Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 97 נחנק בהתנעה AEE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הרכב נחנק בהתנעה. ניקיתי את המצערת וגם ניקיתי את הנשם מנועה. המצב השתפר אחרי ניקוי הנשם,אבל עדיין לא לגמרי. מה עוד לבדוק?

פורסם

כן כן טורים נופלים ו צריך גז. פירקתי את הצינור של הנשם ,היה בו את הג'יפה הלבן,אבל לא יותר מדי ו כמה שיכולתי לעגיה ניקיתי את הפתח למטה איפה הנשם מתיבר למנוע.

פורסם

נראה לי שהבעיה שלך במצערת. קשה לאבחן בדיוק כיצד נשמעת ההיחנקות הזו אבל בפולו דיי נפוץ בעיות עם המצערת.

אם כשאתה מחזיק מעט את הגז הרכב לא נכבה, אלא רק בעזיבה הטורים יורדים ולא מתייצבים זו המצערת. אם זה לא המצב יש לבדוק שפילטר האוויר לא סתום ושחלקי מערכת ההצתה תקינים (פלאגים, חוטים, רוטור ומכסה מפלג).

פורסם

לפני כשנה אולי פחות החלפתי חוטי הצתה ו סליל אצל רון. מצערת ניקית עכשיו שוב (עם ספריי לתוך מצערת " פעילה" ,מנתק מצבר ונותן סוויץ' על מנת לאפס את המחשב) כך פעם הסבירן לי ו תמיד זה עבד.

היום שמתי לב שגם ברמזורים אחרי נסיעה ארוכה הטורים מתחלים לשחק..

פורסם

אם כך אין מנוס מלהחליף את המצערת. שום ניקוי לא יעזור. גם לי לקח כמה שנים של סבל עד שהחלפתי אותה... תאמין לי שזה שווה. אם אתה מטפל אצל רון אני בטוח שתוכל להיכנס אליו לסריקת תקלות, שתאשר שאכן יש בעיה במצערת.

חזור לעדכן.

פורסם
כמה זה עולה בערך? :(

אפשר למצוא בפירוקיה אחת תקינה שתתאים לאותו דגם ב300 ש"ח(אני מצאתי בפחות) .

ההרכבה פשוטה וקלה להיעשות בבבית !

בהצלחה.

פורסם

פירוקיה זו תמיד אופציה,אבל במקרה של מצערת איך אפשר לדעת שהיא בסדר,גם אם נותנים אחריות זה סרט ללחת כל פעם ולהחליף.

פורסם

אל תקנה מצערת משומשת. הסיכוי שהיא גמורה או תיגמר בקרוב גבוה מאד. אין פולו שהמצערת שלה לא התבלתה.

עלות מצערת חדשה של VDO בין 1000 ל-1500 ש"ח. לא זול אבל נותן שקט בנהיגה.

בכל מקרה כל הדיון הזה עקר, עד שלא תיגש לבדיקה הכל דיבורים ויריות באפלה.

פורסם

כנראה שהפעם לא במקרה זה לא אפשרי. אם אתה מאד אוהב ורוצה לטפל ברכב בעצמך כדאי שתצטייד בסורק. למזלך לרכבי VAG יש את VAG-COM שהוא פתרון יעיל וזול.

פורסם
תודה על העזרה,בהזדמנות נעבור אצל רון .

צודק לגבי המצטערת מפירוקיה הכל עניין של מזל אם היא תחזיק כמה חודשים או כמה שנים ,

(טפו טפו טפו לא רוצה לפתוח עין על שלי לא מתאים עוד 300 ש"ח נוספים ) .

אביב רציתי לדעת האם ניתן להביא חלק מפירוקיה בנוסף שיש עליו מקט מודבק או חרוט האם ניתן לדעת את שנת יצור החלק?

ככה ניתן גם לדעת את רמת הבלאי במוערך של החלק(ערך השנים לעייפות החומר ובלאי )

וככה תהיה עדפה להביא חלק יותר חדש (כדוגמא המצטערת) לפי תאריך כלשהוא של יצור .

• תוכן חדש...