Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו או לעולם לא - קניית יאריס

yuvaliat
שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אחרי כמה שאלות ובדיקת כל האופציות שהועלו החלטנו לקנות את היאריס (היינו כבר בנסיעת מבחן ואין לנו בעיה עם התיבה הרובוטית).

אנחנו קונים חדשה מהחנות.

1. האם למישהו יש סיבה למה לא לקנות אותה?

2. או הצעה למתחרה רצינית מבחינת מחיר וצריכת דלק?

תודה,

יובליאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין הראשון - בטיחות. זו הסיבה העיקרית למה לא לקנות אותה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב למכור את הרכב בשנים הקרובות יש לשקול את העניין - לא פשוט למכור רכב יד שניה עם גיר רובוטי ולא משנה איזה רכב. אם אתה מתכוון להחזיק בו 10 שנים אז אין בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי

הבעיה פה,שיש הרבה שונאי טויוטה.

כולם אומרים לך מנסיון,ואף אחד באמת יש לו נסיון.

תסתכל על הודעות ישנות שלי,תוכל לראות שהיה ברשותי קורולה 2008 במשך שנתיים וחצי,נמכרה לפני כחודשיים,הוצינו אותה מהדגמים הראשונים במאי ב2007.

היתה רובוטית,האוטו בהתחלה היה בסדר אחרי זה,התחיל להיות לא נעים,הלכנו למוסך ב12000 ק"מ עדכון קושחה והאוטו חזר להיות נוח והגיר תפקד מצויין,עד 35000 ק"מ ומכרנו אותה.

מה שאני יכול להגיד לך זה:

הגיר הזה יהיה לך קצת מוזר בהתחלה,אחרי זה תתרגל,ועם הזמן אתה לא תרצה יותר לנהוג באוטומט.

הגיר הרובוטי של טויוטה ,אמין מאוד וחסכוני מאוד.

ואני מדבר על רכב שמכרתי כבר,ותאמין לי,אין לי בעיה לקנות רכב כזה בעתיד.

מומלץ.

אם אתה חושב למכור את הרכב בשנים הקרובות יש לשקול את העניין - לא פשוט למכור רכב יד שניה עם גיר רובוטי ולא משנה איזה רכב. אם אתה מתכוון להחזיק בו 10 שנים אז אין בעיה.

אנחנו מכרנו אותה אחרי שנתיים וחצי,בלי בעיה בכלל,כמו כל רכב אחר.

תוך שלושה שבועות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מאמין שתהייה בעייה רצינית למכור אותה, יש אנשים שעדיין לא יודעים את הסיפור של התיבה הרובוטית.

כבר היו כאן סיפורים על אנשים שקנו יאריס משומשת ובכו אח"כ, באשמתם כמובן - כי לא ידעו על התיבה וקנו על עיוור.

זה כמובן לא המצב שלכם.

הקורולה הרובוטית הוצעה ללקוחות עם הנחה של 20 אלף ש"ח ממחיר המחירון הנקוב, מה שהביא את חלקן להפוך לניידות שיטור עירוני מפאת מחירן הזול.

האם יש הצעה מקבילה לגבי היאריס? קחו בחשבון בעת הקנייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין הראשון - בטיחות. זו הסיבה העיקרית למה לא לקנות אותה.

ומה הבעיה הבטיחותית בה?

מעיון במוטוקאר, יש לה 5 כוכבי בטיחות + ESP

אני שואלת ברצינות.

הפאביה נמכרה.:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את חמשת הכוכבים היא קיבלה עם 7 כריות אוויר, ברובוטית ה"ישראלית" יש 4 ובידנית 2 :?

אני באמת שלא מבין איפה משרד התחבורה. ביום שיפתח ייבוא מקביל יבואני רכב אחדים עלולים לפשוט רגל, וטוב שכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לה מתחרות במחיר

אבל אני אומר לך מראש שהתיבה הרובוטית שלה נראית לך נוחה אבל אתה תצטער על כך אחרי זה.

מניסיון אישי

דווקא במחיר שלה יש ה-מ-ו-ן מתחרות!

הבעיה פה,שיש הרבה שונאי טויוטה.

כולם אומרים לך מנסיון,ואף אחד באמת יש לו נסיון.

מה שאני יכול להגיד לך זה:

הגיר הזה יהיה לך קצת מוזר בהתחלה,אחרי זה תתרגל,ועם הזמן אתה לא תרצה יותר לנהוג באוטומט.

הגיר הרובוטי של טויוטה ,אמין מאוד וחסכוני מאוד.

ואני מדבר על רכב שמכרתי כבר,ותאמין לי,אין לי בעיה לקנות רכב כזה בעתיד.

מומלץ.

אנחנו מכרנו אותה אחרי שנתיים וחצי,בלי בעיה בכלל,כמו כל רכב אחר.

תוך שלושה שבועות.

למה צריך "להתרגל" לרכב חדש?

מישהו משלם כסף טוב כדי לסבול,מה זה נעלי עור לוחצות-תלך קצת וזה יתרכך...

למה לא יכולה להיות תיבה רובוטית טובה שלא צריך להתרגל אליה עין ערך קונצרןVAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי
דווקא במחיר שלה יש ה-מ-ו-ן מתחרות!

למה צריך "להתרגל" לרכב חדש?

מישהו משלם כסף טוב כדי לסבול,מה זה נעלי עור לוחצות-תלך קצת וזה יתרכך...

למה לא יכולה להיות תיבה רובוטית טובה שלא צריך להתרגל אליה עין ערך קונצרןVAG

אני מעדיף להתרגל לתיבה הרובוטית של טויוטה,"ואחרי שמתרגלים אוהבים את זה ולא סובלים","ממש אין קשר לדוגמא שהעליתה על נעליים",בכל מקרה אני מעדיף אותה על זה שאקנה תיבה רובוטית כפולת מצמד של ואג אך מתקלקת ונתקעת פעמיים בחודש.

תריץ חיפוש בפורומים בחו"ל ותראה כמה תיבות רובוטיות של טויוטה התקלקלו וכמה תיבות רובוטיות של מכוניות ואג התקלקלו,אני מחכה לתשובה ממך,בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה להעלות כאן משהו שהוא דעתי בלבד ולא מגובה בשום מחקר.

יאריס שנבחנה ב EuroNCAP וקיבלה 5 כוכבים בעלת 6 כריות אוויר.

יאריס רובוטית שנמכרת בארץ בעלת 4 כריות אוויר - 2 הכריות ה"חסרות" הן כריות "וילון" של המושב האחורי בלבד.

מבחינת מרכב ואזורי קריסה הכל זהה.

עד כאן הכל נכון?

האם אני צודק בהנחה שבמקרה של תאונה כלשהי (קדמית צדדית אחורית עילית) התוצאה תהיה זהה ליושבי המושבים הקדמיים בלבד?

אם זהו נכון, אז מבחינה בטיחותית היאריס "שווה" 5 כוכבי בטיחות ליושבי המושבים הקדמיים. ובהנחה שלעולם לא תסיע בני אדם במושב אחורי הוא יהיה בטיחותי יותר מרכב באותה קטגוריה שקיבל פחות כוכבים.

זוהי ההנחה שפעלנו על פיה כשבדקנו את הרכב, מכיוון שאין לנו שימוש במושב האחורי.

אני מעלה את הנושא כי אולי הוא רלוונטי ליובל וליאת, וצריך להבהיר פה את המילים "פחות בטיחותי". יכול להיות שאין להם עניין בכריות הוילון האחוריות.

ויכול להיות שהוא רלוונטי מאוד. אז אם ישב ילד במושב האחורי אז אני מציע לכם לחפש רכב עם 6 כריות אוויר ומעלה. אין מחיר שאפשר לשים על בטיחות, פשוט אין.

אני רק רוצה לציין שאני בז ליבואן של טויוטה שבחר לצמצם עלויות על חשבון בטיחות, ואני מקווה שבמשרד התחבורה יעשו משהו לגבי זה כבר.. יש כל כך הרבה איסורים, מה עם איסור למכור רכבים בלי אבזור בטיחותי שבא כסטנדרט בחו"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...