Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2009 - אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב - אני מניח שהשאלה שלי לא קשורה באופן ישיר לפורום הזה אבל אני אנסה בכל זאת.

ברשותנו מאזדה 3 2009 - 2000סמק

ברכב מראות מתקפלות חשמלית וגג שמש.

שנועלים את הרכב הם לא נסגרים , ואכן אחרי בדיקה מדובר ביחידת בקרה שצריך לקנות בעלות של 300-400שח.

חשבתי למצוא יחידה כזו ב EBAY אבל אני לא יודע אפילו מה לחפש.

אודה לכם על העזרה

בועז

פורסם

כדאי לחכות לתשובה של nissanhazazi איש האבחון של מאזדה-פורד מהמוסך המרכזי.

אם ניתן לשנות את זה דרך מחשב הרכב אז הוא האיש שידע לעשות את זה.

אם לא אז צריך להוסיף רכיב שבנעילת הרכב יתן אות לסגירת הגג וקיפול המראות. אפשר להתייעץ עם חברת קוברה בתל אביב שמתקינים את האזעקות עבור מאזדה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אין דבר שלא ניתן להוסיף ואתה כנראה גם יודע את העלות, אך עם זאת קבל התראה זו ממני מתקינים עדיין לא מכירים את הרכב ומידיי יום בתקופה האחרונה אני נתקל בנזקי המתקינים הקריטית שבהם שריפת מחשבים בכ-40K שקל, כמובן שבלית ברירה הלקוח שילם ועכשיו הוא תובע את המתקין,אז ככה גש לקוברה ברחוב תוצרת הארץ בתל אביב הם היחידים שמורשים ע"י היבואן להעסק עם המכלולים הללו ברכבך כך שגם אם יהיה איזה נזק יש לך אחריות מלאה על ההתקנה שלהם.

שוב לטובתך אל תנסה להביא כלום החו"ל ובטח שלא להתעסק לבד עם הרכב או לתת למישהו לא מורשה להתעסק כי חבל על האחריות של הרכב.

• תוכן חדש...