Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי להתייעץ איתכם לגבי בעיה במערכת , כאשר מגבירים לוולים קצת גבוהה הסאב והרמקולים מפסיקים לעבוד ויש הבהובי אורות , ברכב מותקן 2 מגברים מונו של kicker 450 zx , ומגבר נוסף של clifdesin

סאב של audiobahn 1200 RMS

זוג רמקולים 6x9 של קנווד וקומפוננט של רוקפורד מקדימה

קבל 2 פארד של audiobahn

ברגע שמגבירים בתצוגה של הקבל מופיע 10-9 במצב רגיל שהמערכת מופעלת על וולים נמוך מופיע 14

כיצד אפשר לפתור את הבעיה ?!

פורסם

דרך אגב מתי שמגבירים ומרימים טורים אז אפשר להגביר טיפה יותר

הרכב הוא טויטה קורולה 2003 אם זה משנה

פורסם

שדרוג חשמל רכב, אלטרנטור, מצבר, שלוש הגדולים.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לך לחנות מערכות תשאל אותו , אם המצבר שלך חלש.

תקווה שהמצבר חלש ואתה צריך להחליף רק אותו

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שום מערכת חשמל מקורית של משפחתית יפנית לא תחזיק 2 מונובלוקים ומגבר 4 ערוצים בכבוד

אתה חייב שדרוג אלטרנטור אין ספק בזה

פנה לחבר הפורום צביקה לפרטים נוספים.\

אליאל : אם לא יודעים זה לא חובה לענות,

הגדלת המצבר רק תיצור עומס גדול יותר על האלטרנטור ותחריף את המצב ,

כמו הקבל שהבחור התקין (ממליץ לפרק אותו בהקדם)

פורסם

גורל אין לו 2 מונובלוקים,

הוא אמר שבסה"כ מחוברים 2 מגברים אחד מונו והשני 4 ערוצים,

בכל מקרה איך הסאב מחובר אצלך(התנגדות)?

פורסם

מחובר מונובלוק אחד של kicker450zx ו עוד מגבר ארבע ערוצים של clifdesin עוד עם המגבר הקודם שהיה חלש יותר היה בעיה

הסאב מחובר בהתנגדות של 2 אום אם אני לא טועה

פורסם

כמו שעתיד כתב...

הבעיה לא קשורה למצבר

אלה יותר לאלטרנטור והקבל ובגדול למארכת החשמלית

ידידי, בצע שידרוג ל3 הגדולים, תנתק את הקבל כדי להוריד עוד קצת עומס

והבעיה אמורה להפתר, כמו כן יכול להיות שהמגבר לא מכוון נכון ונכנס לקליפינג עקב גיינים פתוחים מדי

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מה ??? יש לי חבר עם טויוטה קורולה 2003 מגבר קיקר 800.4 מונו בלוק סאן דאון 1000 סאב IDMAX הכל מחובר על חיוט 2 גיג' , אין שום הפרעות הכל עובד מעולה , לפי דעתי אותה בעיה היא מאלטרנטור חלש כמו שקרה לחבר אחר באוטו הונדה סיויק 2000 , לפי דעתי גם זה לא המקום להתעיץ על תקלות חשמל אך ורק אצל חשמלאי מוסמך .

תהליכי שיפוצים

פורסם

עדכון :

היום נבדק האלטרנטור והוחלף מ55 אמפר ל110 אמפר כמו כן המצבר שודרג מ45 אמפר ל72 אמפר

המערכת מפוצצת תאוטו =]

פורסם

קצת פרטים

מקום ביצוע העבודה

עלות וכו'

אלטרנטור 110 אמפר - כי המוכר אמר ? נבדק על סקופ ? ראית בעיניים ? כמה מוציא בסל"ד סרק

כמה מוציא בעומס

פורסם

מקום ביצוע גל קור בבני ברק

ואממ בסרק המתח עומד על 14-13 מתי שמגבירים ממש זה יורד לכייוון 12.5-13 עם מזגן פועל ואורות דולקים

ו110 אמפר נאמר על ידי זה שסיפק את האלטרנטור אין לי מושג איך הוא בדק אבל הוא חבר קרוב של המשפחה ולכן אני סומך עליו

עלויות המצבר קרוב ל900 שקל כולל התקנה [ שנפ ] והאלטרנטור אין לי מושג בידיוק אחותי שילמה היא מכירה אותו בטוח שלא במחיר שזה היה עולה ברגיל ככה שאני לא יודע להגיד כמה הוא עלה , מה שכן גם בוולים גבוהה אין המהום של האורות והכול יושב תקין

• תוכן חדש...