Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט מדי יום קורה שמישהו חונה קרוב מדי לרכבי ואם לא דפק אותו בכניסה לחנייה, אז יתכן וידפוקו ביציאה. אזי אני יוצא החוצה ומזיז את רכבי. לעיטים אני גם מזיז את מאזדה 2 של אישתי ע"מ לסגור את רכבי לפחות מצד אחד כאשר המקום מתפנה. שמתי לב לתופעה מדהיגה משהו. בתזוזות מעין אלו למרחקים של מטרים ואפילו סנטימטרים בודדים רכבי פולט ריח של דלק, אשר לעיטים מורגש אפילו בסלון. במאזדה 2 אין את התופעה הנ"ל. האים לדעתכם יש לי סיבה לדאגה?

פורסם

בהתנעות קרות מערכת ההזרקה (או הצ'וק האוטומטי בקרבורטור, תלוי כמה ישן הרכב) מזינה למנוע תערובת עשירה בדלק ולכן לריח של גזי הפליטה באותם רגעים יהיה ריח שונה שדומה לריח של דלק.

הנזק שאתה גורם לרכבים שלך בהתנעות הקרות האלו די גדול. עשה לך מנהג קבוע - אל תחנה במקום חניה גרוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא מנסה לבחור חנייה בהקפדה רבה וכובד ראש. בד"כ מצד אחד שכן נחמד שהוא גם חובב רכבים והוא לא ידפוק ומצד השני המאזדה. אבל לא תמיד העניין מסתדר. לפעמים חוזרים מאוחר מעבודה והמקום תפוס. ואז העסק נהיה מיועד לפורענות. בהכללה מסויימת אפשר לאומר כי בארץ כל חנייה במקום הציבורי הינה גרוע, אבל זה כבר נושא אחר.

בכל אופן, תודה על המידע. להבא אנסה להימנע מהזזות הרכב וכנראה אין מנוס מהצבת מצלמה טובה. אני רק תוהה לגבי גודל הנזק, יהיהו סיבותיו אשר יהיהו. כי הרי תחילת כל נסיעה היא בעצם קרה ואיך יתכן שרכב ניזוק קשה מכך?

פורסם

זה לא שהבלאי גדול בצורה קריטית,לא צריך להבהל....

העניין מאוד פשוט:

כאשר המנוע פועל יש זרימה של שמן במקומות שדורשים שימון.

לאחר כיבוי המנוע כל השמן לאט לאט יורד למטה אל אגן השמן ונוצר מצב שכאשר אתה מניע את המנוע לאחר כמה שעות רוב השמן כבר הספיק לרדת ורמת הסיכוך במנוע פחותה בהשוואה למצב בו המנוע כבר פועל כמה דקות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברור שלא מדובר בבלאי קריטי. אבל אפשר לומר שבשניות הראשונות שלאחר ההתנעה הקרה המנוע עובד ללא שימון, מה שבוודאי לא תורם לאורך החיים שלו. הסיבות שהסביר עידן והעובדה שצמיגות השמן כשהוא קר גבוהה (כלומר, הוא סמיך יותר) גורמת לכך. בכל מקרה, הנושא נידון בהרחבה בעבר ואני נוטה להאמין שאם תחפש תמצא את השרשור המדובר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע אם התנעה של מנוע קר= שחיקה של נסיעה שלמה, אבל בגדול כן, השחיקה בעת הנעת מנוע קר אכן גדולה יותר מדי, לא צריך לרדת למקלטים בגלל זה,אבל אם אפשר להמנע מהנעות קרות במידה האפשר- עדיף.

שלא תתחיל עכשיו לקחת מוניות בבוקר לעבודה כדי להמנע מהנעה קרה, כן ?....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...