Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR בישראל? ובמחיר שפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הרפורמה בשוק הרכב שתבוא עלינו לטובה במהרה, ישנם דיווחים סותרים לגבי השינויים- עדיין לא ברור אם ניתן יהיה לייבא רכבים בעלי תקינה אמריקאית שלא יוצרו בארה"ב. דיווחים תואמים מתקבלים בקשר ליבוא מכוניות יפניות בעלות תקינה אמריקאית אם יוצרו בארה"ב ואם לא.

וזה אומר.. GTR, אחת ממכוניות הספורט הקיצוניות בהיצע, במחיר שפוי ושווה לכל נפש- 500-600 אלף שח (כמעט\יחסית\רק אצלנו, שכל אחד יבחר את הקלישאה המתאימה לו). הייתכן ??

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא מי יטפל בכזה רכב עמוס בטכנולוגיה, עד כמה שקרסו משתפרים בזמן האחרון זה מאוד גדול עליהם ואם הייתי הם בטוח שלא הייתי רוצה להכנס לזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עמוס טכנולוגיה? אנחנו ב2010, נמכרות מכוניות עם רדאר ומערכות ראיית לילה כאילו מדובר בבלמי דיסק ל4 הגלגלים.

הם יסתדרו, גם ככה אף מוסך לא פותח את המחשב במאזדה למשל ומלחים בחזרה קונקטורים שהתנתקו ופיזית "מתקן" את המחשב, אלא מחליף מה שצריך וזהו. אותו דבר גם כאן.

פורסם

חסרים בארץ רכבים עמוסים בטכנולוגיה? מרצדס\ב.מ.וו.\פורשה\אאודי וכו'; אז קרסו יאלצו גם להשתדרג ברמה..

rctguy, את אותה שאלה שאל על פורשה 911, גרסאות AMG של מרצדס, מיצובישי איוו, ועוד.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
חסרים בארץ רכבים עמוסים בטכנולוגיה? מרצדס\ב.מ.וו.\פורשה\אאודי וכו'; אז קרסו יאלצו גם להשתדרג ברמה..

rctguy, את אותה שאלה שאל על פורשה 911, גרסאות AMG של מרצדס, מיצובישי איוו, ועוד.

כמובן, אני פשוט לא מבין איך אפשר לנצל את הרכבים הללו.. חוץ מלתקוף מחלפים כמעט ולא עלו לי רעיונות.

פורסם
לקראת הרפורמה בשוק הרכב שתבוא עלינו לטובה במהרה, ישנם דיווחים סותרים לגבי השינויים- עדיין לא ברור אם ניתן יהיה לייבא רכבים בעלי תקינה אמריקאית שלא יוצרו בארה"ב. דיווחים תואמים מתקבלים בקשר ליבוא מכוניות יפניות בעלות תקינה אמריקאית אם יוצרו בארה"ב ואם לא.

וזה אומר.. GTR, אחת ממכוניות הספורט הקיצוניות בהיצע, במחיר שפוי ושווה לכל נפש- 500-600 אלף שח (כמעט\יחסית\רק אצלנו, שכל אחד יבחר את הקלישאה המתאימה לו). הייתכן ??

שפוי ושווה לכל נפש...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

למה לא? בכיף ! יאללה GTR לכל פועל.

פורסם

אז זהו, שהבעלים(ברובם) באמת לא מנצלים את היכולות של הרכבים הללו.

אבל! הם נהנים מעצם הבעלות על הרכב, מהפוזה, מהאבזור, וזה לגיטימי לחלוטין! בכיף!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שים לב לסוגריים.. הכל יחסי.

הדבר היחידי שתשיג במחיר (רשמי) כזה בארץ זה S5 "חלושה". האופציה היחידה שמתקרבת היא C63 שניתן, לאחר שילוב של אסטרטגיה וצירוף מקרים לטובתך, להשיג בכ650K.

פורסם

שכחתי את עניין הצמיגים שלא ממלאים האוויר בכלל.

אני לא רוצה לדעת מה שאר הרכב מצריך כדי להיות מתוחזק באופן תקין.

Z4 השאלה היא איזה אינטרס יש לקרסו להכשיר מכונאים על רכב כזה מתוחכם ולהכין את כול מה שצריך כדי לטפל ברכב הזה כשהו לא גוזר עליו שום קופון במכירה, ובכלל ימכרו ממנו חתיכות בודדות שאפשר לספור על 2 ידיים במקרה הטוב בשנה.

רכבים יוקרה אחרים מחזיקים ליין גדול של רכבים עם מכלולים ומערכות דומות ולכן הטיפול גם ברכב אקזוטי כביכול הוא די דומה לרכבים האחרים מאותו יצרן, ומכאן שאותו מכונאי מטפל בכמות גדולה של רכבים עם הציוד והידע המיוחד.

פה מדובר ברכב "קצת" שונה מרכבי ניסאן ורנו ודורש תשתית שונה לגמרי לדגם בודד!

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הוא דורש תוכנת מחשב, מקסימום קונקטור מיוחד למחשב.

איזה אינטרס?

1. שפני ניסיון שיביאו את הGTR ויעשו את מה שקרסו מעונינים לעשות- שיפור תדמית המותג.

2. בקמור גובים 500 שח על חיבור המחשב לרכב (למשל בשביל להוציא את הקוד של הבלוטוס). אחלה קופון.

פורסם

מדובר פה על רכב שהוא כמעט כולו בעבודת יד, המנוע עבודת יד...

ועם המוסכניקים הגרועים בארץ אני בהחלט מדמיין מצב של ירידת ביצועים חדה אחרי טיפול קטן במנוע.

Auto Emoción

פורסם

יחסי ? מאוד. קלישאה ? ממש לא. אין צורך לזלזל במי שלא שיחק לו המזל, או שאינו מספיק כשרוני/חכם/חרוץ/נולד טוב/התחתן טוב. עכשיו בחר את הקלישאה המתאימה לך. איך זה נראה ?

• תוכן חדש...