Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב של 200,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה-GTI: היא עולה יותר מהשירוקו במפרט שאתה רוצה - כ-220,000 שקלים לפני תוספות אפשריות. אני חושב שלמטרות שאתה מחפש, שכוללות גם "פוזה" חיצונית, השירוקו יותר תתאים.

לא יודע אם זה רלוונטי לפותח השירשור (כמו שטוענים 2 חבר'ה מעליי), אבל גולף GTI עם DSG חדשה עולה 205K ש"ח ולא 220 כפי שכתבת, לפני תוספות אפשריות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תוריד מהתקציב 5000 ש"ח ולך ללמוד לכתוב. פשוט זוועה.

לא רוצה ככה אני כותב ואל תגיד לי מה לעשות יאפס.

פורסם
לא יודע אם זה רלוונטי לפותח השירשור (כמו שטוענים 2 חבר'ה מעליי), אבל גולף GTI עם DSG חדשה עולה 205K ש"ח ולא 220 כפי שכתבת, לפני תוספות אפשריות.

אתה צודק - התבלבלתי עם העובדה שהגיר הידני מוצע רק בגרסת 3 הדלתות. גרסת 5 הדלתות DSG עולה 210,000 ולא כפי שכתבתי.

בכל אופן, השירוקו תתאים לפותח האשכול יותר. ואגב פותח האשכול, כדאי שתרגע.

פורסם

שוב, זה לא נכון מה שאתה רושם. יש גרסא ידנית גם ל-3 וגם ל-5 דלתות. הפרש המחירים הוא 5K לטובת ה-3 דלתות (200 לעומת 205). אותו הפרש מחירים בין גרסת ה-DSG שלהם (205 לעומת 210).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה מה שקורה שאתם מאחורי מסך ומקלדת....

תעשה טובה, הפורום הזה שומר על רמה טובה של בגרות בזכות זה שכותבים כאן אנשים מבוגרים שעברו ממזמן את ימי הבית ספר. אם אתה לא רוצה להיות חלק, לפחות אל תגיב. תבקש ייעוץ, תקבל, ותגיד תודה. אני בטוח שההורים שלך לא עשו את הכסף הזה (פאקינג 200K לילד בן 17) מלדבר ככה ללקוחות או בכל דבר אחר שהם עובדים...

פורסם
תעשה טובה, הפורום הזה שומר על רמה טובה של בגרות בזכות זה שכותבים כאן אנשים מבוגרים שעברו ממזמן את ימי הבית ספר. אם אתה לא רוצה להיות חלק, לפחות אל תגיב. תבקש ייעוץ, תקבל, ותגיד תודה. אני בטוח שההורים שלך לא עשו את הכסף הזה (פאקינג 200K לילד בן 17) מלדבר ככה ללקוחות או בכל דבר אחר שהם עובדים...

אחי אתה צודק ב1000 אחוז ואני לא ככה בכלללי אבל מה הוא אומר לי מזה איך תכותב וכל זה שיש לי שגיאות מה אני אמרתי לו משהו אני רק רוצה ייעוץ

פורסם
אחי אתה צודק ב1000 אחוז ואני לא ככה בכלללי אבל מה הוא אומר לי מזה איך תכותב וכל זה שיש לי שגיאות מה אני אמרתי לו משהו אני רק רוצה ייעוץ

אתה צריך להבין שיש פה אנשים עם פתיל קצר וזה פורום מוטוריקה, אין פה שום בעיה שילד בן 16 17 18 יכתוב אם הוא כותב כמו שצריך, היו פה כבר מספיק מקרים (חלקם גם די מצחיקים :-D ) שילדים התחילו להציף את הפורום בנושאים בלי משמעות.

תלך עם אבא שלך לסוכנות פולקסווגן ותבקשו נסיעת מבחן על השירוקו, תראה אם היא מתאימה לך, לדעתי וכבר ראיתי הרבה אנשים בגיל 17-19 נוהגים על השירוקו היא תתאים לך מאוד. עוד אופציה זאת יונדאי קופה, לדעתי זאת אחת מה2 כי השאר כמו מוסטנג, אקליפס, מיאטה, גולף GTI הם גם חלקם לא מתאימים לדרישה שלך לרכב שהוא לא רודסטר והם גם פחות סלחנים מה2 הנ"ל לנהג חדש.

תהנה מהרכב כי יש לך הרבה כוח ביד (או בכיס), משהו שגם להרבה מאוד אנשים מבוגרים אין והיו חולמים להגיע למצב כזה לפני רכישת רכב.

פורסם

לא הבנתם. זה השם שלו. y.g, יענו "yaefes gadol".

ננעל, נשלחה התראה ואני מוסיף אזהרה מעל גבי השרשור - עוד שטות אחת כזו ואתה מוכנס למעקב.

הבנת את זה יאפס?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...