Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליפנית עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב בכותרת, עדיף שנתון מתקדם כמה שיותר, מנוע 1600 אוטומטית, שתהיה חסכונית יחסית בצריכת הדלק ואמינה עד כמה שאפשר לתקציב למרות שאני מתאר לעצמי שזה כמעט בלתי אפשרי.

חשבתי על הסופר לנסר? מה דעתכם? חבר אמר לי שהרכב בסדר רק שהוא זולל יחסית וגם בגלל השנתון שאני ימצא לתקציב שלי.

פורסם

הסופר לנסר השמורות נמכרות באיזור ה13k.

ב10k אתה יכול להביא סובארו dl שמורה מאוד שלא דורשת יישור קו, זה יהיה עדיף מאשר לקנות סופר לנסר ב10k ולהשקיע עוד כסף על יישור קו.

זו דעתי.

אם חשוב לך רכב יותר מודרני ואתה מוכן להשקיע עוד ביישור קו אז לך על הסופר לנסר או גרנד לאונה.

אני מאמין שעם אתה מחפש יפנית אמינה אז אתה לא מחפשת צרות ויישורי קו ותבחר בלאונה, בתקציב תוכל לרכוש אחת שמורה מהמודלים של 92-93 (המודלים האחרונים).

שנתון מתקדם יותר לא אומר בהכרח שהרכב אמין יותר, מה גם שב10k אתה תמצא או לאונה שנת 93 שמורה או סופר לנסר שנת 93 שתדרוש יישור קו.

פורסם

יש לך מושג מה צריכת הדלק של הרכבים האלה? את הסוברו DL המרובעת אני לא ממש אוהב, למרות שיש עליו דעות חיוביות והוא אמין.

הייתי משתמש במיצובישי לנסר הישנה שנת 91 (של אבא שלי), צריכת הדלק של הרכב הזה גבוהה יותר או נמוכה יותר מהם?

פורסם

לנסר הישנה נחשבת זוללת דלק, קח בחשבון שגיר אוטומט צורך יותר מידני.

בעיקרון לנסר ולאונה פחות או יותר צריכה דומה, זה גם הכל תלוי במצב הרכב, רכב לא מטופל שצריך ניקוי קרבורטור או טיפול כזה או אחר יצרוך יותר דלק מרכב שעבר ניקוי קרבורטור וטיפולים כיאות.

בגדול, תתחיל לחפש לנסר ישנה או לאונה שניהם נחשבות אמינות ובעלות חלקים רבים, שתמצא אחת במצב שמור לך עלייה.

וד"א לנסר ישנה זה 1500 ולא 1600 אז אני לא חושב שהיא עומדת בקריטריונים שלך:lol:

אתה יכול לחפש גם לאגסי ישנה וגם מאדזה 323 ישנה.

הבנתי שגם חשוב לך המראה של הרכב וגם השנתון, מה דעתך על 323 לאנטיס ישנה אם הפנסים הנפתחים? נראית טוב, עונה לדרישות וגם שנתון מתקדם בטיפה מהלאונות שהייצור שלהם נגמר ב93.

נראה לי זה בידיור מה שאתה מחפש.

פורסם

רגע, אתה אומר לי שסופר לנסר בתקציב שאני אמצא תהיה חסכונית יותר בצריכת הדלק שלה מאשר מה שהיה לי?

או שלחזור לאותו מיצובישי ישן וזהו? הוא פשוט עבר תאונה קטנה יחסית והורד מהכביש.

אני לא אוהב את העיצוב של הלאונה, אז אפשר להגיד שהוא יורד מהפרק.

הבעיה עם ה-323 הזאת זה למצוא אחת שמורה שלא חרשו עליה, יהיה יותר קל כבר לחפש מיצובישי לדעתי, לא?

פורסם

בתקציב שלך זה לא בעיה למצוא שמורה, מילת המפתח היא חיפוש.

אל תתייאש.

אני לא חושב שיש הבדל גדול בין לנסר לסופר לנסר בצריכת דלק אם מדובר באותו מנוע (קרבורטור) אם תמצא הזרקה (מודל 94+) יהיה הבדל בצריכת דלק, אבל אני לא מאמין שתמצא גם מודל גבוה וגם שמורה בתקציב הזה.

אני חושב שבתקציב הזה תרד מהסופר לנסר ותתמקד ברכבים שהמחירון שוק שלהם נמוך יותר כמו המאזדה.

פורסם

הכנסתי עוד 2 רכבים להתלבטות, הונדה סיוויק בשנתון שיכנס לתקציב כמובן ומאזדה 626 שנת 93 גם ראיתי בתקציב.

איך הם מבחינת אמינות, צריכת דלק לעומת המיצובישי לנסר?

אה ומצאתי ביד 2 מודעה על מאזדה 323 שנת 97 עם מנוע 1800 שנראית חדשה בתמונות רק שהיא צריכה טסט ב10K! יד רביעית וקילומטראז' לא ראיתי שהיה רשום, לנסות לבדוק את האופציה הזו גם או שלדעתכם מדובר בתרמית כלשהי?

פורסם

אני לא הייתי קונה רכב ללא טסט, כנראה שהבעלים מנסה להיפטר מהרכב.

מה גם שרכב ללא טסט לא ניתן להעברת בעלות עד תקופה מסוימת.

לגבי הסיויק הישנות מהמודלים הראשונים, כמובן שחלפים בשפע ואמינות טובה אבל הרכב נמכר מעל המחיר עקב היותו סחיר מאוד.

פורסם

ומה לגבי המאזדה? ניראה לי לא חסכוני במיוחד כשהמנוע שלה הוא מינימום 1800, נכון?

ואיך ההונדה בהשוואה למיצובישי מבחינת צריכת דלק? הביטוח שלה יקר יותר מאשר המיצובישי? או שבשנתונים האלה זה לא כל כך קריטי? ועוד משהו חשוב, ההונדה הוא לא רכב גניב יותר לעומת המיצובישי בדגמים עליהם שאלתי?

פורסם
הסופר לנסר השמורות נמכרות באיזור ה13k.

ב10k אתה יכול להביא סובארו dl שמורה מאוד שלא דורשת יישור קו, זה יהיה עדיף מאשר לקנות סופר לנסר ב10k ולהשקיע עוד כסף על יישור קו.

זו דעתי.

אם חשוב לך רכב יותר מודרני ואתה מוכן להשקיע עוד ביישור קו אז לך על הסופר לנסר או גרנד לאונה.

אני מאמין שעם אתה מחפש יפנית אמינה אז אתה לא מחפשת צרות ויישורי קו ותבחר בלאונה, בתקציב תוכל לרכוש אחת שמורה מהמודלים של 92-93 (המודלים האחרונים).

שנתון מתקדם יותר לא אומר בהכרח שהרכב אמין יותר, מה גם שב10k אתה תמצא או לאונה שנת 93 שמורה או סופר לנסר שנת 93 שתדרוש יישור קו.

זהו? ישר קבעת שהאוטו לא זקוק ליישור קו?

לא כל הרכבים שמורים, הליאונה אמינה זה כן, אבל אולי יש בעיה מכאנית? מכה בכנף? בעייה במזגן?

פותח השרשור:

ברבבת שקלים אל תצפה ליותר מדי, בייחוד לא ברכבים משפחתיים כדוגמת סופר לאנסר, איפרזה גראנד ליאונה

ובייחוד מאזדה 626, תרד מזה.

הרכב היחידי שאני ממליץ לך לחפש זה דייהטסו אפלאוז.

אל תצפה מכל משפחתית שתחפש שתהיה גם אמינה, גם חסכונית, גם שמורה,

כמה שהסיכוי כמעט שואף 0 למצוא אחת כזאת ב 10 אלף שקלים, במשפחתית גדולה הסיפור הוא אפסי ביותר (626).

אני שוב ממליץ לך על האפלאוז, זה הבחירה החכמה ביותר לדעתי.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1235568&Code=3e9b298a310b063b8a78a8a147ad0919

שלומי.

• תוכן חדש...