Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו החדשה 1.2 TSI - מתי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתי דגם פולקסווגן פולו החדש - גרסת 1.2 TSI אמור להגיע ארצה ובכמה דגם זה צפוי להמכר?

האם דגם זה צפוי להמכר גם בגירסתו הידנית?

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש בקרוב. עד כמה שאני זוכר מההצהרות של צ'מפיון, דצמבר-ינואר.

לגבי הגרסה הידנית, לא בטוח. באופן מסורתי רק הגרסאות החלשות יותר (עם מנוע ה-1.4) נמכרו בגרסה ידנית, אבל לך תדע. אני חושב שיש כאן משתמש בפורום שיוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר ;)

פורסם

1) תריץ חיפוש.

2) מרץ.

3) המחירים שמורים היטב היטב אצל צ'מפיון. הערכות מדברות על 100-110K ל1.2TSI ו115-125K ל1.4TSI.

4) לגבי הגרסא הידנית, בהתבסס על נסיון העבר אפשרי ותגיע גם גרסא ידנית. ייתכן והגרסאות הידניות יגיעו עפ"י הזמנה מיוחדת בלבד.

8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
1) תריץ חיפוש.

2) מרץ.

3) המחירים שמורים היטב היטב אצל צ'מפיון. הערכות מדברות על 100-110K ל1.2TSI ו115-125K ל1.4TSI.

4) לגבי הגרסא הידנית, בהתבסס על נסיון העבר אפשרי ותגיע גם גרסא ידנית. ייתכן והגרסאות הידניות יגיעו עפ"י הזמנה מיוחדת בלבד.

8)

אתה בטוח שיש 1.4TSI?

ע"פ אתר VW בריטניה, יש רק 1.2TSI ו1.4 85 כ"ס.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

רועי, אין 1.4TSI בפולו החדשה - יהיה בגרסת GTI, בדיוק כמו בפביה (vRS) ובאיביזה (FR ו-CUPRA).

לארץ אמורים להגיע 1.4 85 כ"ס ו-1.2TSI עם 105 כ"ס.

הרכבים אמורים להגיע ארצה בפברואר/מרץ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הנחתי שגם ה1.2 וגם ה1.4 הם TSI. כנראה לא כך הדבר, ואז גם המחירים שציינתי הפוכים (100-110 ל1.4 הרגיל, 115-125 ל1.2TSI).

הערכות המחירים והתאריך הגעה המשוער נמסר ע"י מישהי בצ'מפיון לפני חודשי וחצי בערך..

פורסם

אז הערכות מדברות על סביבות ה120K...

האם ישנו סיכוי שהTSI ימכר בטווח המחירים של שאר רכבי הסופר מיני האיכותיים דוגמת איביזה/מזדה2/פיאסטה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בסביבות מאי תנחת בארץ הפביה המתוחה - גם היא מקבלת 1.2TSI (שבעצם שקודה מייצרים עבור הקונצרן, לא פולקסווגן) ביחד עם DSG7, כחלק ממתיחת הפנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

TheOne23 , הפולו לא תמכר באותו מחיר של האיביזה.

בדגמים שכאלה, כדי לשמור על המיתוג, פער המחירים בין הרכבים מגיע כבר מהיצרן.

אם יש סיכוי? סיכוי תמיד יש. אולי במבצעי מכירות כאלו ואחרים. אולי אם צ'מפיון יתקעו עם סטוק.

פורסם
חברים ה TSI לא יכול להיות יותר זול מהאיביזה DSG שמכירה עומד על 118.900 אני מהמר על מחיר דומה לג'אז , כרגיל עושקים את הנהג הישראלי...

יהיה מטופש מצידם לתת מחיר דומה לג'אז, לדעתי. וגם עושק די גדול. ה-1.2TSI תהיה ככל הנראה בעלת ציון ירוק מינימלי או קרוב למינימלי ולכן אמורה לקבל לפחות 12000 שקלים הנחה במס. זה אמור (אמור!) להציב אותה במדרגת מחיר של לא יותר מ-110 אלף ש"ח לגרסה המאובזרת, ואז היא יכולה להיות מאוד תחרותית. כמובן שצ'מפיון יהיו תאבי בצע ויתמחרו אותה גבוה יותר בשביל לגזור קופון שמן מכל רכב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1) תריץ חיפוש.

2) מרץ.

8)

רועי, אין 1.4TSI בפולו החדשה - יהיה בגרסת GTI, בדיוק כמו בפביה (vRS) ובאיביזה (FR ו-CUPRA).

לארץ אמורים להגיע 1.4 85 כ"ס ו-1.2TSI עם 105 כ"ס.

הרכבים אמורים להגיע ארצה בפברואר/מרץ.

מועד הגעה לארץ של הפולו החדשה שאתם אומרים מתבסס על מידע "מודיעיני" ממקור ראשון או שזו הערכה שלכם?

אני כמובן לא בא להטיל ספק במה שאתם אומרים, אלא אני רק רוצה לוודא. אני מחכה לרכב הזה ומכמה כתבות על הפולו החדשה שקראתי נאמר שהרכב יגיע בסוף 2009 או ינואר. בשום מקום לא הוזכר פברואר ויותר מאוחר (בכל אופן אני לא נתקלתי). אז אני חי בתקווה שהפולו בכל זאת תגיע כבר בינואר, כי כבר נמאס לי להיות בלי רכב (רכב שלי נגנב לפני חודשיים כמעט) ואני רוצה לבדוק את כל האפשרויות לפני שאני אחליט איזה רכב לרכוש.

• תוכן חדש...