Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העיקר שהאוטו נוסע והוא חסך 190 שח

איציק נשמה המטרה לא היתה לחסוך כמה שקלים, פשוט הוא הפחיד אותי עם הסיפור שיכולה ללכת לי היחידה של המזגן כולה.

אני מאחל לך שתשקיע באוטו שלך את התוספות ששמתי אצלי באוטו. יום נעים 8)

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם
איציק נשמה המטרה לא היתה לחסוך כמה שקלים, פשוט הוא הפחיד אותי עם הסיפור שיכולה ללכת לי היחידה של המזגן כולה.

זה שפחדת מהסיפור שלו לא אומר שהסכנה לא קיימת או שזה לא יקרה. זה יכול לקרות אצל כל בעל מקצוע אחר, בין אם הוא יספר לך על זה או לא.

כשקיימת סתימה ברדיאטור חימום פנימי (לא "מזגן" אלא "רדיאטור חימום" !) אז כל התעסקות עם פתיחת סתימה בו יכולה להוביל לקריסה של הרכיב ולנזילת מים (ואז יש להחליף רדיאטור חימום או לבטל את הצינורות מהמנוע שמתחברים אליו).

אני מאחל לך שתשקיע באוטו שלך את התוספות ששמתי אצלי באוטו. יום נעים :cool:

התוספות לא שוות כלום מבחינתי.

אני מאחל לך קודם כל שתתקן את המזגן וגם את החימום :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יסדר אותו איציק תוריד דאגה מליבך.

איזה תוספות שמת אם אפשר לדעת?

פילטר בטוח, אגזוז לחץ, בקליות כרום

לא , לא ולא !

חלק מהתוספות הם : בקליות שקופות מאחורה (לא כמו שיש לכולם) , בקליות איתות שקופות מקדימה גם בצד קטנות, וגם בפנס הראשי, ידיות כרום ניקל בפנים האוטו (לפתיחת הדלת) ,מערכת ,פסי לדים, קסנון , ספויילר , אנטנה דקורטיבית, ונטילים. ואם אני יגלה לכם את הכל אני יצטרך להרוג אותכם :lol: . העניין הוא שהשקעתי מהתוספת הקטנה ועד לתוספת הגדולה ולא שיפורים של אימפרזה

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

ראשית, לדעתי, 99% מהתוספות ששמת לרכב מיותרות לגמרי וסתם מושכות תשומת לב מיותרת.

שנית, אתה משקיע בכל השטויות מסביב אבל הא הבסיס (תחזוקה נכונה של הרכב) אתה מזניח.

רק בריאות שתהיה לך... :?

פורסם

מה הקשר בין תחזוקה נכונה של הרכב לבין מזגן שמחמם אותך שקר לך. זה שטויות במיץ אחי.

שהייתי צריך לעשות טיימינג עשיתי ישר, שהייתי צריך להחליף פלאנג' החלפתי, כנ"ל לגבי צירייה,אטם קרטר וכל בעיה מכנית.

אני לא מזניח בכלל. רק כשיש דברים שנראים לי שוליים כמו מזגן חום אני מזניח.

כיף לי להשקיע באוטו שלי בתוספות, וואלה אני לא יודע מה איתך או עם אחרים אני לא יסע באוטו מכוער עם צבע דהוי, ככה אני.

ומצד שני יש אנשים שתן להם אוטו שנוסע לעבודה והביתה יגידו תודה. איש איש בדרכו ילך

פורסם

כפי שאמרו לך: בחורף יהיו לך אדים על החלון הקדמי ולא תוכל לראות כלום!

ואז יעמדו בפניך 3 אופציות:

1. לפתוח חלון ולקפוא מקור/להרטב מהגשם עד שהאדים יופשרו.

2. להפעיל מיזוג על קור ולקפוא עד שהאדים יופשרו.

3. לנגב את האדים עם שמרטוט כמו חורני.

לבחירתך...

פורסם

אם היית קצת קורא כמה תגובות לפני ולא קופץ ישר וזורק הודעה היית קורא מה שרשמתי.

מה שאמרת לגבי בדיקת הצינורות זה מה שההוא במוסך דרעי עשה. אני יעשה שטיפה יום שישי הבא ויעדכן.
אתמול 10:19

פורסם

השפה שלך לא תואמת את כללי הפורום ולכן השרשור ננעל. אני ממליץ שתקרא את כללי הכתיבה בפורום, את הטיפים לשפה העברית בפורום תמיכה טכנית ואת כללי הכתיבה בפורום הטכני (לא, בסוף לא מקבלים תעודת בגרות).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...