Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים, בין ה- 10,000-15,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:evil: RS - התקשרתי לפנצ'ריה שוב ושאלתי בקשר לדגם הספציפי. הוא ציין שמדובר בפירלי PZERO רוסו, צמיג מאד לא מומלץ עפ"י הסקר. ציינתי כבר כמה מתסכל לקנות צמיגים בארץ ?!
שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עדכון: כמה שכיף להיות בעלים של מידה 17\45\215. היום הגעתי לפנצ'ריה מוכרת בארץ כדי להרכיב סט טרי של קונטי 3, לאחר שווידאתי עם האחראי במקום שהוא אכן טרי. "אתמול קיבלתי אותו" (רק עכשיו אני שם לב שהיום יום ראשון). אני מגיע למקום, מסתכלים על התאריך יצור, שבוע 24 של 2008 (מעט יותר ישן מהסט שאני עכשיו מרכיב). מחיר מבוקש - 820 כולל מע"מ ליחידה. טלפון ליבואן. יש מתאריך ייצור חדש יותר ? לא, אין. שאלתי אותו מי בדיוק הולך לקנות את הצמיג הזה ובמחיר הזה. עוד טלפון למישהו - הנחה! 750 כולל מע"מ. תודה רבה. :)

והחיפושים אחר צמיגים ובעלי מקצוע אחראיים נמשכים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

פנה לצמיגי שואף ברמת גן (אין לי את המספר זמין)

או למושון ביפו 036815820

תבהיר שאתה מעוניין רק בצמיג טרי, שניהם די רצינייים ואני לא מאמין שישחקו איתך, אם אין הם יגידו.

שקלת GoodYear?

פורסם

אם יש המלצה ספציפית אשמח לשמוע.

פורסם

עופר

היה לי ניסיון לא קצר עם קונטי ספורט קונטקט (אומנם "רק" 2, הדגם הקודם) אחלה צמיג, בלי דרמות ובלי פוזה, בסה"כ צמיג ספורטיבי טוב, אך לא מזהיר.

אחריו עברתי לפירלי P_Zero Rosso Asimetrico , טוב בהרבה מהקונטי, עם פידבק נהדר ואחיזה מעולה ביבש וברטוב (אם כי עליתי מ 205/55-16 למידה 225/45-17)

החודש עברתי לטויו R1R, וביום שבת האחרון הייתי איתו ביום מסלול בכוכב יאיר - לסיכום: הצמיג הכי טוב שהיה לי, אם כי ביום יום הוא מעט רועש במהירויות של 80-100 (עדיין לא ברמות של ה 888 ) לגבי גשם, כל עוד אין הצפה והוא מפנה את הגשם - סביר פלוס, בגשם שוטף אני נוסע כמו "שפן" בשלב זה.

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הרבה זמן לא עדכנתי. דבר ראשון ה- R1R הם בגדר אופציה. קיבלתי עליהם הצעה די יקרה, אני מחפש דרך להוזיל עלויות.

בלי שום קשר, יש סמי סליק של דאנלופ, הדירזה Z1 סטאר ספק שאמור להיות מעולה כצמיג דו שימושי, והצלחתי למצוא אותו במחיר טוב (הרבה פחות מה- 1500 מחירון יבואן :) ). כמה קישורים אליו:

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=EP - מקום ראשון בקטגוריית Extreme performance בטייר-ראק.

http://www.caranddriver.com/reviews/comparisons/09q2/tire_test_nine_affordable_summer_tires_take_on_the_michelin_ps2-comparison_tests/dunlop_direzza_sport_z1_star_spec_page_11 - מבחן קאר & דרייבר.

בכל מקרה - מחר אם יהיו במלאי צמיגים טריים אעשה את ההזמנה שלו, אז אם מישהו צריך 215\45\17 שאמור להיות סופר מומלץ לשימוש יומיומי\ג'ימקנות - מוזמן לשלוח לי הודעה כדי שננסה להזמין יותר מסט אחד ולקבל הנחה נוספת.

יום טוב.

פורסם

צמיג טוב שרציתי מאוד לקנות אבל לא היה להשיג בארץ (לא יובא בכלל. הסט היחיד שאני מכיר היה של חבר שייבא בעצמו).

רק אל תקרא לו סמי-סליקס (אתה פותח קופת שרצים ותכל'ס הוא סמי-סליקס כמו שה-R1R כזה (בקיצור הוא לא, למתקשים)).

מצאת אותו בארץ ? איפה ? (אם לא אז בייבוא עצמי לא יעזור לך למצוא עוד מישהו כי אפשר רק סט אחד)

פורסם

ניר, אני לא קראתי לו סמי סליק, הצמיגאי (יוסי מצמיגי זוארץ) קרא לו ככה, אני רק ממשיך את הקו שלו. בלי קשר, עליה וקוץ בה. מבירור נוסף שהוא עשה בבוקר מסתבר שהצמיגים מ... 2007. הרעיון של להביא משהו מחו"ל מתחיל להראות יותר ויותר שפוי כל יום.

פורסם

אי אפשר להביא צמיגים מחו"ל

בתור אביזר בטיחות, הצמיגים יתקעו במכס \ משרד התחבורע, והם יבקשו אישור יבואן, שכמובן לא תקבל !!!

אל תיכנס להרפתקאות שחכמים ממך נפלו בהן - ראה הוזהרת 8)

עריכה - לך על R1R, כן "חצי סליק" לא "חצי סליק", מה זה משנה, הצמיג הוא צמיג ביניים מעולה, ממוקם בדיוק בין הצמיגים הספורטיביים למיניהם בקטגוריית MP או UHP עם TRED ~ 280 לבין צמיגי הסמי סליק היעודיים עם TRED-100

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

טוב. תם ונשלם הסבב הנוכחי. נרכש סט R1R. עוד לא הספקתי להתרשם מהם (אעשה מסיבת פרידה ליוצאים ואז ארכיב אותם). ליאור - אני חושב שכדי לחקור את נושא הייבוא האישי לעומק כי חבל שלא מביאים דגמים שהם גם זולים יחסית וגם מומלצים. אם יש לך מישהו שאתה יודע שניסה לייבא ונכשל\התחרט אני אשמח אם תקשר אותי אליו.

אגב - מילה וחצי על הקונטיננטל קונטאקט ספורט 3 היוצאים לטובת גוגל ומשתמשים אחרים - אחרי 9 חודשים איתם, ובייחוד במצב השחיקה המתקדמם שלהם (יותר שטח מגע) - צמיג נחמד מאד. אצל נהגים שלא עושים החלקות יכולים להחזיק בכיף 30 אלף ק"מ. פידבק שמיעתי די טוב (הם חורקים הרבה לפני הקצה שלהם). לא צמיג שמומלץ להחלקות כי הכתף נשחקת מהר. במסלול הם נותנים אחיזה די קונסיסטנטית גם אחרי כמה סיבובים. על אספלט טוב האחיזה נגמרת רק בתנאים מאד קיצוניים. על אספלט פחות טוב הם סבירים, קצת עצבניים, ובכלליות משתפרים ככל שהזמן עובר. אחיזה ברטוב - בינונית, ממים עומדים להתרחק !

פורסם
אי אפשר להביא צמיגים מחו"ל

בתור אביזר בטיחות, הצמיגים יתקעו במכס \ משרד התחבורע, והם יבקשו אישור יבואן, שכמובן לא תקבל !!!

אל תיכנס להרפתקאות שחכמים ממך נפלו בהן - ראה הוזהרת 8)

אני לא יודע על מה אתה מדבר כי יש לי כמה חברים שייבאו צמיגים עבור עצמם. כל עוד מדובר בסט אחד לא צריך אישור ייבוא ולא ידוע לי על כל אישור אחר שיכול לתקוע אותך.

אחיזה ברטוב - בינונית, ממים עומדים להתרחק !

אם אתה חושב ככה על הקונטי3 אז ממש אבל ממש תזהר עם ה-R1R :!:

מפנה אותך למה שכתבתי שלשום בשרשור השני על ה-R1R

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2376579&postcount=41

הרכב שלי עם R1R חדשים. המגאן של חבר (שפגשת אני חושב) עם קונטיספורט3 חדשים.

המסלול בגשם שוטף. אנחנו עושים הרבה החלפות בין הרכבים.

התוצאה: הטויו צפים ומאבדים שליטה בכל מעבר על זרם מים. המון משיכות, הרבה TC שמנסה לעזור, המון חוסר ביטחון והחלקות (שזה גם כיף כל עוד זה במסלול) בזמן שהקונטי לא מתרגשים מהמים ואוחזים יפה ללא דרמות. זה כמובן גם מתבטא בזמנים: הפרש של שניה בערך.

בקרוב נשווה ביבש, שם אני מקווה שהגלגל יתהפך.

תתחדש ותהנה מהצמיגים החדשים.

אל תשכח לחזור ולעדכן.

ניר

פורסם

ניתן לייבא עד 4 צמיגים חדשים לגמרי ללא אישור יבואן כזה או אחר.

אני עשיתי זאת וחברים עשו זאת ולא תוך כדי רמאות אלה תוך שימוש בחוקי המדינה הקובעים כי ניתן לייבא צמיגים כל עוד זה עד 4 יחידות והם אינם משומשים.

• תוכן חדש...