Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, השאלה היא כמובן נמצאת בכותרת,

נתחיל בזה שמדובר על מיני מרקט ,

העובד עובד בסביבות 3 שנים, וכנראה שהוא מתחיל לזלזל בשביל שנפטר אותו והוא יוכל לקבל פיצויים.

העובד לא מגיע בזמן לעבודה (מאחר בדרך כלל בסביבות השעה וחצי),

לא עושה מה שאומרים לו, מתייחס בזלזול לבעל המקום, לא עונה כשקוראים לו,

כאשר הוא פותח סוחרה על המדפים הוא עושה בלאגן בכוונה,

נעלם לשירותים ויושב שם מעל חצי שעה,

כששולחים אותו להזמנה מחוץ למקום (מרחק של 3 דקות הליכה) הוא חוזר אחרי 50 דקות,

בקיצר עושה הכל כדאי שהוא יפוטר,

בעל המקום כבר חושב על כל מיני רעיונת בשביל לגרום לו לעזוב, אבל אני לא יודע בסוף מי ישבר קודם.

מה אתם מייעצים לעשות ?

Golf 1.6 DSG 2009

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הנ"ל נשמע לי כמו סיבות מוצדקות לפטר אותו ולא לשלם פיצויים.

אם יעשו לך בעיות,תראה להם עד כמה הוא לא רציני ומזלזל במקום פרנסתו.

גם אצלנו במפעל היו כמה שחשבו שאם יפטרו אותם,העסק יקרוס כי אין להם מחליף.

אחרי שבעטו להם בראש ללא שקל מהעסק,אין לך מושג כמה פעמים הם חוזרים כל חודש בשביל אולי להתקבל חזרה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
קנסות- על כל דבר לא במקום שהוא עושה.

בסוף ייצא שהוא יהיה חייב כסף בסוף החודש :lol:

לפי החוק אסור לקזז קנסות מהמשכורת של העובד.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בתור התחלה, לקזז לו מהשכר את האיחורים וההיעלמויות. אין סיבה לשלם לו על זמן שבו הוא לא עבד.

שנית, לתת לו התראות מתועדות בכתב המתריעות בפניו על הפרות המשמעת שלו, ועל כך שהמשכן יוביל לפיטוריו תוך שלילת פיצויים.

הכי חשוב, לנהל רישום מדוייק של הפאקים שלו, שיהיה עם מה להתגונן במידה ותגידו למשפט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

להוציא אותו לחופשות יזומות , גם אם יהיה חודש בבית והמעביד ישלם, בסוף ישבר לו לשבת בבית ולשחק בפלסטיישן, ויחפש עבודה אחרת,

נקרא לזה תשלום פיצויים מיזעריים על הפיטורים (החודש שהיה בבית בתשלום...)

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

סנקציות.

אני משערת שהעובד עובד על פי שעות, ועל בסיס משמרות.

לצמצם את שעות העבודה והימים שלו למינימום, כך אתה עושה זאת בצורה חוקית ביותר, ומצמצם את הנזק שהוא גורם לעסק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא תוכלו לפטר אותו ללא פיצויים.

נדיר שאפשר לפטר ללא פיצויים ובד"כ מדובר בגניבה או בהוכחה חד ערכית של גרימת נזק שגדול בהרבה מהפיצויים.

הפתרון האמיתי - הוא לפטר אותו. קצת כואב בכיס אבל פותר את הבעייה בבת אחת.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

איך הוא יכול לפטר אותו ולא לשלם לו פיצויים?! ואחרי זה בבית המשפט להגיד שהוא זלזל בעבודתו?

זה נראה לכם הגיוני בכלל? אני חושב שבית המשפט יפסוק לטובת העובד.

צמצום שעות ללא הסכמה של העובד זאת הרעת תנאים, והוא רשאי לקבל פיצויים, הלא כן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אפשר תמיד לטעון שהעסק נמצא במיתון.

עד כמה שידוע לי זו לא הרעת תנאים, אבל צריך לבדוק זאת.

+1 על מה שכתבת לגבי פיטור ללא פיצויים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הם העסק מצמצם פעילות, ועקב כך שעות עבודה, הוא מחוייב לת לעובד את האופציה לעזור ולקבל את כל הזכויות המגיעות לו, כולל פיצויים.

למה לא לפטר אותו ולשלם לו את הפיצויים כפי שמגיע לו?

אם אפשר לסיים את זה בצורה טובה אז למה לא?

under construction..

פורסם

תנסה לחשוב על זה מהצד שלו, הוא עובד אצלך 3 שנים נתן לך עבודה קרע ת'ת*ת ועכשיו הוא רוצה לעזוב, אולי ללימודים, אולי לחו"ל אז למה לא לתת לו את מה מגיע לו ולמצוא עובד חדש? עם האבטלה היום מבטיח שתמצא מישהו באותו היום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תנסה לחשוב על זה מהצד שלו, הוא עובד אצלך 3 שנים נתן לך עבודה קרע ת'ת*ת ועכשיו הוא רוצה לעזוב, אולי ללימודים, אולי לחו"ל אז למה לא לתת לו את מה מגיע לו ולמצוא עובד חדש? עם האבטלה היום מבטיח שתמצא מישהו באותו היום.

אפשר לסיים יחסי עובד מעביד בצורה הרבה יותר טובה וגם לקבל פיצויים (או לפחות פשרה). במצב הזה העובד יכול לגרום נזק או כבר גרם נזק לעסק.

מה שאני בא לומר, שלא חייבים להיות חארות על מנת לקבל פיצויים, גם אם אתה רוצה להתפטר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

^

+1

עדיף להגיע איתו לפשרה ולתת לו את מה שמגיע לו, מאשר להגיע למצב שהוא יגרום לנזק והפסדים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...