Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום קפצתי עם חבר לקנות רדיו דיסק בירושלים.

היה לו את הSound Teach שהוא קנה לפני שבוע מהבנאדם,וחבר שלי לא היה מרוצה אז הוא נתן לו זיכוי 600 ש"ח,תוך כדי שיחה עם המוכר הוא טען שרדיו דיסק אינו משפיע על המערכת,ורדיו דיסק ב-500 ש"ח ורדיו דיסק ב4,000 ש"ח יתנו את אותו הסאונד.

בסוף קנינו את הפיוניר 2150,שנמכר לחבר 300 ש"ח מעל המחיר הנמוך בזאפ.

זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בבעלי חנויות לאביזרי רכב שמציעים לפי מה שהם רוצים למכור.

כמו למשל "צלילי אורנים" שהמתקין שם אמר לי ש"מורל" הם חברה ישראלית גרוע שעולה יקר.

יש בירושלים חנויות טובות לאביזרי רכב עם התקנה מקצועית ?

פורסם

אני גם ירושלמי ומהנסיון שלי וחברים שלי אצל מתקינים אני יכול להגיד לך שאין חנות אחת אמינה וזולה בירושלים

אל תיתקרב לאף מקום

צא מירושלים יש מספיק מתקינים בחוץ

יש הרבה המלצות פה בפורום תחפש אתה תימצא הרבה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

בכל מה שנוגע לרכישת ציוד יש לכם את נוקאאוט- שממוקם ביציאה מירושלים בנווה אילן.

יש לו חנות אן ליין והמחירים שלו מאוד זולים והרוב נמצא במלאי וזמין מייד.

בנוגע להתקנות - אין לי שמץ.

פורסם

+1 ל-Nakamichi,אם אתה רוצה לקנות משו זה בנוה אילן בנוקאאוט,הם הכי זולים.

בנוגע להתקנות צא מירושלים לא תמצא שום מתקין טוב בירושלים...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

הייתי במצב כמו שלך וחיפשתי מתקין נורמלי בירושלים, ולאחר שלא מצאתי קיבלתי עצבים והחלטתי להתקין לבד.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כמו שכבר נאמר, אין מתקינים ראויים בירושלים.

מה שכן יכול לומר לך זה שבצלילי אורנים לא לקנות, הבעל בית שם (בני) חרטטן ולא מבין כלום. רק מנסה לדחוף דברים. המחירים שלו יקרים. והעבודה שלו לא מביישת את השם הרע שיצר לעצמו.

יוחזר ד"ר סאונד לאלתר! :-)

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

ד"ר היה גנב מחירים:x

מתקינים באזור ירושלים, יש שניים.

רוני (roni_n)-אני לא יודע אם רוני עדיין בעניין אבל הוא היה זה שהתקין לי:roll:

אלי (Soundman)

שניהם חברים בפורום.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

CADENCE הוא אחד השוחטים בנושא זה, התקנה פשוטה של רדיו דיסק עולה אצלו 220 שקל, במקומות אחרים אתה משיג ב80.

ממש גניבה לאור היום.

Polo 2012

פורסם

מה שבעצם אומר,שאם נפתחת חנות עם מחירים טובים,2-3 מתקינים טובים תוך שנה היא הופכת להיות החנות הכי טובה ומוכרת בירושלים.

יש לי חבר בן 19 שרוצה לפתוח עסק כזה,עם שירות טוב,התקנה ברמה ומחירים זולים,הוא מחפש מישהו מבוגר שישקיע איתו.

פורסם

למען האמת אני דווקא כן, אריק הוא (לדעתי לפחות) אדם יקר וטוב.

הייתי מאוד מרוצה ממה שקניתי אצלו. היה לו שרות מדהים. ובמחירים כולם אומרים שהוא גנב אבל לי לפחות הוא עשה מחירים ממש הוגנים והייתי מרוצה מההתקנה שלו.

לדוגמא:

נעילה מרכזית שהותקנה ברכבי - לאחר למעלה משנתיים כשכאשר לא הייתה כבר אחריות נשרפו שני מנועים והם הוחלפו אצלו ללא שום עלות.

צ'נג'ר סוני - עבד אצלי ברכב 4 שנים, עשה בעיה ונשלח לתיקון. חזר מתיקון ולאחר חודש עשה שוב בעיה. הוא לידי התקשר למעבדה ורב איתו. הוציא צ'נג'ר חדש מהאריזה והביא לי אותו ללא תוספת מצידי ואמר לי שהוא יתחשבן עם המעבדה.

וכל חבר שהבאתי אליו יצא מרוצה מאוד.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

הייתה אחלה סדנת סאונד שם, מקצועי מאוד.

רק חבל באמת שהמחירים היו גבוהים.

היום יש שם מכירת מכוניות של איזה מוסך ליד.

Polo 2012

• תוכן חדש...