Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכונית הכי כדאית לקנייה לשימוש עבודה אינטנסיבית?

מכל הבחינות טיפולים, ביטוחים, צריכת דלק,וכו'.

אודה לכל מי שיוכל לעזור לי :?

פורסם

באיזה גודל הרכב צריך להיות, דובלו\קנגו\ברלינגו או בסגנון של פיאט דוקטו הרקולס?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שתמצא במצב פחות עייף.

נדמה לי, שהמחירים של דובלו יותר נמוכים, כושר העמסה יותר גדול.

אבל שוב פעם - הרכבים האלה נוסעים המון, עובדים קשה, עוברים בין המון נהגים.

לכן המצב זה שקובע:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=2001&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=20000&untilPrice=27000&Info=&SubSubModelID=0&fromEngineVal=1900&untilEngineVal=1900&fromKM=&KM=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=

הביטוחים, צריכת סולר וטיפולים די דומים לקנגו, ברלינגו, פרטנר ודובלו - לא מהווה שיקול בבחירה.

אל תקנה מסוחרים\ מגרש רגיל.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון עם רכבים מסחריים הכי כדאי ללכת על הקנגו,עדיפות שנייה לברלינגו.

כמובן זאת דעתי האישית בלבד ובתנאי שהאוטו נמצא במצב מכאני חשמלי וכו' טוב.אני לא מאמין שכמה שריטות קטנות מהוות בעיה במכוניות כאלו כיוון שהם נועדו לעבודה.

פורסם

עדיפות לרכב שנסעה פחות מ 200 אלף ק"מ, כמה שפחות (קילומטראז' מתועד ע"י טיפולים).

בדיקת מצב מכאני של הרכב ומצב התאונות.

על השריטות לא מדברים בכלל.

ממה להתחיל?

דוגמא 1 (קילומטראז' חשוד, אולי רשמו את מה שמנוע עבר אחרי החלפה).

דוגמא 2 - הייתי בודק .

דוגמא 3 -שווה לבדוק, למרות שהרכב נמכר מעל חודש, אולי לא מוכנים לרדת במחיר (וכדי למכור צריך לרדת חזק - תהיה מודע לזה ותנצל).

דוגמא 4 - על הנייר שווה בדיקה.

דוגמא 5 - לקנגו ע 2 דלתות צד יש ביקוש יותר גדול, אולי גם בעתיד זה יישאר כך.

לאמת קילומטראז' בעזרת תיעוד טיפולים. אם אין תיעוד , להתייחס בחשדנות.

לא לקנות מהסוחרים\מגרשים.

השוק של הרכבים האלה מתחת לכל ביקורת, וזה לטובתך (אני יודע טוב-טוב, לפני חודש מכרתי קנגו 2007 במצב חדש, במחיר הרבה יותר נמוך מהמחירון).

אבל, ביחד עם השגת מחיר נמוך ככל הניתן, חשוב מאוד למצוא רכב תקין.

אם תקנה ברלינגו\פרטנר, קודם כל תכניס את הרכב למוסך ,כדי שיבדקו את מצבן של הרצועות (גם טיימינג, גם אביזרים!).

להחליף את כל הרצועות בזמן ואפילו לפני הזמן (כדי לא להחליף מנוע).

בהצלחה.

פורסם

ראיתי שמוכרים בAVIS (או אולי בחברה אחרת, לא לקחת במילה) שיש דובלו 2003 של החברה בסביבות 30K. אולי שווה לקחת קצת מעל התקציב אבל לקבל יישור קו כלשהוא על חשבון החברה.

• תוכן חדש...