Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב של 200,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב לנהג חדש שתי דלתות ספורטיבי פעל פוזה טוב ואמין.

מינימום שנת 2007 תמליצו על רכבים מתאימים בתקציב אפשרות לחרוג ל220000

אפשר גפ או פרטי עדיף פרטי כי יש לנו גיפ.

תודה מראש חברים:-o

פורסם

מיצובישי אקליפס בעלת פוזה וללא יומרות ספורטיביות תעשה את העבודה.

כמו כן פונטיאק סולטיס,פורד מוסטנג,מיאטה,ישנם המון רכבים שהגיעו בייבוא אישי ויכולות להתאים לך.

אולי אפילו טויוטה סולרה - גרסת קבריולט של הקאמרי דור קודם.

תיתן לנו כיוון מעט יותר רציני,כמה נפשות יעשו שימוש ברכב?,אילו צרכים?.

ייתכן שאלפא מיטו,פיאט 500 גם יענו על דרישותך.

בקיצור אנא פרט קצת יותר

פורסם
מיצובישי אקליפס בעלת פוזה וללא יומרות ספורטיביות תעשה את העבודה.

כמו כן פונטיאק סולטיס,פורד מוסטנג,מיאטה,ישנם המון רכבים שהגיעו בייבוא אישי ויכולות להתאים לך.

כבר היה פה שרשור על נהג חדש שרצה להביא מוסטנג, אני לא אכנס לזה יותר מידי אבל,

זה לא מסוגהרכבים שמציעים לנהג חדש ללא ניסיון כביש.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אתה יכול להביא מיצובישי אקליפס חדשה עם כל התוספות וכ'ו ביבוא אישי. יתאים לך בדיוק. הרכב הכי יפה ועם הכי הרבה פוזה שראיתי כבר הרבה זמן.

פורסם

אלא אם כן המשפחה שלך נוטפת מזומנים אני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות לנהג חדש רכב ב200K :shock: אולי הרכב להורים ואתה משתמש בו?

בכל מקרה, האופציה ברורה פה - שירוקו ואני לא חושב שצריך לפרט. אה דרך אגב, מיאטה לנהג חדש זה באמת מתכון לתאונה, יש כמה רכבים שעדיף לצבור לפחות 3 שנים של נהיגה לפני שעולים על רכבים כאלה. או אתה יודע מה, לא שאני נוטה להמליץ על יונדאי אבל יונדאי קופה נשמעת בשבילך.

פורסם
אלא אם כן המשפחה שלך נוטפת מזומנים אני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות לנהג חדש רכב ב200K :shock: אולי הרכב להורים ואתה משתמש בו?

בכל מקרה, האופציה ברורה פה - שירוקו ואני לא חושב שצריך לפרט. אה דרך אגב, מיאטה לנהג חדש זה באמת מתכון לתאונה, יש כמה רכבים שעדיף לצבור לפחות 3 שנים של נהיגה לפני שעולים על רכבים כאלה. או אתה יודע מה, לא שאני נוטה להמליץ על יונדאי אבל יונדאי קופה נשמעת בשבילך.

די כבר עם המסקנות הללו שמיאטה לנהג חדש היא מתכון לאסון כי זה ממש לא נכון. אני נהג חדש ועד לא מזמן היתה לי מיאטה NC 2006 ופרט ללמוד לנהוג טוב יותר הרכב לא היווה סיכון עבורי מאחר והבנתי את "המוגבלות" שלי כנהג ואפשרתי לעצמי ללמוד לאט ובזהירות, ללא סיכון של אחרים בכביש. הכל תלוי באופי הנהיגה של הבחור. במידה והוא סומך על עצמו ויודע שהוא לא מחפש את השטויות, יקח קורס נהיגה מתקדמת ויעבור הדרכה מתאימה - הרכב הזה יהיה נהדר בשבילו. אחרי הכל מדובר ברכב חזק, אך לא במטוס. אמנם נהיגה אחורית, אבל עם קצת זהירות ורצון ללמוד זוהי חוויה ענקית וממש לא מסוכנת ונשכנית כמו שרבים נותים לתאר. האוטו בסך הכל די סלחן וממש לא קיצוני (בהשוואה למשל לS2000) ומספק תמורה טובה לשקל (מראה נהדר, ביצועים טובים, התנהגות כביש , אבזור מרשים מאוד וכו').

אני מכיר הרבה יותר נהגים מבוגרים (עם יותר שנים על הכביש) - שדווקא להם אני בחיים לא הייתי נותן לנהוג ברכב. אז שוב, הכל זה עניין של אופי הנהיגה ולא שום דבר אחר. מיומנות? רוכשים אותה לאט לאט...

Lexus CT200H

פורסם
די כבר עם המסקנות הללו שמיאטה לנהג חדש היא מתכון לאסון כי זה ממש לא נכון. אני נהג חדש ועד לא מזמן היתה לי מיאטה NC 2006 ופרט ללמוד לנהוג טוב יותר הרכב לא היווה סיכון עבורי מאחר והבנתי את "המוגבלות" שלי כנהג ואפשרתי לעצמי ללמוד לאט ובזהירות, ללא סיכון של אחרים בכביש. הכל תלוי באופי הנהיגה של הבחור. במידה והוא סומך על עצמו ויודע שהוא לא מחפש את השטויות, יקח קורס נהיגה מתקדמת ויעבור הדרכה מתאימה - הרכב הזה יהיה נהדר בשבילו. אחרי הכל מדובר ברכב חזק, אך לא במטוס. אמנם נהיגה אחורית, אבל עם קצת זהירות ורצון ללמוד זוהי חוויה ענקית וממש לא מסוכנת ונשכנית כמו שרבים נותים לתאר. האוטו בסך הכל די סלחן וממש לא קיצוני (בהשוואה למשל לS2000) ומספק תמורה טובה לשקל (מראה נהדר, ביצועים טובים, התנהגות כביש , אבזור מרשים מאוד וכו').

אני מכיר הרבה יותר נהגים מבוגרים (עם יותר שנים על הכביש) - שדווקא להם אני בחיים לא הייתי נותן לנהוג ברכב. אז שוב, הכל זה עניין של אופי הנהיגה ולא שום דבר אחר. מיומנות? רוכשים אותה לאט לאט...

אוקיי, אז אתה בעצם אומר שאתה ריסנת את עצמך כשנהגת במיאטה. בסדר, תגיד לי כמה פעמים ראית נהגים חדשים עושים דריפטים בחניון? אני לא מתחסד, כי גם אני עשיתי. הרבה יותר מסוכן לתת לאותו נהג מיאטה מאשר פונטו, שרק יגביר את הרצון לעשות שטויות. לנהיגה נורמטיבית בכביש אפשר לתת גם פורשה 911 לנהג חדש. בגלל זה אני אומר, שנהג צריך לצבור כמה שנים (לא 10, ואפילו לא 5) שיבין את סכנות הנהיגה, שיתרגל מצבים בחיים האמיתיים, ואז יקנה לעצמו רכב כזה.

פורסם

מסכים עם galkris, לנהג חדש שיהיה ברשותו מיאטה לדוגמא או כל רכב ספורט אחר הנטייה שלו להשתוללות תהיה גבוהה יותר

מאשר אם יהיה לו רכב משפחתי סטנדרטי.

שוב זה הכל נמצא בנהג, אם הוא אחראי ויודע שלא יעשה שטויות או יחפש את המגבלות של האוטו, בסדר אבל עדיין דורש ניסיון

נהיגה כלשהו, אבל לידי נהג חדש לא הייתי מפקיד אוטו כזה :roll:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

תאמת עד היום רציתי אודי a3 עכשיו לחבר של אחי יש 2009 הלך גיר לחבר של דוד שלי גם 2009 הלך גיר

ולדוד שלי הי עושה המון בעייות 2008 מחברה ועושה לו בעיות במחשב והכל.

עכשיו לכל מי ששואל האותו ישמש אותו ואת אימא שלי לאבא שלי יש אוטו לכן האוטו לא יכול להיות שתי מקומות

ולא יכול להיות ידני אוטומט שתי דלתות חובה.

עכשיו אני בכייוון של שירוקו 1400 טורבו אוטומט ומי שידוע כמה יעלה לי עם עור .

או גולף gti אוטומט . ולמי שיש עוד רעיונות שיציע ולא סיאט כי עם כל הכבוד לא ישלם מחיר כזה שמקדימה יש סמל של סאט .

פורסם
תאמת עד היום רציתי אודי a3 עכשיו לחבר של אחי יש 2009 הלך גיר לחבר של דוד שלי גם 2009 הלך גיר

עכשיו לכל מי ששואל האותו ישמש אותו ואת אימא שלי לאבא שלי יש אוטו לכן האוטו לא יכול להיות שתי מקומות

או גולף gti אוטומט . ולמי שיש עוד רעיונות שיציע ולא סיאט כי עם כל הכבוד לא ישלם מחיר כזה שמקדימה יש סמל של סאט .

קודם כל אני לא ממש מבין מה הבעיה עם סיאט, יצרנית מכובדת מאוד בעולם הרכב לא מדובר פה בדייהו, חוץ מזה שאתה רוצה לקנות פולקסווגן, הרי סיאט הם חלק מהקונצרן ובעצם שלוחה של פולקסווגן... בקיצור כבר אמרתי לא תמצא רכב יותר מתאים משירוקו - הוא לא רודסטר, אוטומטי, 3 דלתות, מאובזר ורכב שלא "יעיף" אותך יותר מדי. גם הצריכת דלק שלו טובה, 16:1 במשולב בערך.

דרך אגב לא יודע מאיפה הגיעו השמועות האלה על A3, מההיכרות שלי איתו הגיר שלו עמיד מאוד.

פורסם

לא ברורים לי הקריטריונים של אלוהים לחלוקת אגוזים, מה אפילו לא צריך לדעת קרוא וכתוב?!

חבר, אם בפוזה חפצת קנה פונטיאק סולטיס.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

עם כל הכבוד לכוונות הטובות, אני לא חושב שזה המקום לדון בסוגיית ההתאמה של מכונית ספורטיבית לנהג צעיר. חוץ מזה, אני גם לא מבין מה הבעיה בפורד מוסטנג (בהנחה שמדובר בגרסת ה-V6 הבסיסית). היא הרבה יותר show מאשר go ובוודאי שלא תאפשר לנהג להגיע רחוק מדי.

בכל אופן, נתנו לך כאן כמה הצעות טובות. אני לא יודע כמה אתה בונה על המקומות מאחור - אבל אני מזהיר אותך מראש שבקטגוריה הזאת לא כדאי לך.

אני נוטה לתמוך באופציה של השירוקו. אכן מכונית מצויינת וקלה לנהיגה, שיכולה להיות גם מהירה. המקומות מאחור אפילו די מרווחים. לשאלתך, התוספות יקרות מאוד - כ-21,000 שקלים עבור ריפודי עור (נאים, יש לציין) ויותר מ-3,000 עבור כיוון חשמלי למושב הנהג. אני מניח גם שתצטרך לבצע הזמנה מיוחדת במצב כזה. אני ממליץ לך להמנע, מכיוון שאני מצאתי כי המושבים הרגילים שלה מצויינים ונוחים מאוד. קשה לי לראות איך מושבי העור ישפרו את המצב - בטח ובטח ב-20,000 שקלים.

לידיעתך, הגיר ה"אוטומטי" של השירוקו הוא למעשה גרסה שונה של תיבת ההילוכים הנמצאת אצל ה-A3. לתיבה הזאת קוראים DSG והיא מצויינת - אצל אודי היא נקראת S-tronic. הגרסה בשירוקו שונה ממה שנמצא ב-A3 - יש לה שבעה הילוכים ולא שישה, והיא נעזרת במצמדים "יבשים" במקום "רטובים". לא ידועות לי בעיות אמינות יוצאות דופן עם הגיר הזה.

לגבי ה-GTI: היא עולה יותר מהשירוקו במפרט שאתה רוצה - כ-220,000 שקלים לפני תוספות אפשריות. אני חושב שלמטרות שאתה מחפש, שכוללות גם "פוזה" חיצונית, השירוקו יותר תתאים.

פורסם

יונדאי קופה תפורה לך, רכב חזק מרוב המשפחתיות, אך עדיין לא מתכון לאסון בשילוב עם נהג חדש.

למרות שזו בסך הכל יונדאי, היא יפיפייה, יש עלייה המון פוזה (או "יש לה יותר כבוד ממרצדס!" כ.ערוסי) ויש לה שיפורים חיצוניים בלי סוף

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

תקנה אופניים ידידי ואל תשכח לקשור אותם בכניסה לבית הספר ביום ראשון.

חג שמח.

פורסם

תוריד מהתקציב 5000 ש"ח ולך ללמוד לכתוב. פשוט זוועה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...