Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה בנושא GTI 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות 205 GTI שנת 87 במחיר של בערך 4000 ש"ח האוטו זקוק לפחחות קלה ויש לו מעט נקודות חלודה. גם הצבע מאוד דהוי ובכלל המצב הפנימי שלו די מוזנח (דשבורד סדוק קשות. וחוץ מזה יש לו 555000 ק"מ על השעון. יש גלגלי מגנזיום 14 אינץ מקוריים. שווה לקנות או לא? דרך אגב מחיר מחירון 8200 ש"ח אפשר בכלל לקנות מנוע GTI בארץ? לקנות או לא?

פורסם
יש לי אפשרות לקנות 205 GTI שנת 87 במחיר של בערך 4000 ש"ח האוטו זקוק לפחחות קלה ויש לו מעט נקודות חלודה. גם הצבע מאוד דהוי ובכלל המצב הפנימי שלו די מוזנח (דשבורד סדוק קשות. וחוץ מזה יש לו 555000 ק"מ על השעון. יש גלגלי מגנזיום 14 אינץ מקוריים. שווה לקנות או לא? דרך אגב מחיר מחירון 8200 ש"ח אפשר בכלל לקנות מנוע GTI בארץ? לקנות או לא?

תראה, יש מצב טוב מאוד להרים פה פרוייקט.

אם השלדה נקייה. תקח את האוטו ותתחיל להעיף את כול השאר מסביב.

אני לא יודע מה מצב הרכב מכנית אבל הזנחה אסתטית בד"כ מעידה גם על הזנחה בשאר המכלולים.

החלפת מנוע לרכב תעלה כ-7K ש"ח מינימום (במוסך רציני ומכובד, כולל העלויות שמסביב).

אין בעיה להשיג מנוע כזה.

מצד שני וזו האופציה שאני הייתי הולך עליה, אם הרכב במצב נסיעה הייתי קונה אותו ונוסע עליו עד שהוא מת.

שהוא ימות אפשר למכור אותו ב-3,000 ש"ח בקלות לאיזה מישהו אחר שישקיע בו.

(דיי מבוקשת ה-205 הזאתי).

כמה אתה מתכנן להשקיע ברכב?

אם אתה רוצה לשחזר אותו ולהביא אותו למצב נורמלי קח בחשבון שאפילו 10K לא יספיקו ובטח שבטח לא ה-4K של הקנייה.

• תוכן חדש...