Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לרכוש רכב ידני קטן באזור מודל 97 . ההתעניינות שלי היא לגבי שרייד, סטארלט ומאזדה 121.

מתוך הרכבים האלה הייתי רוצה לבקש חוות דעת. אני מחפש רכב אמין שיבלה איתי מספר שנים. זה רכב ראשון שאני

קונה. האם יש המלצות?

תודה :-) וערב נפלא שיהיה. פורצה ברצלונה

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

דרישותיי מהרכב :

אני מחפש רכב ידני נח פשוט (יכול לוותר על ח"ח) שיכול לנסוע לכל מקום בלי בעיה. אני מעדיף שנתון לא עתיק כדי לצמצם אפשרות שהוא יהיה עגלה. רכב שיהיה נעים לנסוע בו. לא רוצה ספורט ושטויות. שהמזגן יעבוד בחורף. שלא יהיה עגלה. בטיחות בעדיפות נמוכה.

חסכוני בדלק. סביר להניח שאנסע בו הרבה. אוטו שלא אוציא עליו הרבה כסף בהחלפות וטיפולים, ושיהיה אחלה לנסוע בו כמה שנים טובות בכל זאת.

בקיצור ידני אמין למספר שנים נח, בשנתונים סוף התשעים (בגלל המחיר ) וקטן.

זה עוזר איכשהו ואולי יש הצעה אחרת? (צביקה?)

:roll:

peugeot 206 xs 1.6 '99

×
×
  • תוכן חדש...