Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי זוג רמקולים של מורל טמפו (הדגם עם הטוויטר מובנה על הרמקול)

יש לסט הזה קרוס קטן שעושה רושם שהוא לא משהו..

אם אני אחבר את הסט הנל לקרוס של פולס אני אשפר את איכות השמע?

תודה

פורסם

זה אותו הקרוס...

ולא - לא כדאי -

עדיף לך להכנס לאתר של מדיסאונד http://www.madisound.com

להזמין בזיל הזול שני קבלים של בניק BENNIC בי פולאריים בערך של 12 מיקרופאראד ושני סלילים של מדיסאונד עצמם בערך של 0.3 מיליהנרי

אתה תקבל תוצאה הרבה יותר טובה מהסט היות ובור תדרים, שנוצר בעקבות שימוש בקרוס המקורי, שנע בין 10 קילוהרץ לרול אוף הטבעי של המידבאס יכוסו לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקרוס של הטמפו בגודל של נוקיה 3100 לעומת הפולס שהוא פי 2 בגודל שלו..

נראה לי שאנחנו לא מתכוונים לאותו קרוס.

פורסם

כנראה שזה בגלל שהקרוס הזה הוא קרוס מנוון ופשוט יותר אבל הרכיבים שאחראיים שם על החיתוכים הם סה"כ שניים - סליל וקבל

והם לא עושים את זה טוב...

סה"כ התוספת לקרוס הגדול יותר היא היכולת להבריג חיווט לקרוס וע"י כך להחליף חיווט במידה ונפגע והיכולת להנחית את הטוויטר ב3 דציבל לאחר הוספת רכיב נוסף לקרוס לפני הטוויטר שהוא סה"כ נגד מעאפן ומתג שבורר בין לעבור דרך הנגד הזה (הנחתה) או לא לעבור דרך הנגד הזה (0 דציבל הנחתה - כלומר אין הנחתה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הקרוס של הטמפו בגודל של נוקיה 3100 לעומת הפולס שהוא פי 2 בגודל שלו..

נראה לי שאנחנו לא מתכוונים לאותו קרוס.

אה? :shock:

לפולס ולטמפו יש בדיוק אותו קרוס, 1:1. זה למעשה הדבר היחיד המשותף לשני הסטים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני זוכר שלסדרת המילניום הישנה היה קרוס שכזה - הקרוסים הפשוטים שהחוטים כבר מולחמים אליהם מראש - תקלה בקרוס או בחיווט והלכה לך כל היכולת המקורית של החיתוך של הסט.

מה שלא יהיה - זה פשוט קקה של קרוס ובעלות זניחה אפשר לעשות משהו הרבה יותר טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אתה מדבר על קרוס כזה? למרות שאני כמעט בטוח שבמילניום היה משהו אחר.

AMPA 002.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זו הצורה של הקרוס שאני זוכר שהיה לי במילניום שלי - אבל אני זוכר שראיתי גם סטים ששווקו עם קרוס פשוט יותר שאין בו הברגות לחוטים ובגלל זו הוא גם היה צר יותר - כי לא היה צריך מקום לגשר ההברגות...

חשש רציני לזיוף כנראה אצל פותח הת'רד.

Pioneer TS-X150

פורסם
אדי אתה מדבר על קרוס כזה? למרות שאני כמעט בטוח שבמילניום היה משהו אחר.

זה יותר דומה לקרוס של הפולס שיש לי.. הטמפו ממש קטנטן באמת בגודל של שליש קופסת סיגריות..

פורסם

תבדוק שלא מדובר בזיוף

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מציע שתעלה תמונה. אי אפשר לדעת מה יש לך עד שלא רואים.

איתמר.

פורסם

כמו שאמרתי זה קרוס עם חוטים מולחמים עליו.

אבל זה לא הסט קומפוננט של טמפו אלא זה הרמקול הקואקסיאלי שלהם רק שהם הוציאו את הקרוס בין הטוויטר למידבאס החוצה...

סוג של סורס פוינט דומה לאינטגרה אבל באיכות ירודה יותר...

Pioneer TS-X150

פורסם

אז מה אתם אומרים?

לחבר את הקרוס של הפולס הישן שלי ישפר את האיכות של הטמפו שיש לי?

אגב רכשתי אותם חדשים בקופסא ב320 שקלים. משתלם לא?

• תוכן חדש...