Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בררתי בכמה מקומות אבל אמרו לי שאין אפשרות ממש לשכפל מפתח מקורי של פיג'ו עם הלחצן לפתיחת דלתות ועם החור בקצה המפתח, אולי מישהו פה יודע איפה ניתן לעשות את זה?

וזה נכון שצריך קוד ללחצן, הזה של הפתיחת דלתות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טעות, במוסך מורשה שבו היתי נאמר לי שאין להם את האפשרות הזאת, וגם כדי לקודד הם צריכים את הקוד שלי אין אותו ולכן הם צריכים להזמין קוד חדש מצרפת וסמתוכה שלמה בשביל מפתח קטן.

in the face

with a chair

פורסם
טעות, במוסך מורשה שבו היתי נאמר לי שאין להם את האפשרות הזאת, וגם כדי לקודד הם צריכים את הקוד שלי אין אותו ולכן הם צריכים להזמין קוד חדש מצרפת וסמתוכה שלמה בשביל מפתח קטן.

מצטער שנתקלת במוסך מקטין ראש אבל הקוד המבוקש נמצא גם בתוך יחידת הבקרה של האימבולייזר . צריך להגיע אליה לפתוח את כיסוי הפלסטיק ולקחת משם את הקוד בעל 4 תוויות [אותיות או מספרים ].

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

שלא יבלבלו לך את השכל....

אלוני מנעולים בפתח תקווה!!!

יש להם כל מפתח ואני שיכפלתי ויש גם חור..

057443760 גיא

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם

תודה על העזרה, אבל יניב השאלה היא האם יש לך מפתח עם הלחצן שפותח את הדלתות מרחוק?

לא אזעקה אלא במפתח מקורי של פיג'ו

ומישהו יודע במקרה איפה יושב האמובילייזר המקורי ב 106 GTI?

in the face

with a chair

פורסם

יחידת הבקרה יושבת מאחורי הרדיו , בדופן השמאלית.

נ.ב.

יש פה דוגמא חיה למה אנשים מחליטים לא להיות מעורבים ולא לעזור.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...