Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקיעת דוושת בלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוושה לפתע הרבה יותר נמוכה. אבל הרכב עוצר יפה.

לא חסר נוזל בלם.

לפני שאגש למוסך יש משהו לבדוק/לסדר לבד?

מדובר במוסטנג 68 6 צילי. בלמי תוף.[עדיין]

תודה

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
הדוושה לפתע הרבה יותר נמוכה. אבל הרכב עוצר יפה.

לא חסר נוזל בלם.

לפני שאגש למוסך יש משהו לבדוק/לסדר לבד?

מדובר במוסטנג 68 6 צילי. בלמי תוף.[עדיין]

תודה

בהנחה ש"יפה", זה אומר שכל הגלגלים בולמים באופן שווה והרכב לא משנה כוון בבלימה חזקה, כנראה שמדובר בבעיה הקשורה במשאבה המרכזית של הבלם. יכול להיות גומיות, יכול להיות בוסטר (אם יש). בכל מקרה, לא משהו שכדאי להתעסק איתו לבד, שלא לומר אסור....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אחת המשאבות שלך מושכת אוויר הבדיקה יחסית פשוטה במקרה שאף אחת לא נוזלת (ניראת לעין) . תלחץ על כל צינור בלם (הגומי) בנפרד עם פלאייר פטנט ותלחץ ברקס ותראה אם הדבשה ממשיכה ליפול אם היא נתפסת באחד מהם סימן שזאת המשאבה שדפוקה או הקליפר , ואם בכל זאת זה ממשיך אז תחליף משאבה מרכזית

נ.ב אל תסגור בלחץ חזק מידי שלא תקרע את הצינורות או תפגע בהם פנימית ,צריך קצת רגש!וזה רק המלצה שלי אישית .

פורסם
אחת המשאבות שלך מושכת אוויר הבדיקה יחסית פשוטה במקרה שאף אחת לא נוזלת (ניראת לעין) . תלחץ על כל צינור בלם (הגומי) בנפרד עם פלאייר פטנט ותלחץ ברקס ותראה אם הדבשה ממשיכה ליפול אם היא נתפסת באחד מהם סימן שזאת המשאבה שדפוקה או הקליפר , ואם בכל זאת זה ממשיך אז תחליף משאבה מרכזית

נ.ב אל תסגור בלחץ חזק מידי שלא תקרע את הצינורות או תפגע בהם פנימית ,צריך קצת רגש!וזה רק המלצה שלי אישית .

עם פלייר פטנט?

לא היתי ממליץ !

פורסם

שלום.

למה לא ללכת מהקל והפשוט ליותר מורכב?

ישר משאבה מרכזית לא טובה,

מושך אויר מקאליפר [לא חשוב שאין ברכב הזה קאליפרים ביכלל]

אני היתי מתחיל מפרוק גלגלים ובדיקה ויתכן וסביר מאוד שכול הבעיה יכולה להגמר בכיוון בלמים.

אכשו יתחילו המומחים להסביר לי שיש כיוון אוטומטי לבלמים נכון ואז מה הם לא יכולים להפסיק לתפקד?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה לכל המגיבים

בסוף מה שהיה זה "רגולז' ברקס" בלשון חז"ל

חוזק בשני שיניים [במוסך כמובן] והכל בסדר

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

הצעה ידידותית

בבלמים אל תתעסק לבד

לך למוסך והוא יבדוק

סביר להניח שאחד ממשאבות הגלגל נוזלת אולי צינור לא בסדר

שוב תן לבלי מקצוע לבדוק את זה

בהצלחה

יפה הבעיה נפתרה

נסיעה בטוחה ומהנה

בידידות

עופר בן צבי

פורסם
שלום.

למה לא ללכת מהקל והפשוט ליותר מורכב?

ישר משאבה מרכזית לא טובה,

מושך אויר מקאליפר [לא חשוב שאין ברכב הזה קאליפרים ביכלל]

אני היתי מתחיל מפרוק גלגלים ובדיקה ויתכן וסביר מאוד שכול הבעיה יכולה להגמר בכיוון בלמים.

אכשו יתחילו המומחים להסביר לי שיש כיוון אוטומטי לבלמים נכון ואז מה הם לא יכולים להפסיק לתפקד?

בברכה בני ל.

נו אז אם כך לא צריך משאבת בלם כול שהיא

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...