Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב אוטומטי אמין ונוח יחסית,

חשבתי על כמה אופציות:

מאזדה לאנטיס 323

הונדה סיוויק

הונדה אקורד

יונדאי אקסנט

חבר המליץ לי על היונדאי אלנטרה מכיוון שלדעתו זה הרכב הכי משתלם לתקציב שלי ושב40 אלף ש"ח אני אוכל לקנות אחת במודל גבוה ובמחיר נמוך יחסית לרכבים אחרים מאותה השנה (2006+-).

אני לא ממש בעד הרכב הזה, לדעתי הוא מכוער וממש לא מושך אותי. אבל בכל זאת יש לו את היתרון של רכב יפאני אוטומטי ומרווח בשנתון גבוה ובמחיר נמוך. אשמח בכל זאת לשמוע חו"ד עד הרכב הזה ומה אתם אומרים עליו.

המזדה 323 וההונדה סיוויק לדעתי אופציות דיי טובות, מכוניות בינוניות כאלה ואני מאמין שאני אוכל למצוא כאלה במצב טוב, מה אתם אומרים?

בקשר לאקורד, יש סיכוי טוב למצוא אחת שמורה, שפשוט תהיה מכונית קצת ישנה מתחילת שנות ה2000 אבל עדיין נוחה ומרווחת?

ובקשר ליונדאי אקסנט חשבתי על אלו במודלים של לקראת סוף שנות ה90 במחירים של 12\15 אלף ש"ח בערך, מה הסיכוי למצוא אחת שמורה בק"מ סביר? ( לקנות אחת כזאת במחיר זול יכולה גם לחסוך לי את כאב הראש של רכבים מפוארים יותר כמו ההונדה אקורד שיקרים יותר לאחזקה ובד בבד אני אוכל גם לחסוך מעצמי את ביטוח המקיף ולהסתפק בחובה + ג' שגם יחסוך לי לא מעט עלויות).

אם יש איזשהי אמריקאית שתוכלו להמליץ עליה בתור אמינה נאה ומרווחת אני אשמח לשמוע.

ובכל מקרה מכוניות בסגנון ה206 הפונטו והפיאסטה לא באות בחשבון, פשוט נמאס לי מרכבי האצ'בק קטנים וידניים, גם אם הם באים בגרסה אוטומטית.

נ.ב

השבתתי את הפולו יהי זכרה ברוך, ומנסיון מר - לא חוזר לגרמניות. לפחות לא לישנות.

אשמח לתגובות בקשר לנסיון שלכם עם הרכבים שציינתי ואחרים.

בתודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, מצטער לשמוע על השבתת הפולו. אתה בסדר?

האקורד תיהיה יקרה יותר לאחזקה ולביטוח.

מה לגבי אימפרזה - היא נכנסת לתקציב?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נהגתי על האימפרזות החדשות וממש לא אהבתי את הרכב הזה הוא נמוך וצפוף לי. אני צריך טיפה מרווח.

אני יודע שהאקורד תהיה לי יקרה לאחזקה בגלל הביטוח והאחזקה אבל עדיין רשמתי אותה בתור אופציה כי אני דיי מחבב את הרכב הזה.

פורסם

יוסי, אם האימפרזה הרגישה לך צפופה - כך תרגיש לך גם האקסנט (00 ומעלה), היא הרי סופר מיני עם טוסיק. זה הכל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פשוט יש לי נסיון עם אקסנט 96 שהייתה לחבר וזה באמת אחלה מכונית, היא הייתה לי יחסית נוחה ואני יודע שהאחזקה שלה ברצפה. אני גם לרכב ב10 15 אלף שקל לא אעשה מקיף, אז זה יוריד לי את האחזקה שלי אישית לרכב כלשהו שאני אקנה באלפי שקלים. לעומת אקורד ישנה או משהו אחר בסגנון. זו האופציה שעל הנייר הכי משתלמת, אבל עדיין זה רכב קטן וישן ובגלל זה העלתי עוד אופציות.

מה בקשר ללאנטיס 323 ולסיוויק? יותר חשבתי על הסגנון הזה...

פורסם

יונדאי אקסאט לפי הכרות עם 2 של חברים שלי, זה רכב לא ממש אמין, אבל יכול להיות שסתם הם נפלו על רכבים לא אמינים.

לדעתי אתה יכול למצוא אימפלה במצב טוב, לדוד שלי היה הוא מאד נהנה ממנה וגם לא הייתה לו בעיות איתה, רכב מאד נח, בעיה שהוא קצת(הרבה) מבזבז דלק בגלל המנוע הגדול שלו, בעיה למצוא חניה בת"א בגלל הגודל ושזאת נהיגה אמריקאית... כלומר יש כמו הרגשה של נסיעה על אוניה כזה... אבל יש כאלה שאוהבים את זה.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אימפלה גם נשמעת אופציה טובה...חשבתי על הרכב הזה, חוץ מזה שיש לו קצת יותר מדיי פוזה של ערס משנות ה90, היא מכונית שגם עלתה על הפרק, הדלק היום לא זול אבל זה לא הנתון היחידי שיגרום לי לבחור ברכב מסויים. אני אבדוק גם בקשר לרכב הזה, הוא עושה רושם של רכב נוח, איך האבזור שלו??

וחבר'ה תתעוררו פורום מכוניות מה קורה איתכם אין כבר חוות דעת למכוניות של 20 עד 40 אלף???

אם יש מישהו בעל נסיון עם הרכבים הנ"ל או שיש לו להציע רכב שלא כ"כ חשבתי עליו אז אני נורא אשמח!

פורסם

אולי סובארו DL אוטומטית? :wink:

עושה רושם שאתה לא ממש ממוקד ומזגזג בין אקסנט לאימפלה, שהם שני רכבים שונים זה מזה.

גם התקציב שלך מרוח מאוד על טווח רחב של שנתונים.

אולי כדאי שתתמקד קצת יותר ותעזור לנו למקד אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל אני נורא שמח שיש אנשים שזוכרים אותי למרות שלא גלשתי בפורום הזה דיי הרבה זמן, זה כבר משהו שגרם לי להעלות חיוך :) .

ודבר שני, במבט ראשון האקסנט נראתה אופציה זולה בהתחלה, אבל לאחר מחשבה הבנתי שהאקסנט מאמצע שנות ה90 כבר מכונית נורא ישנה שלא כדאי להתחתן איתה עכשיו. אז אני מוותר עליה.

אז נשארנו עם שאר הרכבים.

הלאנטיס היא בסדר לדעתי, אבל גם כבר מתחילה להפוך למכונית ישנה שקשה למצוא באמת במצב מכני וחיצוני טוב.

בקשר להונדה סיוויק והאקורד והאימפלה אני כבר יותר נוטה לכיוון שלהם, הסיוויק נראית לי הכי קלה לאחזקה מהאקורד והאימפלה - זה נכון? יש לה בעיה מסוימת שאני אמור לדעת עליה?

ואני אשמח אם נרחיב על האימפלה, יש לה איזושהם חסרונות מהותיים שעליי לדעת עליהם או שהיא בסה"כ מכונית דיי טובה?

• תוכן חדש...