Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חומוס-טחינה-צ'יפס-סלט, או חומוס-פול-ביצה-קשה?

אז הגדלת לפחות בקצת את הנפח. זה טוב. מה הנתונים הבסיסיים של המנוע - קדח-מהלך, יחס דחיסה?, והאם הטלטל החדש קצר מהמקורי, ומה השוני אם יש, בין מרכז פין הטלטל בבוכנה המקורית לבוכנה החדשה? והאם הבוכנות שטוחות או שחלק מתא הדחיסה נמצא בהן?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חומוס-טחינה-צ'יפס-סלט, או חומוס-פול-ביצה-קשה?

אז הגדלת לפחות בקצת את הנפח. זה טוב. מה הנתונים הבסיסיים של המנוע - קדח-מהלך, יחס דחיסה?, והאם הטלטל החדש קצר מהמקורי, ומה השוני אם יש, בין מרכז פין הטלטל בבוכנה המקורית לבוכנה החדשה? והאם הבוכנות שטוחות או שחלק מתא הדחיסה נמצא בהן?

הטלטל לא קצר מהמקורי , הוא באותו אורך, אין בעיה עם זה הבוכנה מגיע למעלה ללא הפרעה, הבוכנות כמו שאתה רואה בתמונות אינן שטוחות יש בהם גומה, אין גם הבדלים בין מרכזי הפינים של הבוכנות , הן זהות.

יחס הדחיסה עכשיו ישתנה מן הסתם

כרגע יחס הדחיסה 8.5,9:1

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה את השרשור הזה, נראה מאוד מעניין, מקווה שהתוצאה תהיה מוצלחת ומספקת. כל הכבוד על היוזמה וההשקעה.

אני הייתי עושה את הפרוייקט הזה על מנוע של רכב אחר שיש לך, אפשר לקבל שם המון סוסים גם ללא סופרצ'רג'ר :wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

סלח לי שאני מנדנד, אבל אם הארכת את הקראנק בשלושה ממ ולא קיצרת את הטלטל יש סיכוי טוב מאוד שבוכנה תיפגע בראש או בשסתומים. תבדוק טוב טוב לפני שאתה סוגר. דרך-אגב, גם אם סגרת וזה מסתובב ביד בלי בעיות, זו לא ערובה לכך שבסל"ד גבוה הבוכנה לא תשיג את השסתום ותנגח אותו.

פורסם
סלח לי שאני מנדנד, אבל אם הארכת את הקראנק בשלושה ממ ולא קיצרת את הטלטל יש סיכוי טוב מאוד שבוכנה תיפגע בראש או בשסתומים. תבדוק טוב טוב לפני שאתה סוגר. דרך-אגב, גם אם סגרת וזה מסתובב ביד בלי בעיות, זו לא ערובה לכך שבסל"ד גבוה הבוכנה לא תשיג את השסתום ותנגח אותו.

ברור שאני אבדוק אחי, אם יהיו בעיות עם הקראנק אני אוותר עליו :-(

פורסם
ברור שאני אבדוק אחי, אם יהיו בעיות עם הקראנק אני אוותר עליו :-(

ראית פרוייקטים כאלו בחול ?

או שאתה ממציא מתכון חדש בתקווה שהוא יעבוד כמו שצריך ?

תבדוק בחול מה עושים עם האוטו הזה יכול להיותר שיש אנשים שהתנסו בדבריםה אלו ויש להם ניסיון .

אישית לפני שאני מתחיל פרוייקט או חושב על משהו אני נכנס לפורמים בחול ומגלה שיש לפחות כמה עשרות שעשו את זה והעלו פוסטים מלאים עם תמונות ופשוט מתגלח עליהם ומנסה לא לחזור על השגיאות שלהם.

תבדוק טוב מה אתה עושה חבל שכל העבודה תרד לטמיון .

רשמת פה דברים שהם לא נשמעים הגיונים .

תעשה שיעורי בית חבל

סהך פרוייקט מרשים ביותר וכן ירבו כאלו .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
ראית פרוייקטים כאלו בחול ?

או שאתה ממציא מתכון חדש בתקווה שהוא יעבוד כמו שצריך ?

תבדוק בחול מה עושים עם האוטו הזה יכול להיותר שיש אנשים שהתנסו בדבריםה אלו ויש להם ניסיון .

אישית לפני שאני מתחיל פרוייקט או חושב על משהו אני נכנס לפורמים בחול ומגלה שיש לפחות כמה עשרות שעשו את זה והעלו פוסטים מלאים עם תמונות ופשוט מתגלח עליהם ומנסה לא לחזור על השגיאות שלהם.

תבדוק טוב מה אתה עושה חבל שכל העבודה תרד לטמיון .

רשמת פה דברים שהם לא נשמעים הגיונים .

תעשה שיעורי בית חבל

סהך פרוייקט מרשים ביותר וכן ירבו כאלו .

תודה רבה

הכל בשליטה

עושים את הקיט הזה על מיני מינור באנגליה על מנוע רגיל ללא כל התוספות שאני הבאתי,

אני פשוט לא לוקח ריזיקה ומחזק את המנוע ומשפר אותו כמה שיותר שיחזיק במאמצים כל זה לאחר התייעצויות ובדיקות

עם בעלי מקצוע בארץ ובחו"ל

פורסם

היי ספי ,

אמנם עוד לא הרכבתי אבל בדקתי עם מומחה בתחום,

השסתומים בטריומף לא יוצאים החוצה בעבודה, ויש מספיק מקום (רווח) בין הבוכנה לראש מנוע ולסטיה של הקראנק

התייעצתי עם חבר באיזור שנות ה60 לחיו (שיהיה בריא) ,שמקצועו הוא שיפוץ וחריטת מנועים , ויש לו נסיון רב עם מנועי טריומף

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
יש עידכונים? הלוטוס עוד מעט נוסעת, וספידפייר עם סופרצ'ארג'ר יכול להוות אתגר...

היי ספי, עדיין לא ,אני מתחיל להריץ את סיום השיפוץ של הרכב ואחר כך להמשיך עם הפרוייקט של המנוע :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...