Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל באי הפורום ערב טוב.

ברשותי מיצובישי לנסר שנת 92 אוטומאטית שרכשתי לפני כשבועיים.

כיומיים לאחר הקנייה הרכב התקשה מאוד לפתע להתניע ובשלב מאוחר יותר פשוט לא הגיב לגז, הרכב הוכנס למוסך ונמצא שקיימת בעיה בפלאגים, הפלאגים הוחלפו ונראה שהבעיה נפתרה.

מאז שטופל הרכב הוא מתקשה מעט להתניע וצריך לנסות בממוצע 3-4 פעמים עד למצב שהאוטו מתניע.

לאחר מכן הרכב רועד מעט מספר דקות עד שהוא מתחמם, כאשר אני מתחיל את הנסיעה עושה רושם שהוא מתקשה מעט בהגבה לגז עד אשר הוא מסתדר ונוסע סבבה.

לאחר שיחה עם המוסכניק, נאמר לי שהאוטו צריך כמה דקות להתחמם ואז הכל בסדר.

השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו בנידון כך שהאוטו יתניע בניסיון הראשון וכמו כן האם ניתן לשפר את האוטו כך שיגיב מהר יותר לגז שכן מהירות ההאצה של הרכב די נמוכה, לוקח לו די הרבה זמן להאיץ.

בתודה, מתן.

פורסם

כשהוצאתי את הרכב מהמוסך נאמר לי שהקרבורטור נבדק והא במצב טוב וכמו כן שמנים הוחלפו, לגבי הפילטר איני יודע אך אני מאמין שהוא נבדק, לצורך הגילוי הנאות אציין גם שמנהל המוסך הינו חבר משפחה כך שאיני מאמין שקיימת בעייה בנוגע לאמינות המוסך, כמו כן אציין שהרכב עבר טסט למחרת הטיפול.

קיימים שיפורים שניתן לעשות לרכב שיכולים להגביר את הכ"ס של הרכב?

פורסם
לכל באי הפורום ערב טוב.

ברשותי מיצובישי לנסר שנת 92 אוטומאטית שרכשתי לפני כשבועיים.

כיומיים לאחר הקנייה הרכב התקשה מאוד לפתע להתניע ובשלב מאוחר יותר פשוט לא הגיב לגז, הרכב הוכנס למוסך ונמצא שקיימת בעיה בפלאגים, הפלאגים הוחלפו ונראה שהבעיה נפתרה.

מאז שטופל הרכב הוא מתקשה מעט להתניע וצריך לנסות בממוצע 3-4 פעמים עד למצב שהאוטו מתניע.

לאחר מכן הרכב רועד מעט מספר דקות עד שהוא מתחמם, כאשר אני מתחיל את הנסיעה עושה רושם שהוא מתקשה מעט בהגבה לגז עד אשר הוא מסתדר ונוסע סבבה.

לאחר שיחה עם המוסכניק, נאמר לי שהאוטו צריך כמה דקות להתחמם ואז הכל בסדר.

השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו בנידון כך שהאוטו יתניע בניסיון הראשון וכמו כן האם ניתן לשפר את האוטו כך שיגיב מהר יותר לגז שכן מהירות ההאצה של הרכב די נמוכה, לוקח לו די הרבה זמן להאיץ.

בתודה, מתן.

מתן שלום רב, וברוך בואך לפורום !

הקרבורטור שלך סובל מצוק אוטומטי לא מכוון ולא מתפקד, טיפול וכוון של הצוק האוטומטי, יבטיח לך התנעה במכה ראשונה, במנוע קר או חם, תגובה מיידית לגז, ותגובה והאצה משופרת יותר, וחסכון משמעותי בדלק.

הפלגים שהוחלפו היו קרוב לוודאי מפוייחים, ויתכן והחדשים פויחו שוב מחדש. ולכן תתקשה להתניע את המנוע בתקופה הקרובה.

פנה למכון קרבורטרים מומלץ בעל שם ומוניטין בתחומו.

גלוי נאות

אני בעל מכון לקרבורטורים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מתן שלום רב, וברוך בואך לפורום !

הקרבורטור שלך סובל מצוק אוטומטי לא מכוון ולא מתפקד, טיפול וכוון של הצוק האוטומטי, יבטיח לך התנעה במכה ראשונה, במנוע קר או חם, תגובה מיידית לגז, ותגובה והאצה משופרת יותר, וחסכון משמעותי בדלק.

הפלגים שהוחלפו היו קרוב לוודאי מפוייחים, ויתכן והחדשים פויחו שוב מחדש. ולכן תתקשה להתניע את המנוע בתקופה הקרובה.

פנה למכון קרבורטרים מומלץ בעל שם ומוניטין בתחומו.

גלוי נאות

אני בעל מכון לקרבורטורים.

בברכה

צביקה

נכון מאד

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

המוסכניק כנראה אמין מאד, אבל לא מספיק מקצועי.

אמירה כזו:

נאמר לי שהאוטו צריך כמה דקות להתחמם ואז הכל בסדר
, מקומה בשנות ה-70' אולי, ולא בימינו.

הרכב שלך אמור להניע ללא בעיה, ולסחוב מעולה בצורה מיידית.

עד כאן פינת החינוך.

לעצם הבעיה, צביקה ענה לך, ואני אוסיף שבעיה דומה בוולבו 245 שהייתה לי נפתרה בהחלפת פלטינה במפלג, אבל אני לא יודע אם בלנסר זה פלטינה או אלקטרוני אז מי שיודע מוזמן לכתוב.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

איליה ידידי,שלום רב!

הערתך לגבי רכב בשנות השבעים אכן נכונה, וחימום מנוע לפני תחילת הנסיעה , כבר פסה ונמוגה מהעולם.

לגבי פלטינות, בלנסר ההצתה היא אלקטרונית, והצוק אוטומטי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
איליה ידידי,שלום רב!

הערתך לגבי רכב בשנות השבעים אכן נכונה, וחימום מנוע לפני תחילת הנסיעה , כבר פסה ונמוגה מהעולם.

לגבי פלטינות, בלנסר ההצתה היא אלקטרונית, והצוק אוטומטי.

בברכה

צביקה

זה בדיוק מה שהיה לי עם הלנסר שלי שנת 92 אוטומטית .

הבעיה נפתרה ע"י ניקוי וכיוון צ'וק אוטומטי. אחלה רכב שירת אותי כ-5 שנים.

חוץ מבלאי טבעי לא היו בעיות מיוחדות.

בהצלחה חבר.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

קשיים בהתנעה יכולים לנבוע מצ'וק לא תקין, החוסר סחיבה שאתה מתאר גם כן נובע מקרבורטור לא תקין, אבל תבדוק גם את מסנן האוויר , כי אם הוא סתום , זה יהיה מורגש בהאצות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...