Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, יש לי מאזדה לנטיס 99 .המערכת:

דוטק אוביישן שיושבים על MAC AUDIO MP8000 2X150

שני סאבים של אינפיניטי בתיבה פתוחה REF1250 שיושבים על BA4400 בגישורים, שיוחלף השבוע בJBL1004

כשאני שומע על עוצמה גבוהה , מוזיקה שחורה אגב , כשיש באס כל האורות של הרכב מתעמעמים,כולל הפנסים. :ם

האם זה טבעי ולא מזיק ואם לא מה אפשר לעשות בגדר מינימום שיפורי חשמל ?

אם זה חשוב יש לי מצבר של 65אמפר שעה נראה לי

תודה רבה רבה לעוזרים ויום מעולה :)

פורסם

כמו שנתנאל אמר.

ובמידה ולא תשים קבל, האלטרנטור שלך ידפק!

וכשהוא ידפק, את המערכת תוכל לשמוע בחנייה.

לצורך העניין,

קבל מייצב את המתח שמגיע למגברים,

גורם לכך שלא יהיו נפילות מתח,

ובנוסף לכך - שומר על המצבר ועל האלטרנטור.

במילים אחרות, הקבל אוגר מתח ופורק אותו בשעת הצורך.

אם תתן את הנתונים של הרמקולים/סאב ואני אגיד לך איזה קבל תצטרך,

או שיותר קל - תלך לכל חנות סאונד ושם יתקינו לך את הקבל, במידה ואתה לא יודע ולהרכיב אותו הוא התפוצץ לך בפנים.

בהצלחה.

עריכה:

בעיקרון, על כל שימוש ב 1000 וואט RMS תצטרך 1 פארד.

אם יש לך פחות מ 1000 וואט RMS שאתה משתמש, תקח קבל של 1 פארד.

פורסם

אבל קבל יכול להיטען ולהתפרק כל כך מהר ???? ז"א יש שירים עם באסים רצופים של כמה שניות בכל מיני תדרים ..

הדוטק הם 150 RMS

כל סאב 300

ז"א 900RMS , אתה אומר 1 פראד ?

פורסם

בעקרון בפורום הזה קבל הוא סוג של מילה גסה, ויש מאמר שלם בFAQ שמסביר למה לא צריך אחד כזה..

ככה שדי הולכים לצלוב אותכם

בנוגע לשאלה של פותח השרשור: מתי התופעה התחילה? יכול להיות שהמצבר כבר "עייף"

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

קראתי בFAQ את כל המאמרים על קבלים ואת כל הדעות ואני גם רואה שיש אנשים עם מערכות חזקות משלי בלי קבל\ים, גם אני לא מעריץ של אחד כזה

אז מצבר חדש ייפתור את זה , או שיפוץ אלטרנטור ? וכמה זה עולה בכלל?

פורסם

לא יודע, כי האוטו נקנה רק לפניי פחות משנה.

אבל איך זה הגיוני , יש אנשים עם סולובאריק ודומים שאין להם בעיה, זה מבאס..

פורסם

אין לך מה להתבאס...

אתה שומע בווליום גבוה וצריכת המגבר והסאבים-בהתאם.

יש מערכות חזקות ממך שאין להם קבלים.אני לא אומר אם אתה צריך או לא- רק מציין עובדה.

אם תשים קבל והמצבר שלך חלש-אתה תסיים את פרפורי הגסיסה של המצבר.זה יכול להיות אלטרנטור וזה יכול להיות גם חיוט של כל אלה שהם או ישנים,בלויים,לא עבים מספיק ואו לא מהודקים היטב.

אפשר לבלבל לך את המוח על רגל אחת ולתזז אותך תבדוק ככה וככה וזה לא לעניין.

כדאי מאד שתבדוק את שנת ייצור המצבר ותתייעץ עם חשמלאי שיעשה לך בדיקת מצבר וטעינת אלטרנטור. זוהי

בדיקה פשוטה מאד וזולה (רוב הסיכויים שגם חינם) שבעצם כל אחד עם אוומטר יכול לבדוק לך.

בהצלחה

פורסם

תודה , וזה חשוב אבל כי אני לא מבין בכל החשמלאות רכב ואני לא רוצה שאיזה חשמלאי יסבן אותי

אבל השאלה אם קבל באמת יכול להיטען ולהתפרק במהירות עבודה של סאב ?

פורסם

קבל יכול להתפרק ולהטען במהירות גבוהה פי עשרות מונים מסאב.

הסיבה: קבל הוא אלמנט חשמלי נטו בעוד שסאב הוא אלמנט גם מכאני (מייצר תזוזות בממברנה כדי להזיז אוויר שיוצר סאונד).

בכל אופן בסופו של דבר מדובר על אות חשמלי (שמייצג אות אודיו) שמועבר לסאב - תדרי השמע הם 20HZ-20KHZ ואם מדברים על באס זה 100HZ ומטה - בוודאי שקבל יכול להטען/להתפרק בתדר הזה.

יש לי פה במעבדה קבלים שעובדים ב-100MHZ.. (בלי שום קשר לאודיו ברכב)

• תוכן חדש...