Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין למכור את הסוזוקי סוויפט 92' שלי. אני מעוניין ברכב עם מנוע קטן כדי לחסוך בעלויות חודשיות, במקרה הזה דלק. כמו כן אני מעוניין לחסוך בעלויות הכרוכות באמינות הרכב לכן רכב אמין וחסכוני יכולתי לחשוב רק על השרייד והפיאסטה.

נכון, שבפורום שומעים רק דברים טובים על הנ"ל אבל אני מעוניין לעשות השוואה בין שנתונים שונים. אחרי שוטטות ביד 2 ראיתי שהפיאסטה עברה מתיחת פנים בשנת 2000. המחירים נעים בין 10 ל 14 אלף. השרייד יימכר בטווח המחירים הזה בגדול בשנת 97'. מכאן אני מסיק שתמורת אותו מחיר אני מקבל פיאסטה חדשה יותר בכ- 3 שנים. יתרון לפיאסטה.

רציתי לשאול האם הפיאסטה שנת 2000 היא אמינה כמו הדורות הקודמים לה? אני מעוניין בצורה החדשה של הפיאסטה. המודרנית יותר. ראיתי בכמה אשכולות כאן בפורום שיש שחולקים על זה. בכל אופן אני מעוניין לדעת "מה עדיף לי?". פיאסטה 2000' או שרייד 97'?

הדרישות שלי מהרכב:

שיהיה אמין וחסכוני ואחזקה כמה שיותר זולה

מזגן

חלונות חשמל

גיר ידני

כרית/כריות אוויר/ABS-יתרון

מרווח פנים גדול יותר, נוחות-יתרון

 

מודה מאוד על הייעוץ.

פורסם

יש קצת ייעוץ חבר'ה?

בחיפוש אין מספיק מידע על השרייד 97 1.3

מה שכן, ביד2 שמתי לב שהפורד פיאסטות משנת 2000 רובן ככולן היו בעבר בהשכרה ככה שאני נוטה יותר לטובת השרייד השאלה היא מה התמורה עבור הכסף והאם ועד כמה זה שווה את זה.

פורסם

רוב הפיאסטות הם מהשכרה, לדוד שלי היה לא מזמן פיאסטה דינמיק אומנם 98' אבל הרכב די זהה והוא נותן תמורה טובה לכסף, לגבי האמינות הדעות חלוקות.

 

למה לא תשקול סוזוקי יורו סויפט? מגיעה גם בסדאן.

פורסם

אין מבחר בידני. והוא גם לא כ"כ נראה לי מבחינה חיצונית.

 

זה משהו. אני מתאר לעצמי שרמות הגימור הנן CS, CSI DLX לפי סדר כשDLX הינו היוקרתי יותר. אבל שום צורת חיפוש בגוגל או בפורום לא מניבה משהו מפורש.

 

יש לך הערכה כמה דוד שלך הוציא על הרכב בשנה? לא כולל דלק וביטוח כמובן. הוצאות שוטפות של טיפולים ותיקונים והאם יש למישהו הערכה כמה תעלה לי אחזקה שנתית ממוצעת של שרייד 97'?

×
×
  • תוכן חדש...