Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כמה שבועות הופיעה לי תקלה ANTIPOLLUTION FAULT, ונעלמה אחרי שניקזתי סולר עם מים (?) מהפילטר, ופתחתי-סגרתי את פקק טנק הדלק..

אחרי כמה זמן הטורים התחילו "לשחק" לפעמים בסרק - עולים טיפה ויורדים, הרגשה כאילו מנוע מזייף ולא עובד חלק, לא משפיע על הנסיעה, אבל קצת מציק בעצירות.

השאלה: האם יש טעם לנסות לשים תוסף כזה או אחר, או שלגשת ישירות למוסך?

אם יש טעם בתוסף, איזה?

אם יש טעם לגשת למוסך, האם "שאפט" מטפלים ב C5 דיזל? שמעתי הרבה המלצות מחברי הפורום, ורוצה לנסות גם.

בתודה מראש לעונים,

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

את הפילטר החלפתי בטיפול הראשון אחרי קניית הרכב - לפני 11K ק"מ.

אני לא בטוח שיש מים בפילטר, אבל החיישן מים בפילטר (כנראה) נדפק ולעיתים מופיעה התראה water in diesel fuel filter או משהו בסגנון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אני לא יודע כיצד העניין עובד ברכב שלך, אבל באם אין לך מפריד מים אלא רק חיישן והמים כן מצליחים לעבור מהפילטר אל המנוע המצב לא טוב בכלל.

הישנות התקלה של מים בפילטר יכולה להגרם משתי אופציות: החיישן לא תקין או שאתה מתדלק סולר לא איכותי שיש בו הרבה מים.

אם האופציה השניה נכונה, ובמקביל אין לך מפריד מים ואתה לא מקפיד לנקז את המים מהסולר באופן קבוע עם הופעת התקלה אז זה בהחלטת מסביר את התקלה ואף מקרין לנזק יותר כבד בעתיד הלא רחוק.

אם החיישן באמת נדפק או שלחליפין יש לך מפריד מים ברכב א כנראה מדובר בפיח על המנוע צעדים מה שלא נראה לי הגיוני ברכב עם נסועה כ"כ נמוכה.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את ההודעה...

נתקלתי באותה בעיה בדיוק בקסרה דיזל שלי השבוע.

בתחילה האוטו לא היה יציב בסרק ושיחק בין 800 ל1100 סל"ד לרוב עבד גבוה....

לאחר מכן נדלקה לי מנורת מים בסולר, ניקזתי את הפילטר ותידלקתי בתחנה אחרת.

האוטו עבד מצויין שבוע ואתמול שוב נדלקה המנורה לחצי דקה בערך.

גם לי נראה שהחיישן נדפק והוא עושה לי בלגן עם האוטו.

בדיזל הבנתי שאין מנוע צעדים אז אל תחפש אותו.

אם התקדמת איך שהוא עם איתור התקלה עדכן אותי, אני השבוע אחפש חיישן כזה חדש...נקווה שלא יקר מידי

×
×
  • תוכן חדש...