Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני כותב את העץ הזה בעצבים והנה הסיבה.

הייתי היום אצל אחד המתקינים באזור רעננה. הכל היה טוב ויפה הבחור מקצועי ברמות מטורפות עבד על התקנת קומפננטים בדלתות +תיבה (פלטה אקוסטית) + התקנת מגבר וחיווט קרוב ל-6 וחצי שעות לא כולל התקנת הרדיו דיסק שנעשה יותר מאוחר.

שמתי הרבה כסף על ההתקנה זאת .RCA 1 של רוקפור והשני רגיל בשביל חיבור עתידי לסאב.והנה הבעיה .

יצאתי מהמקום עם חיוך מאוזן לאוזן נסעתי אולי 20 ק"מ לכוון ת"א פתאום באמצע הנסיעה שמעתי בום קטן ומאותה שניה

רחשי מנוע ,זמזומים מה שלא תרצו.אני לא מבין איך זה יכול לקרות???? מגבר היפוניקס במצב מצוין שמעתי אותו עובד והכל היה בסדר, מורל חדשים 6.5 ופיוניר חדש חדש 4050 מהחברה השקעתי את הנשמה שלי בשבוע האחרון ואני לא מאמין שיש עם זה בעיות???

ממה זה יכול לנבוע ?בבקשה אנשים אנא תעזורו לי למצוא את הפתרון לבעיה המטרידה הזו....

נדב

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

תרחיק את הכבל RCA מהכבלי חשמל + ו - אמור לפתור את הבעיה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

"

אתה מדבר על יללת אלטרנטור ? שככל שאתה עולה במהירות הרעשים מתגברים ? לא הבנתי את הבעיה בדיוק.

"

בידיוק.................יללה

מה לעשות?

פורסם

בצע הארקה למכשיר קודם כל , אם זה נמשך תריץ Rca באוויר כדי לראות אם הבעיה זה במיקום הrca.

כדי לבצע הארקה בצע חיפוש : יללת אלטרנטור במכישירי פיוניר, משהו כזה.

פורסם

אני לא מבין למה אתם מציעים לו לפתור את זה לבד? תחזור למתקין ושיתקן לך, למה שילמת לו? שיעביר לך חוטים ויגיד הנה העברתי?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ברור שאני אלך , רציתי לפתור את זה לבד...

פורסם

יש לי הרגשה מכל הסיפור הזה שהחיבורים של rca בשביל הסאב "העתידי כביכול" נגעו אחד בשני ושרפו לך את היציאה ברדיו דיסק,וידוע מאוד שהפיניר רגישים מאוד בכל עניין הrca.

גש למתקין לבדיקה מעמיקה יותר...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

גם לי יש פיוניר 4050 והיו לי יללות אלטרנטור (הרעש התגבר עם הטורים של המנוע) ההיתי נורא מוטרד מהעניין באמת שלא היה לי נחת בגלל זה עד שעשיתי את המדריך של איתמר והוספתי הארקה ל RCA ע"י חיבורי מינוסים , ומאותו היום שקט במערכת ולאוטו שלום :wink:

פורסם

אפשר קישור למדריך?

פורסם

למה אתה צריך מדריך? למה אתה לא חוזר למתקין?

אתה תנסה לסדר את זה בעצמך, ואם בטעות יקרה נזק כלשהוא מסיבה כזאת או אחרת - המתקין יגיד שזה באשמתך והוא לא נוטל באחריות על דברים שעשית על דעת עצמך (ובצדק)

למה אתה שובר את הראש? השקעת ממיטב כספך על מערכת וההתקנה שלה. תחזור למתקין ותן לו לסדר את זה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

תלחץ על כפתורי המכשיר אם יש ספייקים הארקה של הRCA נדפקה (מחלה ידועה בפיוניר). בכל מקרה עדיף שתחזור למתקין ואל תשחק עם המערכת.

פורסם

אם נגיע למצב שהמתקין לא יסכם לעשות את הארקה הזו וינסה לדחוף לי משתיק?אני אמור לא להסכים....

נכון חברה?

• תוכן חדש...