Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Wolf50

MV301
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לעשות גם אני מוגבל ברישיון וה NRG עם כל הכבוד למרות שהוא תותח

לא מספק את הדחף לאופנוע הילוכים וחשבתי לעבוד קצת בפסח לגרד כמה ג'ובות להביא בנוסף לנג'י שלי וולף.

בכל מקרה לא אכפת שהוא דומה לחרא של סוס מת ביום רע אז כמה שאלות :

1. האם הוא אמין ?

2. האם עלות התיחזוק שלו היא גבוהה ?

3. האם נכונות השמועות שהוולף עובד על החלקים של הטיאסים למינהם ולכן זמינות החלפים שלו היא גבוהה ?

פורסם

לא מספק את הדחף לאופנוע הילוכים וחשבתי לעבוד קצת בפסח לגרד כמה ג'ובות להביא בנוסף לנג'י שלי וולף.

1. האם הוא אמין ?

3. האם נכונות השמועות שהוולף עובד על החלקים של הטיאסים למינהם ולכן זמינות החלפים שלו היא גבוהה ?

עזוב אותך! הוא ישן! רוב הקטנועים כבר יותר מהירים ממנו! והילוכים? אתה תצתרך להחליף הילוך הכל שניה... ואוהב סל"דים אף יותר מהדו"שים המצויים היום בשוק. אני צפציפית לי הייתי קונה אותו משני סיבות עיקריות.

1) הוא כאילו... חיקוי של ה GS הישנים... ממש לא אהבתי את הקטע

2) הרעש... אני לא יכול לסבול את זה... כמו יתוש מעצבן שיושב לך על האוזן כל הזמן... פשוט משגע את השכל.

לגבי תחזוקה אין לי מושג...

כך שתחלס לא עזרתי לך בכלום :) אבל לפי דעתי... סע עליו ואז תוכל להחליט לבד... כי כשאוהבים משהו הולכים עליו...

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

1. האם הוא אמין ?

עזוב אותך! הוא ישן! רוב הקטנועים כבר יותר מהירים ממנו! והילוכים? אתה תצתרך להחליף הילוך הכל שניה... ואוהב סל"דים אף יותר מהדו"שים המצויים היום בשוק. אני צפציפית לי הייתי קונה אותו משני סיבות עיקריות.

1) הוא כאילו... חיקוי של ה GS הישנים... ממש לא אהבתי את הקטע

2) הרעש... אני לא יכול לסבול את זה... כמו יתוש מעצבן שיושב לך על האוזן כל הזמן... פשוט משגע את השכל.

לגבי תחזוקה אין לי מושג...

כך שתחלס לא עזרתי לך בכלום :) אבל לפי דעתי... סע עליו ואז תוכל להחליט לבד... כי כשאוהבים משהו הולכים עליו...

בוא נדבר רגע על משפט הסיכום שלך :"תכל'ס לא עזרתי לך בכלום"...

אין לך מושג לגבי תחזוקה (לדברייך), אין לך מושג לגבי צליל המנוע של 2 הפעימות (היה סמוך וסטוח שגם האנרג'י שלו מייצר צליל דומה) ויוצא שהמלצת לבחור שלא לרכוש את האופנוע כי "הוא נראה כמו GS ישן"... הרבה מידע לא נתת לו, אה ?

למעשה - ניכר שמלבד "שמיעה מחבר" או אפילו (השם ישמור) ראית את האופנוע במפגש פעם אחת, לא ממש רכבת עליו/היית בעלים של אחד כזה או אפילו רכבת לצידו של WOLF אחד בשביל "להמליץ"/"לשלול" את רכישת האופנוע, נכון?

בקיצור, אתה מתבקש שלא להגיב על שאינך יודע ובכל מקרה, לקרוא שוב את כללי הכתיבה בפורום.

תודה ויום טוב !

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...