Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אצלי ברכב ההגה רועד טיפה במהירות מעל 110 קמ"ש, ואני מעוניין לעשות איזון גלגלים וכיוון פרונט לרכב.

השאלה מה צריך לעשות קודם - איזון או כיוון פרונט?

איפה באיזור מרכז כדאי לבצע עבודות אלו? שמעתי שב C5 עושים איזון גלגלים "סטטי". האם זה נכון?

בתודה מראש לעונים,

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אצלי ברכב ההגה רועד טיפה במהירות מעל 110 קמ"ש

רעידות בהגה שהנך מרגיש מכיוון הגלגלים בנסיעה מעל מהירות 100 קמ"ש מעידות על אי-איזון של גלגל/ים אחוריים.

האם הרכב מושך לצדדים (שמאלה/ימינה)? זה כבר "פרונט". כמובן שאנני "מומחה", אך ידוע לי על 2 סוגי כיוון הגלגלים: סוג זול הקשור (בערך 150-200 ש"ח) וסוג יקר (450-600 ש"ח).

נ.ב. איך הפאנל לרדיו דיסק? :wink:

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אדי (אם זה אתה כמובן), הפאנל פשוט מושלם.. 8)

תתחדש על הרכב, שמח לשמוע שהלכת על C5 דור שני עם מנוע 2.2. :-)

לעניינינו:

הרכב לא מושך ימינה\שמאלה, אבל ההגה עקום קצת, וזה די מרגיז ולא נראה טוב לעין. האם זה סימן שצריך כיוון פרונט?

לגבי איזון גלגלים: מי עושה את זה? פנצ'רמאכר?

אני מבולבל לגמרי..

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

בעייה ידועה ב C5 באיזור ה 110 רעידות שנפסקות מעל 130 ממליץ גם לעשות איזון בחולון בצמיגי זיתוני,

חשוב להדגיש - כך אני פתרתי את הבעייה - צמיגים טובים מקדימה ומאחורה חובה! מישלין או מקביל לו, לא סיני/יפני/הודי...

אם אתה רוצה להנות צריך לשים צמיג איכותי שמתאים לרכב! (יש גם קלבר טובים)

לאחר החלפת הצמיגים יש לבצע איזון פשוט ורגיל - אבל מקצועי (בג'אנט רגיל) - במגנזיום זה כבר סיפור אחר

חשוב להקפיד על שמירה על הצמיגים מפני פגיעה במדרכה או כל מכה אחרת - מערכת ההיגוי דיי רגישה.

כל פעם שאתה מתחיל להרגיש רעידות - לך לאזן את כל ה4

תהנה

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
כך אני פתרתי את הבעייה - צמיגים טובים מקדימה ומאחורה חובה! מישלין או מקביל לו, לא סיני/יפני/הודי...

אם אתה רוצה להנות צריך לשים צמיג איכותי שמתאים לרכב! (יש גם קלבר טובים)

מסכים ביותר! לאחר שב-C5 הקודם החלפתי 4 צמיגים (Continental במחיר 1100 ש"ח לרביעיה ביפו) נעלמו הרעידות ומשיכות וכו.

הרכב לא מושך ימינה\שמאלה, אבל ההגה עקום קצת, וזה די מרגיז ולא נראה טוב לעין. האם זה סימן שצריך כיוון פרונט?

לגבי איזון גלגלים: מי עושה את זה? פנצ'רמאכר?

אני מבולבל לגמרי..

אני תיקנתי תקלה דומה אצלי באוטו - משולש ימני נשחק (יותר נכון התותבים), אז בתום ההחלפה ביצעו יישור מסרק הגה - גם לי היה גלגל הגה מסובב ובתום היישור גם הבעיה של ההגה המסובב + הרעידות + המשיכות בנסיעה + משיכת ההגה לצד בזמן הבלימה הכל נפתר.

נ.ב. כן, זה אני 8)

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אם יש לך חישוקי מגנזיום מקוריים של סיטרואן החלק המרכזי בהם הוא אטום ולכן הם לא ניתנים לאיזון ברוב הפנצ'ריות.

עליך למצוא פנצ'ריות שיש להם מתאם מיוחד של סיטרואן שתופס את הגלגל מחורי הברגים ואז הוא מותקן על מכונת האיזון.

פורסם

גם אני סובל מהבעיה בדור 2 , שלי 2005 - מעל 110 רעידות מההגה שמורגשות היטב, מעל 130 לא מורגש

גאנט רגיל

קדימה: זוג UNIROYAL THE RAINTYPE

אחורה: אחד מישלין פילוט, אחד סיני השם ישמור.

ביצעתי איזון 4 פעמים, לא עוזר

הרכב לא מושך לא שמאלה ולא ימינה

טיפים?

פורסם
גם אני סובל מהבעיה בדור 2 , שלי 2005 - מעל 110 רעידות מההגה שמורגשות היטב, מעל 130 לא מורגש

גאנט רגיל

קדימה: זוג UNIROYAL THE RAINTYPE

אחורה: אחד מישלין פילוט, אחד סיני השם ישמור.

הרכב לא מושך לא שמאלה ולא ימינה

טיפים?

שים 4 צמיגים חדשים! קלבר טובים וזולים, מישלין מעולים ויקרים

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

טיפים?

בצעת איזון בכל הארבע או רק בקדמיים?

פורסם

שאלה דומה , סי5 2003 - רעידות בהגה במהירויות בין 100-120.

זה התחיל אחרי שהחלפתי 2 צמיגים קדמיים.

אני מאיזור הקריות - מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול לבצע איזון לסי5 שנמצא קרוב אליי?

פורסם
אם יש לך חישוקי מגנזיום מקוריים של סיטרואן החלק המרכזי בהם הוא אטום ולכן הם לא ניתנים לאיזון ברוב הפנצ'ריות.

עליך למצוא פנצ'ריות שיש להם מתאם מיוחד של סיטרואן שתופס את הגלגל מחורי הברגים ואז הוא מותקן על מכונת האיזון.

לפני כחודשיים עשיתי איזון כזה בפנצ'ריה עם ציוד מתאים, ולא מזמן הרעידות חזרו.

ביום שישי שטפתי את הרכב ידנית, וראיתי שמשקולת של איזון שישבה על ג'אנט קידמי ימני נעלמה - כנראה שפשפתי איזו מדרכה ולא שמתי לב שזה עף.

כנראה עוד איזון בפנצ'ריה יעזור לי. אכנס לשם בהזדמנות הקרובה..

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

Omri75.

גם לי היו רעידות מעל 100. לפני כשלושה חודשים החלפתי לרביעיה של קלבר גרמני (קוד מהירות V) וגם איזנתי ונפתרה הבעיה.

תענוג:-P

You can’t really know someone until you fight them

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...