Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרכיבו לי את הרמקולים בצורה סופר סופר לא מקצועית, תלשו גם את הניילון שמודבק לדלת בצד הפנימי, המשמעות היא שהמים פשוט נכנסים לשטיח , הניקוזים בתחתית הדלתות פתוחים ותקינים,

אני יודע שאמור להיות כמו מין גומי דביק שמצמיד את הנייליון לדלת שאפשר לתלוש את הניילון ולהצמיד אותו בלי בעיה, אצלי פשוט זה כבר ניהיה קשה , ולא דביק.

מאיפה אפשר להביא כזה גומי הדבקה ואיך הוא נקרא?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה בטוח שהמים לא נכנסים דרך הגומיות העליונות, היכן שאין מסגרת של הדלת?

בכל מקרה, את הניילונים הפנימיים אמורים לספק לך במוסך מורשה. תלחץ עליהם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ראשית, הנילון מונע חדירה של מים לדלת עצמה ואין לו שום קשר לפנים הרכב.

שנית, הנילון מודבק לדלת עם זפת ולא גומי דביק.

ולסיום, כפי שרשם BUZRUM מעליי, רוב הסיכויים שהמים חודרים דרך הגומיות העליונות, איפה שאין מסגרת.

פורסם

אחרי בדיקה יסודית ביותר, גיליתי שיש 2 חורים בניילון, אז סתמתי אותם עם טיפה סיליקון שחור, אני מקווה שזה יפתור את הבעיה,

הניילון אצלי לא מוצמד הייטיב, הוא מוצמד עם הקליפסים של הדופן של הדלת ,בלי החומר,

האם אני חייב להצמיד אותו עם הזפת שנאמרה כאן? או שזה לא משנה

פרטים בה"פ .

פורסם

שוב: המטרה של הניילון הזה היא אטימה של הדלת מפני חדירת מים פנימה.

רצוי שיהיה כמה שיותר אטום בכדי שלא יצטברו מים בפנים ואז תתחיל חלודה (האויב מס' 1 של סובארו).

פורסם

MC OFER אתה טועה, המים נכנסים לתוך הדלת עצמה, ותשים לב שיש לך 2 חורי ניקוז בתחתית הדלת, אם תתכופף אתה תראה אותם, שפיכת מים על החלון כשהוא סגור, תראה לך שהמים זורמים לתוך הדלת ויורדים מהניקוזים שציינתי,

בכל מקרה אני מקווה שפתרתי את הבעיה הזו,

פרטים בה"פ .

פורסם

שימו לב כל בעלי סובארו ליאונה (אם לא נגנבו)

הניקוזים בדלתות מכוסים בפקק גומי .

שניים בדלת קדמית ואחד באחורית .

לא כולם מודעים לכך - יש להוציא אותו לצורך ניקוז טוב יותר מהדלתות .

• תוכן חדש...