Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמליצו לי בבקשה על קומפוננטים עד 1500 שח יש לי מגבר של logic ו רדיו פיוניר 6050ub אני מחפש משהו איכותי ולא סתם רעש אני מיתקוון בקרוב לשדרג מגבר גם

פורסם

בפעם ה 200

הרץ היי אנרג'י

מורל הייבריד ] ביד

קלאורוס ] 2.

פוקל K2P

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

בוא נעצור את הויכוח הזה לפני שהוא יהפוך לדיון בן 250 עמודים

מה שלאדם אחד נשמע מצויין לצורך העניין (IDANDAVID) ווהרץ

ישמע לאחר לצורך העניין אני (spootnikb) צורם וחותך את האוזן

ומה שישמע לי כמו גן עדן לצורך העניין Morel hybrid / HAT CLARUS

ישמע לאחר כמו צורם וחותך את האוזן

ממליץ בחום רב - להגיע לאחד המפגשים ולהקשיב לסטים הללו. עניין הסאונד הוא מאוד מגוון.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

מחזק את spootnikb.

תגיע לאחד ממפגשי האודיו, תשמע סטים שונים ותחליט לאיזה צליל אתה הכי מתחבר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...