Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום רנו מגאן 2 2006 ואני מעוניין לקחת אותה לבדיקה באזור רעננה,

היכן מומלץ, ?

האם ניתן לעשות בדיקה קניה במוסך המורשה? יש על זה עדיפות?

אודה אם תענו לי מהר, כיון שהבדיקה אמורה להתבצע היום . . .

פורסם

קח את הרכב למכון מבדק בהרצליה, שם אני בדקתי 3 מהרכבים שקניתי בעבר.

לא מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה במוסך, יש דברים שהוא לא יכול לראות ללא הציוד הנדרש אשר קיים במכון בדיקה.

זה עולה כ 450 ש"ח ושווה כל אגורה, כי כל שקל שתחסוך עכשיו, יוכפל וישולש בעתיד לאחר שתקנה חתול בשק.

בהצלחה!

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

אני ממלית לך להיכנס למכון הבדיקה דינמומטר ברעננה.

כמו כן יש צמוד אליהם את מוסך מרתון שזה המוסך המורשה של ניסאן ורנו, אני ממליץ לך להיכנס לשם קודם ולשאול האם הם מבצעים בדיקות לפני קניה, משום שברכבים חדישים יש המון חיישנים וכדומה ובלי חיבור למחשב הרכב לא ניתן לדעת האם הם תקולים, במכון בדיקה לא ניתן להתחבר למחשב הרכב אלא רק יתנו לך פגיעה של תאונות וכדומה ובטופס יהיה רשום לך שאים אחריות לגביי חלקי אלקטרוניקה.

קובי

• תוכן חדש...