כך שכשהוא רותח, הכפתור קופץ והפעמון מצלצל. :-)

עד כאן להפעם.

פורסם

טלוויזיה סניו צבעונית ג"כ ילידת 82'. עדיין בבית הורי. התקלה היחידה שהיתה היא כפתור ההדלקה היה קופץ והטלוויזיה כובה. תקופה מסויימת הייתי צופה כשקיסם תקוע כדי לתפוס אותו (:oops:) אבל זה הסתדר מעצמו. אבא שלי מספר שהוא קנה אותה באחת החופשות שלו ממלחמת לבנון...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
טלויזיה גרונדיג המקורית הגרמנית בציר שנת 90 עדיין עובדת בבית.

טלוויזית JVC משנת 1991,שעדיין עובדת בלי תקלות ומעולם לא התקלקלה. :shock:

יש לנו בבית טלויזיה סניו ללא שלט (אבל צבעונית) משנת 1982

ילדים.

בבית מסתובבת טלוויזיה שחור-לבן של ITT מסוף שנות ה 70! חיה ובועטת ומעולם לא ביקרה אצל טכנאי.

בארון שלי יושבים פרה, מגבר וטיונר של "מאראנץ" משנת 74'. כרגע הם אומנם לא בשימוש, אבל יבוא יום והם יעברו רענון ושיפוץ. אין לי כל כוונה להחליף או לוותר עליהם, הסאונד שלהם פשוט חלומי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בארון שלי יושבים פרה, מגבר וטיונר של "מאראנץ" משנת 74'.

ארון גדול. חוץ מזה, הפרות של מאראנץ משנת 73 היו דשנות משמעותית, נדפקת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אישית נמנע ככל הניתן מתוצרת סין.

ממברג תוצרת CK Triton גרמניה וכלה במחשב האישי פוג'יטסו סימנס תוצרת גרמניה.

הרכב שלי תוצרת איטליה, הארנק שלי תוצרת ישראל, הכרית שלי תוצרת שוודיה.

לצערי, האייפון שלי, הנעליים והבגדים מיוצרים בסין רק כי מאד קשה להשיג משהו לא תוצרת סין.

אה ואיתמר, יש לי גם מגבר קוואדרופוני תוצרת לוקסמן. משנות ה70 בערך.

למעט בעיה במעביר סורסים, המגבר הזה סחב דברים שלא ברא השטן.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

במערכות סאונד - להורים יש קנווד משנות השבעים, לאשתי יש הרמן קרדון מאותו עידן גם כן. לא התקלקל כלום מלבד מה ששברנו כילדים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי בבית בעלית גג.

3 מגבר הרמן קרדון משנות ה 70.דגמים 330A 330B 330C.

מגבר פישר

מגבר לקסמן

שכולם עובדים. לכל אחד יש את המחלות שלו. (בכל זאת הגיל.)

אבל הכוח שיש להם. במיוחד להרמן קרדון. (מוצהר 45W RMS)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

משהו שקצת יותר קשור לתחום שלנו...

מכונית שלט למבורגיני קונטש של TYCO מסוף שנות ה-80 שאחותי עוד קיבלה ליום הולדת שלה (כן כן גם היא אהבה מכוניות) ובתור ילד אחרי כמה שנים עברה אליי, עד היום היא במחסן אצלנו ועדיין עובדת. :-)

בידיוק כזאת:

!BZ1RmKw!mk~$(KGrHgoH-EQEjlLluvvMBKopoUFRwQ~~_12.JPG

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

יש לי סט מקדחים של חברת ETM מלפני 10 שנים והם עדיין קודחים.

ווידיאו תוצרת סמסונג מלפני 15 שנים ועדיין עבד מצויין ולא התקלקל אפילו פעם אחת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...