Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי את הרכב בפעם הראשונה בחיים שלי ראיתי רכב מהדגם הזה

110 אלף קילומטר עם סנרוף ומגנזיום מהחברה

הבעיה היא שזה לא הונדה סייביק רגילה (ES) זה עם תחת כמו מאזדה 3 הגירסה הקטנה

מנוע "הונדה בריטניה" מה אתם אומרים על הרכב הזה עם אתם מכירים ?

פורסם

איפה BUKI?

:lol:

אם הוא לא יענה, תרשום לו הודעה פרטית.

לפני כמה חודשים הוא קנה רכב כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=263978&highlight=%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94+%D7%94%D7%90%D7%A6%27%D7%91%D7%A7

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שנאמר, יש לי את האוטו הזה, שנת 2003, דגם LS, שהוא הפחות מאובזר מה ES (ללא סאנרוף, וללא מגנזיום, וללא בקרת אקלים)

אבל יש 4 כריות אוויר, ABS, בלמי דיסק גם מאחורה, איזופיקס, וכל האיבזור החשמלי הסטנדרטי.

הדגם אכן לא נפוץ, אני מעריך שיש כ 200-250 יחידות בכל הארץ מהשנים 2001-2005. לא נפוץ, כי היה יקר בטירוף בזמנו כחדש, הרבה יותר יקר מדגמי 4 דלתות, ודגם ES המאובזר עלה עוד כ 10000 ש"ח יותר.

יוצר במפעלי הונדה בריטניה, כמו הסוויק 5 דלתות העכשווית, וחלק מדגמי האקורד.

כמו הסיוויק 5 דלתות מהדור הנוכחי, גם הסיוויק 5 דלתות המדוברת היא מעין דגם עצמאי, ואין שום חלק חיצוני משותף בין דגמי 4 דלתות הרגילים לדגמי 5 דלתות.

כשהייתי צריך להחליף פנס אחורי, גיליתי, שלא ניתן להשיג פנס תחליפי מתאים, וגם מקורי לא היה במלאי אצל היבואן, והייתי צריך להמתין כ 10 ימים למשלוח.

בניגוד לדעה הרווחת, דווקא הביטוח המקיף לא יקר, אני משלם 2400 ש"ח מקיף (שני נהגים מבוגרים נקובים בשם), וזואת לא ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי.

לגבי האוטו עצמו - נוסע בסדר גמור, לא יותר מזה, אין מה לדבר על ביצועים מיוחדים ביחס לשאר הקטגוריה.

הגה כוח חשמלי קל מאוד.

רצפה מאחורה שטוחה ללא בליטה (אבל ככה זה בכל הסיוויקים)

ידית הילוכים ממוקמת למעלה יותר מהמקובל, ובמקומה יש תא לחפצים ומחזיקי כוסות.

תא מטען לא גדול.

כיסאות נוחים, סביבת נהג נוחה, הנסיעה עצמה, מבחינת שיכוך זעזועים - לא הכי נוחה.

בכללי, האוטו יקר ביחס לתמורה שהוא מספק, על מודל 2001 בטח רוצים איזה 40 אלף ש"ח, וזה הרבה כסף לאטוו שמתקרב לגיל 10.

אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות, אם יש לך.

פורסם

בוקי,

תודה רבה לך על התשובה המהירה, למרות הכל אני לא הבנתי את התשובה האם הרכב שווה את הקנייה או לא.

נ"ב

מחירון הרכב 44 אלף שקל,

בתודה מראש אלכס.

פורסם

ידידי, אני לא יכול להחליט בשבילך, אם שווה לך לקנות אותו או לא.

רשמתי לך, מה היתרונות והחסרונות של האוטו.

וגם כתבתי, במשפט הסיכום, מה דעתי בעיניין התמורה לשקל בקשר לאוטו הזה.

אם רק זה מעניין אותך - קיבלת תשובה.

44 אלף שקל זה יונדאי גטס או פונטו שנת 2007.

אם אתה רוצה דווקא הונדה, האוטו המדובר יפה ושמר, רוצה להיות בעלים של אוטו משפחתי שימושי, אבל כזה , שלא רואים כל שתי שניות בכל רחוב, ולא איכפת לך לשלם את המחיר הגבוה יחסית - אתה יכול לחשוב בכיוון.

פורסם
ידידי, אני לא יכול להחליט בשבילך, אם שווה לך לקנות אותו או לא.

רשמתי לך, מה היתרונות והחסרונות של האוטו.

וגם כתבתי, במשפט הסיכום, מה דעתי בעיניין התמורה לשקל בקשר לאוטו הזה.

אם רק זה מעניין אותך - קיבלת תשובה.

44 אלף שקל זה יונדאי גטס או פונטו שנת 2007.

אם אתה רוצה דווקא הונדה, האוטו המדובר יפה ושמר, רוצה להיות בעלים של אוטו משפחתי שימושי, אבל כזה , שלא רואים כל שתי שניות בכל רחוב, ולא איכפת לך לשלם את המחיר הגבוה יחסית - אתה יכול לחשוב בכיוון.

תודה בוקי על התשובה.

אם כבר אמרת יונדאי גטס, מה אתה חושב על הרכב הזה?

ראיתי עכשיו ביד 2 ב 45 אלף שנת 2007 כמו שאמרת, אבל באופן כללי איך הרכב?

פורסם

לא מומלצת (הגטס), הייתי מחפש סיריון במקום (תהיה קצת פחות מרווחת אבל הרבה יותר חסכונית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על העזרה, אבל אני לא מוצא סיריון במחיר 45 אלף שקל.

אתם יכולים להמליץ לי על קרטריון לקניית סיריון ?, זאת אומרת עד איזה קילומטרג' לחפש, משנה אם זה ליסינג או לא.

בתודה מראש אלכס

• תוכן חדש...