Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 או אקורד V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריה,

מאחר ואני גרוש מהסיויק אני מחפש בת זוג חדשה, ולפניי שתי מועמדות:

הראשונה היא אלפא רומיאו 156 מודל 2001 עם תיבת הילוכים סטפטרוניק ומנוע 2500, מפוארת כמובן.

השניה הינה הונדה אקורד V6 מודל 2000 עם תיבה אוטומטתית, ומנוע 3000 כמובן וגם היא מפוארת ביותר.

הצרכים הינם רכב עם התנהגות ספורטיבית ומומנט טוב לשיפורים ומפואר ברמה של רכב מנהלים בו זמנית.

לנציה... פשוט להנות... ולהתפנק!!!

פורסם

מה זה "מומנט טוב לשיפורים?"

למה אתה קורא "התנהגות ספורטיבית?"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אני לא טועה ה- 156 2.5 הגיעה עם Q סיסטם ואין גרסאת סלספיד.

מכאן אני יכול להסיק שה- 156 שהבחור שוקל היא Q.

המלצה שלי - תעשה סיבוב על שתיהן. מאמין שהאלפא תתפוס אותך, על אף החסרונות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ה-Q זה גיר אוטומטי שמורכב ב-156 2.5. הוא מתוצרת אייסין (יפן) והייחוד שלו הוא פונקציית ההעברה הידנית, שהיא בצורת H (מדמה גיר ידני). מניסיון - עובד יופי. חיסרון מהותי - 4 הילוכים בלבד. עם זאת, אמין בטירוף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מצטער, אבל אם אתה לא תענה באופן ענייני לשאלות שנשאלת השרשור יינעל, כי כפי שדברים עומדים עכשיו לא ניתן להבין את הרצונות והצרכים שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מחפש ברכב:

1) נהיגה ספורטיבית לי, אחיזה, היגוי ומי כמוכם יודע מה זה נהיגה ספורטיבית

2) נהיגה נעימה ומרחב גדול, למקרה שאאלץ לתת לאמא שלי לעשות עליה נסיעה

3) מפוארת ברמה שלא תבייש מנהל גדול כמו אבא שלי, אם ובמקרה בא לו לנסוע איתה ולא עם הפאסאט

4) קיבולת לשיפורים ספורטיבים, כמו מתלים ושיפורי אחיזה והתנהגות

אני מקווה שאני די ברור

פורסם

אתה אולי ברור אבל לא נראה לי שאתה סגור על עצמך.

רכב שהוא ספורטיבי לך, מינואן לאמא, מנהלים לאבא, מה עוד אולי מקום להליכון לסבתא, קצת יכולת שטח לאח הקטן, קצת שטח הטענה להובלות בסוף שבוע.

אי אפשר הכל ועוד במחיר הזה.

לעינין,

רוצה ספורטיבי - אלפא. לא מוצא שום דבר ספורטיבי באקורד.

הייתי שוקל במקומך דווקא את ה 2.0 ידנית.

בכל מקרה, רכב מ 2001 לא ממש מתאים ל"מנהל גדול" אז אל תתאמץ, חוץ מזה שגם פאסאט היא לא בדיוק סדרה 7 או S-Class. צר לי לאכזב אבל תא נוסעים מ 2001 כבר לא נראה כמו סלון מפואר (גם אם הוא שמור ושלם) אז אם חשבת על דלפק מהגוני וכוס courvoisier XO אז כדאי שתציץ באחת אמיתית.

למה שלא תשקול גם מכוניות קטנות יותר (אם תשתכנע לרדת מרעיון המנהלים) שם יש מגוון גדול יותר בתחום הספורטיבי.

נתן.

פורסם
דיברתי על 156 באופן כללי, ידוע לי שהסלספיד לא קיים ב-2.5. אגב, באופן תמוה למדי, דווקא כן ניתן למצוא אותו ב-GTA. לך תבין...

אתה יודע מה עוד יותר עצוב ? שאפילו באירופה, אם אתה מחפש GTA, אתה תמצא יותר מידי סלספיד :|, במיוחד במודלים החדשים יותר.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בראש וברשונה זה הספורטיביות, וגם הפאר חשוב לי לא מעט, אך לא כמו הספורטיביות,

הקטע של ההורים זה רק להמחיש את הצרכים

• תוכן חדש...