Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחיפאים שבינינו,ודאי אתם מכירים את שכונת הדר.

כאשר מגיעים מרחוב הרצליה,פונים שמאלה וממשיכים ישר לכיוון קניון מגדל הנביאים ישנו רמזור.

הבעיה:יש רמזור אחד ושני קווי עצירה ויש רמזור נוסף שמתקינים אותו ועדיין לא פעיל.

מה שקורה הוא למעשה, שכאשר הרמזור ירוק אין שום בעיה :עוברים את שני קווי העצירה (שמגובים במעברי חצייה).

הצרה הגדולה- כאשר הרמזור מתחלף באמצע הצומת לאדום יש כאלו (גם כמוני )שלא שמים לב וחושבים, שעברו רק קו עצירה אחד ובשני לא צריך לעצור כי כביכול הרמזור האחד תקף רק לקו עצירה אחד ולא לשניים.

כאן ההפתעה הגדולה: היום ניידת משטרתית עצרה את אחד הנהגים (לא אותי חו"ח) והיה ויכוח שלם ותיסכול מצידו של הנהג שאמר:

" מה אתם רוצים ממני,יש רמזור הוא היה ירוק,עברתי קו עצירה ראשון ולאחר שאותו רמזור התחלף לאדום הייתי בתחילת קו העצירה השני אבל שם אין רמזור אז איך בדיוק עברתי באדום "?

מה דעתכם על העניין ?כמובן שמי שמי שמכיר את המקום יודע בדיוק על מה מדובר כאן...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...