Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי יכול להשתמש בהם אבל הם בשימוש אולפני כרגע אז זה קצת בעייה להכניס אותם ברכב.

מה שעוד הedirol הוא כרטיס חיצוני אשר הוא לבד מצריך שנאי 1 אמפר.

אני מעדיף לקנות חדש שיעשה לי את העבודה באוטו.

פורסם

ADVANT, חיפשתי במספר מקומות בארץ את האסוס קסונאר דלוקס HDAV ולא מצאתי. גם לא במקומות שכתוב באתר שלהם שיש במלאי, התקשרתי ולא היה. בסופו של דבר מצאתי אותו בKSP ב1050 ש"ח ורכשתי אותו משם. יש להם עוד 5 יח' בארץ.

אני הלכתי על מעבד E7500 ולוח GA-EG41MF-US2H של gigabyte. מחירם כ1000 ש"ח, כפי שתקיצבת את זה.

על איזה מארז אתה חושב?

פורסם

לא מטורף מידי בשביל מחשב לרכב מחשב כמו זה?

אפילו לבית זה יותר מידי המפרט הזה חזק למשחקים מה שהראתה לי.

הasus עדיף מהaudigy המדובר פה הרבה בפורום?

אני ילך על מארז קאסטום כנראה .

פורסם

אם אתה כבר הולך על קונפיגורציה של מעבד + לוח ולא על משהו מובנה כמו האטום 330

אז הבדל המחירים בין הדברים החלשים לדברים הנחמדים ( כמו הe7500 ) ממש זניח..

זה לא מחשב כזה מטורף היום , זה מחשב בינוני לצרכי בית שבהחלט יהיה מעולה למחשב-רכב

אל תשכח שככל שעובר הזמן הדרישות מהמחשבי-רכב שלנו עולות - פעם מי היה חושב עיבוד סאונד של 4way אקטיבי , gps תלת-מימד , ניטור obd2 והצגתו על לוח שעונים ממוחשב , הרצת סרטי 720p , קליטת שידורי dvb-t וכו' וכו'?

אני אישית אם הייתי בונה את המחשב שלי מחדש והתקציב היה מאפשר לי הייתי הולך על קונפיגורציה בסגנון..

אולי במחשב הבא :)

האסוס עדיף בהחלט על הaudigy אבל עולה כמעט פי 10 ממנו..

תעשה את השיקולים שלך..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הגישה צריכה להיות לדעתי קצת בכוון האוברקיל.

אמנם אין צורך לבזבז סתם עבור דברים מיותרים שלא יבואו לידי שימוש, אך מעצם הענין של ביצוע פרוייקט כזה ברכב, שללא ספק מדובר במותרות ופינוק, חבל לחסוך כמה שקלים פה ושם, מה עוד שייתכן ויבואו לידי שימוש בעתיד הקרוב או הקרוב-רחוק.

כשהפערים במחירים עומדים על כמה מאות ש"ח בפרוייקט שעלותו כמה אלפי שקלים זה מצדיק עוד יותר את הגישה הזו.

שאלתך בענין עדיפות האודיג'י על האסוס היא שאלת מיליון הדולר שהייתי שמח לבדוק זאת אישית ויש מצב שאעשה זאת..

[גורל עכשיו מחכך את ידיו בהנאה ומפטיר בבוז: "הוודואיסט הזה צביקה, שיהיה לי בריא.."]:lol::lol:

פורסם

אתה צודק בעניין האובר קיל עדיף תמיד יותר חזק.

לאט לאט הכול משתדרג אולי בעתיד עוד שנה חצי שנה אני יצטרך את החומרה הזאתי.

אני בראש שלך צביקה.

כמה מאות שקלים הבדל בכרטיסי מסך אבל עם האודיגי זה כאב ראש כי זה מח"ול ואת האסוס אתה מקבל מארץ כולל אחריות.

בעייתי:/.

פורסם

אם כבר עלה עניין ההתקנות -

כדאי ליצור פרטישן נפרד למערכת ההפעלה+תוכנות ופרטישן נפרד לדאטה.

לאחר שיש מערכת יציבה פחות או יותר, מומלץ לבצע ghost לפרטישן של מערכת ההפעלה.

במקרה של בעיות אפשר לחזור בקלילות לנקודת האפס. זה נכון לגבי כל מחשב, לא רק ברכב.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער אבל זה נראה אחד האתרים העלובים

זה לא שלך במקרה נכון ?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מאתר כזה בוודאות לא הייתי קונה מחשב רכב,

מדובר בטכנולוגיה מתקדמת - וכותב האתר ספק אם סיים כיתה ה' בהצטיינות,

ממש מביש.

פורסם

מבחינת חומרה- תשקיע עוד קצת ולך על מה שצביקה אמר לך, הE7500 והלוח של גיגהבייט יעשו עבודה הרבה יותר טובה ולא תצטרך לשדרג את הרכיבים בזמן הקרוב.

לגבי הגוסט- אישית אני שונא את התוכנה, היא כן דופקת קבצי מערכת ואני אומר את זה מניסיון של שנתיים עבודה, מצד שני אם לא תעשה גוסט כל יומיים אין לך מה לדאוג.

וינדוס היא לא תוכנת הפעלה יציבה ונדפקת כל שני וחמישי (תזכור טוב טוב את הפקודה sfc /scannow, יפתור לך המון בעיות).

והכי חשוב! תתחדש!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...