Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב המדובר הוא VW פולו בציר 2000 מנוע 1600 (AEE), אוטומטי

היום מד האוץ הגיע ל 149,000, מה שאומר שה 150,000 מגיע בצעדי ענק

אז חשבתי על פעולות שאפשר לבצע כדי לשפר את ביצועי הרכב, וגם כדי למנוע נזקים שעתידים להגיע

אין ברכב תקלות מיוחדות, אך הוא לא מגיב מי יודע מה (לגיטימי לרכב בגיל הזה, אך אני מעדיף להחזיר את הסוסים שאבדו)

מבחינת טיפולים אני מבצע את הטיפולים הרגילים בזמן (שמנים, פילטרים, פלאגים)

יש לציין, שצריכת הדלק מתאימה לרכב בגיל זה (1:10 במשולב)

מי שיציע להחליף לשמן סינטטי - הרכב נוסע בכיף על שמן סינטטי מזה כ 30,000 ק"מ ונהנה מכך.

אינפוזיה\תוסף לדלק - מכיוון שאף פעם לא בוצע, אני מעדיף לא לבצע על מנת לא לחשוף\לגרום לבעיות נוספות

ניקוי מזרקים - את זה דווקא אני שוקל ברצינות. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי יותר מדי מידע. הבנתי שהניקוי אמור לעלות מספר מאות שקלים (יש מספר יותר מדוייק ?), אך אני עדיין רוצה לוודא שלא יכולות להגרם תקלות או תופעות לוואי (כגון מות המזרקים) כתוצאה מהניקוי, ובמה יהיה השיפור.

ניקוי סעפת יניקה\חיישנים (נתקלתי במושג במהלך חיפוש על צריכת דלק) - האם יעזור ?

חוטי הצתה הוחלפו לחליפיים לפני שנתיים (30,000 ק"מ) - האם יש צורך בהחלפה למקוריים ? כמה אמור לעלות ?

יש עוד הצעות ?

תודה מראש

• תוכן חדש...