Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל אבל אנוכי מתעצל, מישהו יכול להסביר לי מה כולל Nintendo Wii, מה לא, ומה כדאי שיכלול?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מזתומרת? כולל קונסולה לבנה, מספר ג'ויסטיקים כאוות נפשך (יחידה גדולה ויחידה קטנה, אחת לכל יד), פס לבן קטן לקליטת האותות מהג'ויסטיקים ומגוון דיסקים צרובים של משחקים מטופשים. אם אתה מעוניין אפשר להוסיף כל מיני אביזרים נוספים, כמו אקדח, הגה וכדומה. ההגה, אגב, מטופש במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צ'יפ לקריאת דיסקים צרובים וכן יש חיישן משוכלל יותר מומלץ על לפחות 2 שלטים.

אזהרה: אחרי שתקנה את זה יקרה דבר מוזר - מצב שבו את המחכה שילדים יעזבו את

זה כדי שתוכל אתה לשחק.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

יקרה אולי בחודש הראשון , ואז תבין שיש לזה פחות מ5 משחקים טובים ושהרוב המוחץ הוא ערימה של זבל עופות.

למי מיועדת הקונסולה?

ליביו (עם WII מיום ההשקה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

וזה מה שיקרה לך בסוף:

http://www.youtube.com/watch?v=WrrvkPo7TZ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקנסולה זה לילדה.

אני לא קונה לעצמי קונסולה אטרקטיבית למה שאני אוהב לעשות וירטואלית (לנהוג או להרוג באמצעים מגוונים), כי זה לא בריא להמשך הקיום הפיסי שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יקרה אולי בחודש הראשון , ואז תבין שיש לזה פחות מ5 משחקים טובים ושהרוב המוחץ הוא ערימה של זבל עופות.

בדיוק. אחי בן ה-18 (דאז) התלהב בטירוף ורץ לקנות, כשהוא מספר לי מדי פעם כמה זה מגניב. שיחקתי בכמה משחקים ואני מצטער - זה נחמד לשעה-שעתיים ואז נמאס. עד היום הוא לא הצליח לרתק אותי ממש עם משחק טוב לקונסולה הזאת. מה שכן - לילדים שמשחקים עם חברים שלהם זה יכול להיות כיף גדול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש כמה משחקים טובים:

יש SSBB , יש מאריו גלקסי שהוא מצוין , יש זלדה מדהים ויש עוד כמה בודדים (מאוד.... מאוד... )

הבעיה שאחרי חודש - סיימת אותם ומה אז?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...