Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על פיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר הבנתם משאלות קודמות שלי אני רוצה להחליף את הטויוטה פשוט בלי סיבה באמת האוטו מצוין אבל קיבלתי כריזה...בקיצור אמרתם לי כן ולא לגעת ברובר 216...ברור שזה לקחת רברס אם אני מתקדם בשנה ולא מוסיף כסף...גם לגבי דייהו שלא כל כך התלהבתי אבל מה לגבי פיאט בראבה??.על בראבו אמרו לי שהיא בסדר אבל היא קטנה...מה עם בראבה אוטומטית???איך האוטו???יש לו שוק????עד כמה הוא שווה???

פורסם
כמו שכבר הבנתם משאלות קודמות שלי אני רוצה להחליף את הטויוטה פשוט בלי סיבה באמת האוטו מצוין אבל קיבלתי כריזה...בקיצור אמרתם לי כן ולא לגעת ברובר 216...ברור שזה לקחת רברס אם אני מתקדם בשנה ולא מוסיף כסף...גם לגבי דייהו שלא כל כך התלהבתי אבל מה לגבי פיאט בראבה??.על בראבו אמרו לי שהיא בסדר אבל היא קטנה...מה עם בראבה אוטומטית???איך האוטו???יש לו שוק????עד כמה הוא שווה???

תריץ חיפוש על המילים בראבו בראבה תקבל את כל התשובות.

להבא תנסה להריץ חיפוש בפורום לקבלת מידע ורק לאחר שלא מצאת את מבוקשך פרסם הודעה.

גיא

פורסם
כל הודעה של יעוץ לפני שאני אכתוב להריץ חיפוש???לזה נועד הפורום לא?

הפורום צבר עד כה כמות נכבדה של מידע, השתמש בה :!:

המידע הוא בעיקרו קבוע (=כלומר הדעות על הבראבה לא יישתנו)

לכן אין טעם להתחיל לכתוב לך מהתחלה כל פעם את אותן תשובות שהן קיימות כבר בארכיון של הפורום.

תאר לך שאתה מחפש חומר מסויים בספרייה, אז לא כל אחד שמחפש ייכתבו במיוחד בשבילו אנציקלופדיה.

יש אחת ומחפשים בה.

כמו שם, גם כאן הפורום הוא מעין אנציקלופדיה למידע מוטורי כזה ואחר, חלקו נכון יותר, חלקו פחות.

ככל שתתעמק יותר (וגם תכיר את הנפשות הפועלות) תדע להבדיל בין אנשים שמדברים שטויות לאלו שיותר מבינים בנושא.

אם ערכת חיפוש ונותרו שאלות ללא מענה (סביר ביותר) כאן הזמן לפרסם הודעה חדשה וספציפית וכאן יבוא הפורום לעזרתך.

ופה השוני והייתרון של הפורום, המידע מתחדש ולא קבוע.

העזרה שתקבל תיכנס גם היא ל"ארכיון הפורום" ופעם הבאה שמישהו יירצה לשאול את אותה השאלה הוא יוכל להריץ חיפוש ולהשתמש בת'רד אותו אתה פתחת.

• תוכן חדש...