Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המערכת הנ"ל: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=M602

החדר שלי גדול למדי, והרצפה שלו עשויה מעץ בן מעל 100 שנים. כרגע המערכת מונחת על הרצפה, והצליל ממש מדליק. יש לי מתלה עבורה שיאפשר לתלות אותה על הקיר בגובה האזניים. האם מומלץ לתלות או שהאקוסטיקה תהיה טובה פחות?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מיקום על רצפה יגביר את הבסים ויפזר את הצליל בגלל ההחזרים חזקים יותר מהריצפה.

מיקום בגובה האוזניים יתן צליל מדוייק ופתוח יותר בהעדר בסיס יציב מהריצפה.

בעקרון אין מיקום יותר "טוב" זה עניין של טעם.

המחמירים בענייני סאונד ימליצו לך להעמיד אותה על בסיס יציב בגובה אוזניים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

ככה באמת נראית המערכת? "גוש" אחד של רמקולים ומגבר?

אם כן, שים איפה שזה עושה לך נעים, זה ממש לא משנה.

סביר מאוד להניח שתלייה בגובה האוזניים תדגיש מעט את הצלילים הגבוהים,

בהשוואה למיקום הנוכחי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לך כאן ממש סאב במערכת. ולכן ההבדלים בין על מדף לעל הרצפה.

לא יהיו משמעותיים.

יהיה לך אולי טיפה פחות נמוכים. מצד שני יהיה לך סאונד יותר טוב. כי הוא יהיה בגובה האוזניים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כנראה באמת עדיף לתלות, אבל בעיות שמיעה שיש לי גורמות לכך שצלילים נמוכים נעימים לי הרבה יותר. היות ואני הצרכן העיקרי, המערכת תישאר על הרצפה.

אגב, למרות איך שהיא נראית, מפיקה יופי של באס.

תודה רבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...