Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכם חברה! מאחר והולכים ומתקרבים ימי הולדת של חברים\סילבסטר\סתם חשק לשתות עם חברים החלטתי לפנק את עצמי באלכוהל איכותי.

בתור חובב לא קטן של וודקה אני מכרתי את נשמתי לשטן תמורת גריי גוס. זה פשוט וודקה אלוהית.

מאחר ואין לי חבר\מכר שטסים לחו"ל כדי להביא לי 2 בקבוקים במאה דולר אני נאלץ לחפש בארץ.

בחנות יין בכיכר החתולות מבקשים על בקבוק 750 CC מבקשים 280 ש"ח,בחנות ממתקים ליד הבית שלי מבקשים 230 ובאחת מחנויות אלכוהול באגריפס בכלל מבקשים 215 שקל תמורת אותו בקבוקhandshake.gif

עכשיו אותה חנות יין בכיכר החתולות שייכת לרשת חנויות יין מוכרת כך שאני לא דואג לגבי מקוריות המוצר, אך אותן חנויות באגריפס לא שייכות לשום רשת ולכן עולה לי החשש שיהיה שם זיוף.

האם זה בטוח לקנות שם? האם לא ידחפו לי אלכסנדרוף בתוך בקבוק של גריי גוס עם מחיר בהתאם?

מודה לכם על התשובותbiggrin.gif

_

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אין חשש לזיוף בחנויות היין של אגריפס (אל תשאל אותי לגבי הפיצוציות).

אני קונה שם שנים, לא וודקה אבל כל דבר אחר כמעט.

ב"המשמח" יש כמעט תמיד נוכחות של מפיצים למיניהם, עם טעימות קבועות בימי שישי.

215 זה מחיר טוב, או ליתר דיוק, המחיר שאתה אמור לשלם.:evil:

"כל הארץ גזלנים, גזלנים..."

נ.ב.:

עכשיו נזכרתי שנתנו לי לטעום שם פעם (מלבד יינות) גם וודקה-קפה של ואן גוך (לא אהבתי).

בקיצור, על מקומות שבהם שנערכות טעימות אפשר לסמוך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צור איתי קשר טלפוני. אני ינסה לעזור להשיג בזול יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האנס תודה רבה לך על התשובה! אני נכנסתי לאחת החנויות שנמצאת בצד השני של אגריפס,כלומר הצד הנגדי של השוק והייתי מול חנות ממתקים.

אבל אני אחפש את ה"משמח" אם אתה אומר שאתה קונה אצלו והכול היה מקורי. אתה חושב שיהיה לו גריי גוס?

האם יש דרך כול שהיא לבדוק על הבקבוק שזה באמת גריי גוס אמיתי?

פשוט נעקצתי עם פינלנדיה מזוייפת בחתונה ומאז אני בודק 20 פעם כש אני קונה אלכוהל ובמיוחד וודקה ובטח כש מדובר בסכומים לא קטנים יחסית לוודקה.

נ.ב

אותה פינלנדיה הייתה נוראית, אני ואימי שתינו שות כול אחד ויותר מזה לא שתינו באותו הערב והסתובב לי הראש כאבו לי הרגליים וחשבתי שאני הולך למות.

למחרת קמתי עם חצי מהגוף כואב סחרחורת ותחושה שדרסה אותי משאית.

אין לי שום כוונה לחזור על התחושה הזאת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

החנות שהזכרת היא כנראה "משקאות נחמיה". הם בסדר, עסק רציני.

אגב, הסבירות שתיתקל איפה שהוא בזיוף של גריי גוס היא די נמוכה,

הזייפנים מתמקדים בעיקר בוודקות הפופולריות (פינלנדיה/אבסולוט)

שנמכרות בכמויות פי 10 יותר גדולות.

ב"המשמח" יש הכול, אבל כדאי שתשווה מחירים בין שלושת החנויות - נחמיה, המשמח ו"משקאות אגריפס".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מניסיון שלי לפני רכישת אלכוהול לחתונה ההצעות הנמוכות ביותר היו בחנות המפעל של האחים נחמיה בתלפיות ובחנות שלבסוף רכשתי בה את האלכוהול חנות הנקראת "123" ונמצאת מול קניון הדר בתלפיות.

• תוכן חדש...