Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לרגל נסיעה בתחילת ינואר, מחפש מקומות מומלצים במחיר עממי / הוגן לשלושה אנשים ולתקופת שהות של שבוע.

אשמח לקבל המלצות מאנשים שביקרו שם בשנה האחרונה או כמה שיותר קרוב לתאריך הנוכחי.

תודה

mms_smoking_weed.jpg

GOT סחוג?

פורסם

אני לא מכיר מקומות שיענו על סעיף התקציב אבל מצאתי לך את זה :

http://www.hotels.com/search.do?destinationId=934558&page=1&advanced=false&queryFormState=CLOSED&activeTab=DESTINATION&destination=Amsterdam%2C+Netherlands&searchParams.arrivalDate=10%2F01%2F2010&searchParams.departureDate=17%2F01%2F2010&rooms=1&searchParams.rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&children%5B0%5D=0&searchParams.landmark=&hotelId=#;aG8AFCfK'@;R;G6R=KA:1|N|ATDTqDIdf{;}QWj2)RwE;c$@}6U}P)/5n8W,r.qD0dSSE1,(F:/5n8^,r.qD0dSSE1,(F:/6c=W1+ZX8w!T![9M&/^/8d~V/8d~V/8d~V/8d~V/8d~61xP

בצד שמאל למעלה - תבקש מיון לפי מחיר

אם מצאת משהו שנראה לך מתאים (אחרי קריאה של ביקורות וצפיה בתמונות) אתה יכול לשאול אותי לגבי טיב המיקום.

בהצלחה!

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

D.liven קודם כל - אתר מעולה!

שאלה:

יש לך מושג למה גם בחדרים של מעל 2 אנשים (בכל המלונות) הם רושמים Accommodates 2 guests?

GOT סחוג?

פורסם

http://www.hostelworld.com/

כמו שם האתר מדובר על הוסטלים יש חדרים משותפים ויש חדרים פרטיים ל3 או 4 במחיר שאמרת, לחברה צעירים זה סבבה, פשוט בזמן הזה לפני הסילבסטר יהיה קשה למצוא משהו נחמד במיקום טוב במחיר שפוי. וזה מה שההוסטלים שמדורגים לפי שביעות רצון נותנים לך. בחלקם יש פאב או מסעדה ומקום משותף לשבת.

עדיף לא ליד הדאם סקוואר כי מלא בתיירים ואי אפשר ללכת,אם קרוב למרכז, יש לך את הוולדנפארק שבאזור שלו יש גם מה לעשות.

בכלל כמה שתתרחק מהמרכז המתוייר תבין עד כמה הולנד ובייחוד אמסטרדם יכולה להיות מקום נחמד.

לא חוקי לעשן טבק במקומות ציבוריים, כי זה לא בריא.

בכל מקרה לשאלות יותר ספציפיות אתה מוזמן לשאול בפרטי גם

פורסם

אם מצאת משהו שנראה לך מתאים (אחרי קריאה של ביקורות וצפיה בתמונות) אתה יכול לשאול אותי לגבי טיב המיקום.

מקפיץ,

אשמח לשמוע המלצות / ביקורות לגבי .numberOfAdults=3&tab=description&arrivalDate=08-01-2010&hotelId=114469"]Swissôtel Amsterdam אם אתה מכיר..

כמו כן הערה שמישהו "זרק" לי ואני לא יודע אם היא נכונה,

הטיול מתחיל בפריז בנסיעה ברכב להולנד - האם זה נכון שבתקופה הזאת של החורף חוסמים כבישי גישה שיכולים למנוע ממני להגיע אל היעד?

תודה

GOT סחוג?

פורסם

את המלון הזה אני לא מכיר, יש לו בגוגל 436 ביקורות וממוצע של 4 כוכבים, אז אולי זה טוב. הרחוב שבו המלון נמצא זה הרחוב הראשי של העיר, תקוע בין איזור הקניות לאיזור החלונות האדומים.

אני לא אוהב את האיזור ולא הייתי בוחר בו בעצמי, אבל אם בראש שלך "לחגוג" בסגנון אמסטרדם - אולי זה טוב :)

לגבי נסיעה - אנחנו נמצאים עכשיו בשבוע שלם של שלג וקרח אבל התנועה, בטח ובטח בצירים הראשיים מתנהלת רגיל. לא אמורה להיות בעיה בנסיעה מפריז לאמסטרדם בצירים הראשיים.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...